Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 159.
-
5 μέρες τώρα με την συγκεκριμένη σε κενζο κανένα πρόβλημα (που να εχω αντιληφθεί τουλάχιστον) μπαταρια ισάξια με 7.2.2 stable. Κάμερα με το νέο μενού ποιο εύχρηστη .. από ποιότητα αν όχι καλύτερη σίγουρα στα ίδια ... κανένα λαγκ ...άμεσα η αλλαγές από εφαρμογη σε εφαρμογή και το άνοιγμα νέας . Autorotation μία χαρά. Μέχρι να δοκιμαστεί η νέα η να βγει stable θα μείνω εδώ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “@astrah με δυο sim Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Ναι δεν το διατύπωσα σωστά να ενυσχυσω τον ισχυρισμό σου ήθελα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “Ολα σχετικά είναι. Και εμένα υπαρχουν μέρες που δεν τις βγάζει, αλλά εχω sot 6 ώρες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Ακριβώς ! Επίσης μια σιμ η δύο; autostart τα πάντα ολα η όχι; Παίζουν πολλά ρόλο. Εγώ βγάζω μέσα στην μέρα πάνω απο 6,5 ώρες σταθερά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Παράθεση από alani-jm: “Οταν βγαινω και απο το αριστερο κουμπι παταω το Χ και τα σβηνει δεν τα τερματιζει?Ρωταω γιατι προερχομαι απο windows phone.” Πολλές μπορεί να είναι autostart τσέκαρε τα permition->autostart στο security app Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Παιδιά την επόμενη φορά που θα βγάλει κάποιος screenshot με πανω απο 7,5 -8 ώρες οθόνη ας μας βγάλει και ένα screenshot με τα autostart που εχει να δούμε περισσότερες λεπτομέριες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@maddoctor Κανείς ενημέρωση του su binary μέσω της εφαρμογής, όχι μέσω twrp και θα'σαι οκ .. EDIT Ξέρει κανείς τι παίζει με το 4g στο RN3 Pro Kenzo??? Δουλεύει η δεν δουλεύει??? Ο φίλος μου λέει ότι δε δουλευει το 4g , υποστηρίζει τελικα 4g to Κenzo ή όχι ???” Και στις άλλες δούλευε και σε αυτή τη ρομ δουλεύει.. ίσως έχει θέμα με τον συνδιασμό wind 4g και επαρχία αν κοντά του έχει μόνο 800 μπάντα η wind. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από astrah: “@NasDriver δηλ ειναι ροοτ αυτη η ρομ? εγω που δεν το θελω γινεται να την κανω Unroot η εχω καταλαβει λαθος; ” Θα βρεις στις αρχικές οθόνες τον φάκελο "Root Access", εκεί έχει το εικονίδιο του SuperSu, θα το ανοίξεις...Ρυθμίσεις ---> αποτσεκάρεις το "Ενεργοποίηση superuser" και μετά κάνεις πάλι έναν έλεγχο να δεις εάν δικαιώματα root” ] Το εκανα και το root cheker ελεγε οτι δεν ειμαι Root. Το οτε tvgo ειχε αλλη αποψη ομως(ακομα και μετα απο restart) …
-
Ποιον τρόπο περάσματος προτείνετε(τον πρώτο μεσv ρομ ή μεσω twrp) έλεγα να μην ξεκινήσω πάλι στήσιμο απο την αρχή ....Aλλα εαν πρέπει να το κάνω... edit: ολα καλα την περασα με wrp με factory reset και έκανα επαναφορά απο buckup που είχα πάρει πριν απο την εφαρμογή της xiaomi... ολα καλά, ρυθμίσεις και εφαρμογές όλες περάστηκαν αυτόματα πισω εκτός απο το viber ίσως γιατί που θέλει ενεργοποίηση!
-
@NasDriver δηλ ειναι ροοτ αυτη η ρομ? εγω που δεν το θελω γινεται να την κανω Unroot η εχω καταλαβει λαθος;
-
Εγώ που πήρα τα piston 3 έπαθα πλάκα όπως το λες. Τα δίνω στην γυναίκα μου να ακούσει και.... πάνε κατάσχεθηκαν ... Έπρεπε να περιμένω να έρθουν ξανά από Κίνα... Χά χα χα... Όμως πριν 2μερες τα πρώτα σταματήσαν να πέζουν από το ένα... Και τα πρόσεχε αρκετά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geokart: “Στο παλιό μου Hongmi τα mi message ηταν ενεργά από μόνα τους. Τώρα θέλει να στείλει μήνυμα για ενεργοποίηση στο εξωτερικό. Και μου έχει φάει ολη την κάρτα. Όποτε κλείνω την κάρτα και την ξανά ανοίγω θέλει να στείλει μηνυμα στο mi cloud για να ενεργοποιηθεί το mi message. Ήμαρτον..... Υπάρχει κάποιο κόλπο για ενεργοποίηση χωρίς να στείλω μηνυμα? ” Νομίζω έχουμε το ίδιο θέμα. Εμένα μου προέκυψε από όταν πήγα και έβγαλα νέα κάρτα στην WIND γιατί δεν είχα 4g τώρα μετά από επαν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Η αλήθεια είναι ότι μπήκα να δω.. Αλλά τζίφος..” O lallasgr την global έχει; νόμιζα ότι ετοιμάζει νέα ελληνική stable. Και έλεγα να κάνω προς τα πάνω κίνηση αφού σήμερα έστρωσε και αποwakelocks η 7.2.2.0 ελληνική. Ίσως πάω σε miui 8 ελληνική μετά. Κανένας που έχει την τελευταία έχει να μας πει τίποτα; προχωράμε η περιμένουμε; η Καλύτερα να βγει και εκεί stable; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να αλλάξουμε την ψηφοφορία για το αν θέλουμε ελληνική γλώσσα στις global.αφου κατέβηκε αυτή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk