Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-159 από 159.
-
υπαρχει αυτο Miui developer rom fonts fix. - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum αλλα δεν μπορω να το κανω γιατι δεν υπαρχει πουθενα το αρχειο html. Η zegoe που σου προτεινα ειναι ποιο ωραια για μενα.
-
Settings / system fonts κανε αναζήτηση helvetical και κατέβασε το και βάλτο. Θα κάνει επανεκκίνηση και οκ. Edit : Αλλη μια που λειτουργεί είναι η zegoe. Αλλά δεν ξέρω γιατί στο Gmail δεν εμφανίζονται σκούρα τα αδιάβαστα και αχνα τα διαβασμένα... Νομίζω είναι θέμα font. Official dev για λίγες μέρες ακομα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν πατήσεις πάνω στην εικόνα να εμφανιστεί το "τροποποίηση" σου βγάζει μια κουκκίδα ” Παράθεση από NasDriver: “@astrah ” Αυτό μόνο εδώ γίνεται ή και σε άλλα σαιτ γιατί δοκίμασα αλλά δεν το κατάφερα... Το δοκίμασα αλλού και στο Tapatalk και στο pc. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyriakos_romanos: “αν δεν μου εβγαζε περιεργους χαρακτηρες στο facebook (στα κοινοποιημενα αρθρα) δεν θα σκεφτομουν να την αλλαξω, ” Φαντοζομαι το ξέρεις ότι μπορείς να αλλάξεις fonts. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Τώρα μου βαλατε φιτίλια και εμένα ... όταν το κουναω και εγώ ακούω κάτι από το πάνω μέρος ίσως από την καμερα... δεν έχω ακόμα δοκιμάσει το 4 g την δευτέρα θα πάω να αλλάξω την κάρτα μου και στην άλλη δεν έχω μονάδες. Αλλά έχω διαπιστώσει χαμηλό σήμα σε σημεία που με το παλιό είχα κανονικά.. Edit: τελικά είναι το συρταρακι με τις σιμ που ακούγεται... είναι λίγο λασκα το πίσω μέρος διαχωριστικό. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Redmi note 3 pro
ΜήνυμαScreenshots από ελτα και 17track ότι δεν παρελαβες ακόμα. Έχεις 3 μέρες περιθώριο μην το ξεχάσεις. Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 3 pro
ΜήνυμαΑν είχε γίνει κλοπή όπως λέει ο φίλος στις αποθήκες της sg θα σκαναρε ή sg ότι το πακέτο έφτασε ; Ερώτηση κάνω.. και εγώ χαμένο δέμα παραγγελία 27/4 αναχώρηση από σιγκαπουρη 3/5 υποτίθεται έφτασε ελλαδα 7/5 .. ανοιξα dispute νωρίς 22/5 με την ελπίδα ότι θα έρθει τελικά αλλά κάτι μου πήγαινε στραβά και έκανα claim 23/5 τελική απόφαση και refund από paypal 8/6. Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MTK6795 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Fingerprint identification Android Smartphone Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
astrah - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από ikomninos: “@astrah Με γλεντάς έτσι; By June 19 2016 λέει Εξ' όσων γνωρίζω June = Ιουνιος = 6 Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε χίλια συγνώμη μόλις ανοιξα τα στραβά μου και είδα οτι ειχα γράψει 19/5 στο μήνυμα μου. Επίσης για κάποιο λόγο νόμιζα ότι εσύ είχες γράψει 19/7 ..θα πάω να με κοιτάξει κανένας οφθαλμίατρος Στάλθηκε από το ThL W200S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από αρκετά μηνύματα θα αλλάξει το status στο PayPal και θα σου ζητάει να στειλεις τα αρχεία (μόνο τότε μπορείς) μέσα από το case .έως τότε δεν μπορείς να τα ανεβασεις... σου έρχεται και email απο paypal και σε ενημερώνει και ή σελινα με email ότι δεν πρέπει να το ξεχάσεις (έχεις μόνο 3 μέρες) . Σήμερα το έκανα εγώ. Ανεβασα screenshot από ελτα 17track και 4px από vickmall (χρόνος αποστολής) και ένα email από εξυπηρέτηση των ελτα στα αγγλικά ότι δεν έχει φτάσει ελλαδα το δέμα... ή σελινα μου …
-
Παράθεση από geomos: “Θαύμα θαύμα!!! Το note 3 pro που έχω παραγγείλει εμφανίστηκε μετά τιμής και δόξας στο τρακ του ΕΛΤΑ. Παραγγελία 26/4, αποστολή 1/5 από Σιγκαπούρη, άφιξη Ελλάδα 9/5 και σήμερα σκαναρισμα στο αεροδρόμιο. Αγορά από vickmall. ” Ακριβως ιδια ημερα αγορα και πληρωμη απο το ιδιο μαγαζι το ιδιο τηλεφωνο αλλα το δικο μου εφυγε απο Σιγκαπουρη 03/05 και αφιξη (συμφωνα μονο με SG) 07/05 ... το vickmall λεει οτι η συγκεκριμενη ημερομηνια 07/05 εχει προβλημα και οτι εχουν κολησει τα δεμα…
-
@NasDriver δεν κολησε η σελιδα σιγουρα αλλα απο την αλλη μερικες φορες μου εχει κανει το ποντικι μου διπλο κλικ τωρα που το σκεφτομαι. βρε λες; @antonius εχω διαβασει απο χθε και δει αρκετα βιντεακια το δικο σου λινκ δεν το πετυχα καπου. Εκανα μολις και το 4) και ολα καλα δεν αναψαν τα λαμπακια και τα υπολοιπα ειναι οκ.. να πω οτι μιλησα με το καταστημα και μου ειπαν οι ανθρωποι οτι θα μου το αλλαξουν προς τιμη τους.
-
Καλήμερα παιδιά . Αγόρασα από Ελλάδα(skroutz) ενα xiaomi powerbank 10000 στην τηλεφωνικη επικοινωνια με το κατάστημα τον ρώτησα και για την γνησιότητα και μου είπε οτι εχει κανονικά πάνω το αυτοκόλλητο με το οποιο θα κανω το verify. Ομως χθες που ηρθε και το εκανα verify μου εβγαλε το μηνυμα οτι ειναι η δεύτερη φορά που ελέγχετε ο συγκεκριμενος κωδικός... Εξωτερικά η συσκευασία εκτος απο το αυτοκόλλητο ανοίγματος (το οποιο φαινόταν να μην ηταν καλά κολλημένο-μπορεί να ειναι και η ιδεα μου βεβαία…