Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 208.

• Nα ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τα παιδιά για τους οδηγούς και τις συμβουλές τους. Είμαι πλέον με την XTRV-MI9LiteMICC9_9.12.5_v11-10 και Root. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να πάω με νέα install σε αυτή και ανάποδα αν χρειαστεί. hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V11.3.3.0.PFCCNXM_v11-9 . Ποια η διαφορά τους; Πρέπει να προσέξω κάτι για να μη τρέχω και δεν φτάνω;;;;;;;;;

• Παράθεση από kwstpap: “Παράθεση από Panagiotakis: “Ο φακοί της φωτογραφικής στο πίσω μέρος έρχονται στην ευθεία με την θήκη. ” αρα δεν τους προστατευει ε?δεν υπαρχει καποιο εξογκωμα περιμετρικα τ φακου? ” Δυστυχώς έτσι είναι. Ίσως το μοναδικό αρνητικό θα έλεγα. Τουλάχιστον δεν προεξέχει όπως όταν είναι χωρίς θήκη το κινητό.

• Παράθεση από kwstpap: “@Panagiotakis όταν σου έρθει πες μας εντυπώσεις.αν εφαρμόζει καλά αν πιάνει το δαχτυλικο .γενικά αν αξιζει ” Καλημέρα σε όλους. Χθες μου ήρθε η συγκεκριμένη θήκη που σας είχα πει. banggood.com/Bakeey-360-FrontB…r&ID=224&cur_warehouse=CN Οι εντυπώσεις μου αρκετά καλές. Ταιριάζει ακριβώς στο μέγεθος του κινητού και είναι πολύ όμορφη κατά την γνώμη μου. Το κινητό φαίνεται όπως στις φωτογραφίες στο site τους. Τα δύο μέρη συνδέονται αρκετά σφιχτά μεταξύ τους, και το γυαλί κρυστ…

• Ευχαριστώ amavroudis. Άρα η XTRV είναι μονόδρομος για να μην έχω αυτό το θέμα.

• Καλησπέρα. Φτάνει η μέρα για το ξεκλείδωμα και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν από official EU V11.3.4.0.PFCEUXM (MIUI11) που φοράω, περάσω την [official Global V11.3.3.0.PFCMIXM (MIUI10)] γιατί δεν βρίσκω official Global MIUI11 (υπάρχει;;;;) και μετά magisk το TWRP θα παραμένει με κάθε αναβάθμιση ή πρέπει να το ξαναπερνάω; Επίσης βλέπω ότι από MIUI11 θα πάω σε 10 υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;;

• Παράθεση από kwstpap: “Τωρα το κινητό μας είναι encrypted.οταν βάλετε κάποιο pin την επόμενη φορά που θα μπείτε σε recovery το twrp θα σας ζητήσει να βάλετε αυτό το pin.Καθε φορά θα σας το ζητάει ώστε να κάνει decrypt τα δεδομένα σας. ” Καλημέρα θα ήθελα μια διευκρίνηση εδώ. Αφού περάσουμε την rom στο κινητό μας είναι encrypted όπως λέει παραπάνω στη παράθεση. Σε ποιο pin αναφέρεστε; Αυτό που βάζουμε για ξεκλείδωμα της οθόνης; Ή όταν μπούμε για πρώτη φορά σε twrp πρέπει να βάλουμε ένα pin που θα…

• Παράθεση από amavroudis: “Αν σε αφήσει θα το κάνεις από τον updater του τηλεφώνου. Πάτα επαναλαμβανόμενα πάνω στο 11 και θα σου απελευθέρωσει μενού αναβάθμισης πάνω στις τελιτσες δεξιά επάνω. ” Καλησπέρα. Να ρωτήσω, επειδή με ενδιαφέρει και εμένα. Βάζω την rom ''V11.3.3.0.PFCMIXM (Global)'' που κατέβασα από το site , στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου, στον φάκελο downloaded rom και μετά από την ''Επιλογή πακέτου ενημέρωσης'' την περνάμε. Έτσι γίνεται; Έχει full ελληνικά και αυτή; Πρέπει κάτι να …

• Παράθεση από tarnanas: “Μήπως θυμάται κανείς πως σου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το messenger γιατί όταν μπαίνω στην εφαρμογή τα βλέπω ή όταν έχω ανοίξει την εφαρμογή και τρέχει αν τις κλείσω όλες και κλείσω την οθόνη τίποτε... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapaΡυθμίσεις ” Ρυθμίσεις τηλεφώνου - Ειδοποιήσεις - Βρίσκεις την εφαρμογή την ενεργοποιείς με το κουμπί - κλικ πάνω της και μετά στο παράθυρο που ανοίγει ενεργοποιείς ότι σε ενδιαφέρει.

• Να σας ρωτήσω. Led ειδοποιήσεων δεν έχει στην οθόνη βλέπω. Μόνο πίσω το ''''XIAOMI'''' αναβοσβήνει για ειδοποιήσεις. Αυτό για ειδοποιήσεις με παλμούς στην οθόνη όταν είναι απενεργοποιημένη πώς δουλεύει;

• Παράθεση από soupis88: “Εγώ ξεκίνησα να κάνω σήμερα την διαδικασία ξεκλείδωμα .Οταν έφτασα στο βήμα που πας μέσα στη συσκευή και κανεις προσθήκη λογαριασμού για να μπορείς να κάνεις το αίτημα για ξεκλείδωμα δεν μου κάνει προσθήκη το λογαριασμό με τίποτα.Το πάτησα με δεδομένα κινητής πάντα ανοιχτά πάνω από 30 φορές και μου έβγαζε κωδικός σφάλματος -1. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έκλεισες το wifi; Έβαλες τον Mi λογαριασμό σου στο τηλέφωνο; Ενεργοποίησες το κουμπί ''Γίν…

• Και εγώ σήμερα το παρέλαβα. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Με την δική του θήκη για αρχή (φιμέ μαύρη διάφανη) και τζαμάκι που το είχα παραγγείλει με το κινητό. Θα περιμένω 7 μέρες για ξεκλείδωμα. Θα χρειαστώ την βοήθειά σας μετά το ξεκλείδωμα για πέρασμα Twrp , magisk και μάλλον την ελληνική.

• Θα σας πω εντυπώσεις μόλις έρθει. Και εγώ προβληματίζομαι αν θα δουλεύει καλά όλη η οθόνη. Την πήρα από άλλο μαγαζί αλλά έδωσα link από Aliexpress για τον φίλο που ήθελε κάτι από εκεί. Εγώ πήρα συγκεκριμένα την παρακάτω και οι κριτικές εκτός από την πρώτη φαίνονται καλές. banggood.com/Bakeey-360-FrontB…h&ID=229&cur_warehouse=CN Κριτικές από αγοραστές για την θήκη αυτή πάνω και σε άλλα κινητά έχει αρκετές εκεί. Αλλά όπως γράφει και ο amavroudis αν δεν την πάρω στα χέρια μου να την δοκιμάσω ο ίδιο…

• Παράθεση από antnatal: “mμια πρόταση για τζαμάκι και διάφανη θήκη. αν γίνεται από aliexpress. ” Εγώ περιμένω κάτι σαν αυτή aliexpress.com/item/4000073778…1602_2,searchweb201603_55

• Να' σαι καλά τώρα κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ

• Παράθεση από amavroudis: “Δεν χρειάζεται Format data κάθε φορά. Με το format data διαγράφονται τα πάντα από τις partition της μνήμης της συσκευής σου. ” Format data κάνουμε μόνο αν στην συνέχεια θέλουμε να περάσουμε την ελληνική;;;

• amavroudis μάλλον δεν διατύπωσα πριν καλά την ερώτηση. Με το Format Data που κάνουμε στο τέλος όταν περνάμε το twrp δεν χάνονται όλα τα δεδομένα; Άρα πάλι ρυθμίσεις, εγκατάσταση εφαρμογών που έχω περάσει κ.λ.π., κ.λ.π.

• Παράθεση από amavroudis: “Σε κάθε αναβάθμιση θα χρειαστεί να κάνεις τη διαδικασία ξανά. ” Ευχαριστώ κατ' αρχήν για την απάντηση. Που σημαίνει ότι αφού πρέπει να κάνω κάθε φορά πέρασμα twrp με Format Data (σύμφωνα με τις οδηγίες για πέρασμα twrp) θα στήνω από την αρχή το τηλέφωνο κάθε εβδομάδα. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος.

• Καλησπέρα και από μένα. Περιμένοντας να έρθει διαβάζω διάφορα γιατί με ενδιαφέρει να περάσω twrp recovey και να το κάνω root. Να ρωτήσω: 1. Η xtrv είναι root ; 2. twrp recovey με την original ( Global EU) ROM και μετά root με magisk μπορεί να γίνει;

• Απαίσιος Google dialer

Panagiotakis - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μέχρι να το ξεκλειδώσω θα δω αυτά που γράφετε και θα σας ξαναενοχλήσω. Έχω περάσει twrp και root ( με SuperSU) στο Redmi Note_4 nikel. Πιστεύω να είναι παρόμοια η διαδικασία.

• Απαίσιος Google dialer

Panagiotakis - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει το Xiaomi Mi 9 Lite 4G Phablet 6GB RAM 128GB ROM Global Version. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω twrp , Gcam, και να το κάνω root. Έψαξα στο forum αλλά για το συγκεκριμένο δεν βλέπω και πολλά. Υπάρχουν κάπου οδηγοί; Απλά μαζεύω πληροφορίες μέχρι να το ξεκλειδώσω για αρχή.