Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 208.
-
Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό post αλλά θα ήθελα μια βοήθεια. Σκέφτομαι για νέο κινητό. Έχω καιρό τώρα το readmi note 4 και σκέφτομαι για κάτι καλύτερο. Κοντά στα 200 ευρώ από εξωτερικό τι θα προτείνατε; Θα ήθελα να έχει καλή κάμερα (όσο γίνεται σε αυτά τα λεφτά) Το Xiaomi Mi 9 Lite 4G Phablet 6GB RAM 64GB ROM Global Version (στα 190 αυτή τη στιγμή με κουπόνι) πως σας φαίνεται όσοι το έχετε δουλέψει; Έχω ένα θέμα με την γυάλινη πίσω πλευρά . Κάτι σε μέταλλο πίσω;;;; Αυτό περίπου…
-
Παράθεση από amavroudis: “Πάτησε πάνω δεξιά στο edit (μολύβι) και διάλεξε πως θα γίνεται ο εντοπισμός. ” Παράθεση από spideman3: “Ποια rom έχεις global stable ή xtrv Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” amavroudis μπήκα σε αυτή την επιλογή αλλά εκτός από τις 2 πόλεις που έβαλα χειροκίνητα δεν έχει κάποια ρύθμιση παρά μόνο την διαγραφή τους. spideman3 έχω τη τελευταία (global 9.3.21)
-
Παράθεση από spideman3: “Για να γίνει αυτόματα ο εντοπισμός πρέπει να ενεργοποιηθεί το GPS αλλιώς χειροκίνητα. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” spideman3 το gPS το έχω μόνιμα ανοιχτό αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Αυτό το μπλε σηματάκι δίπλα από την πρώτη πόλη γιατί χάθηκε;;;;
-
Καλησπέρα. Πάλι μια απορία για την εφαρμογή του καιρού. Γίνεται εντοπισμός της περιοχής αυτόματα; Ή μόνο χειροκίνητα βάζοντας την περιοχή που είμαστε; Και κάτι ακόμη. Πριν λίγο καιρό δίπλα από την πρώτη πόλη στην παρακάτω φωτό υπήρχε ένα μπλε σημείο ( εντοπισμού περιοχής;;;) τώρα δεν υπάρχει. Επίσης τότε είχα παρατηρήσει ότι δεν άλλαζε αυτόματα η τοποθεσία σε οποιαδήποτε μέρος του νομού αν ήμουν; weather2.png
-
Παράθεση από spideman3: “Θα πας στην εφαρμογή Καιρός - και θα βάλεις τοποθεσία αν θέλεις μέσω gps ή όπως κάνω εγώ την βάζω χειροκίνητα πχ Kavala Greece ” Δεν δουλεύει. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών και με πήγε σε παλιότερη έκδοση της εφαρμογής που δεν είχε το καιρό. Μετά από λίγο βγήκε μια ενημέρωση εφαρμογών ( έγραφε για διόρθωση λαθών και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι ) και ξαναβγήκε αυτή η μορφή . Μήπως ξέρετε ποια είναι η εφαρμογή που ελέγχει αυτή την οθόνη για να διαγράψω την ενημέρωση ώστε να …
-
Ευχαριστώ τους geoanto555,NasDriver, amavroudis, makis1024 για τις χρήσιμες πληροφορίες και την καθοδήγησή τους. Επίσης θέλω να πω και ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε αυτό το φόρουμ που όποτε χρειάστηκε από τον Δεκέμβριο του 2016 που είμαι μέλος βοήθησε σε ότι χρειαζόμουν για τα κινητά μου. Τώρα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώντας αυτόν τον παρακάτω οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…edmi-Note-4-MTK/?pageNo=1 πέρασα αυτή με full Ελληνικά nikel_global_images_V10.2.1.0.MBFMIXM_20190123.0000.00_6.0…
-
Πάλι δεν εγκαταστάθηκε. Παρατήρησα ότι σε όλες τις rom που προσπάθησα να βάλω, στο τέλος, στο σημείο (install - επιλέγω την ρομ από την sd κάρτα - κλικ swipe) ενώ έπρεπε να ακολουθήσουν αυτά που διάβασα εδώ... '' Η εγκατάσταση θα διαρκέσει περίπου 3-4 λεπτά...[/i] Κατά την διάρκεια αυτή καλά είναι να βλέπουμε την οθόνη του κινητού μας για κάποιο σφάλμα...(κόκκινα γράμματα)'' Όταν τελειώσει (με το καλό) θα μας βγάλει 2 επιλογές στο κάτω μέρος της οθόνης μας. Επιλέγουμε reboot system και χαλαρώνου…
-
Να πω κάτι που μπορεί να είναι και βλακεία. Στο link που μου έδωσες έχει αυτή xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V10_arΩma_9.2.21.zip ( Φεβρουάριος 2019) μέγεθος 1.6GB και αυτή xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V10_XTRV_9.2.21.zip ( Φεβρουάριος 2019) μέγεθος 1.3GB Σε ένα ολόιδιο κινητό που έχω με άλλη rom και έκανε ενημερώσεις το αρχείο που κατέβαινε ήταν 1.3GB. Μήπως παίζει ρόλο αυτό και πρέπει να εγκαταστήσω αυτή με μέγεθος 1.3 GB;
-
Δεν γίνεται εγκατάσταση παιδιά. Τι κάνω λάθος; Τα τελευταία βήματα είναι: Μπαίνω στο μενού wipe τουTWRP κάνω Format Data με long swipe. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, κάνουμε πίσω και επιλέγω reboot σε recovery. Με το που το σύστημα μας μπαίνει πάλι στο TWRP, μπαίνω εκ νέου στο menu wipe/advanced wipe/τικ σε data και swipe to wipe. Κάνουμε ξανά reboot και επιλέγουμε recovery. βγάζει πάλι το TWRP, μπαίνω στο menu wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe. install - …