Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 208.
-
Ευχαριστώ. =============== Μαρ 2nd 2018, 6:00pm =============== Βρήκα λύση να εμφανίζεται το είκονίδιο ''Θέματα'' βάζοντας region άλλης χώρας εκτός ευρωπαικής ένωσης και δουλεύει κανονικά. Και κατεβαίνουν νέα θέματα και άλλαζουν. Μια ερώτηση. Αν το αφήσω με άλλη region εκτός την Ελληνική θα έχω θέμα με ενημερώσεις στο μέλλον; Ρωτάω μην περαστεί κάποια ενημέρωση που δεν είναι για Ελλάδα και γίνει μπάχαλο.....
-
Καλησπέρα. Σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση Global 8.3.1/Beta την πέρασα και εξαφανίστηκε το εικονίδιο ""θέματα". Ούτε μπορώ να συνδεθώ στον διακομιστή μέσα από τις ρυθμίσεις στα θέματα και ταπετσαρίες. Άλλαξα θέμα από τα αποθηκευμένα το πήρε αλλά μετά δεν μπορώ να ξαναλλάξω. Μου λέει ''Δυστυχώς ο διακομιστής μας δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή. Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει; Πού πήγαν τα θέματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Παράθεση από BanditGR: “Καλώς, ας περιμένουμε τότε και την επόμενη ROM να βεβαιωθούμε. Δεν χάθηκε ο κόσμος. ” Τελικά μετά από ψάξιμο βρήκα την λύση. Το αναφέρω για όποιον στο μέλλον έχει το ίδιο πρόβλημα. Βοηθούμενος από αυτό το άρθρο στο internet http://www.rootupdate.com/2016/08/fix-cant-verify-update-package-miui-redmi-note-3.html αλλά χωρίς να κάνω τις λύσεις που προτείνουν σκέφτηκα να ψάξω με τον εξερευνητή του κινητού για να βρω το αρχείο της rom. Μπαίνοντας στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρ…
-
Παράθεση από BanditGR: “Εδώ είναι η επίσημη Global dev : miui_HMNote4Global_7.10.19_5febb20b6f_6.0.zip Λες όμως ότι έχεις περάσει TWRP (στην επίσημη φαντάζομαι). Άρα, αν ισχύει αυτό, είτε έχεις κάνει και root, είτε έχεις περάσει lazyflasher script. Πολύ φοβάμαι ότι με TWRP εγκατεστημένο ενδέχεται να μην περάσει σωστά η επίσημη ROM και ίσως γι' αυτό να μη δουλεύει σωστά και η εφαρμογή αναβάθμισης. Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει να περάσω είτε OTA, είτε full ROM επίσημη με TWRP μέσα. Αν είσαι...τολμη…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Panagiotakis: “Μήπως κάποιος ξέρει τι συμβαίνει; Ευχαριστώ ” Global developer έχεις ? Παίζει να είναι σφάλμα επικοινωνίας με τους servers της Xiaomi. Δοκίμασε να κατεβάσεις το με χέρι τη recovery ROM και να την επιλέξεις απλά μέσω της εφαρμογής Αναβάθμισης. ” Έυχαριστώ BanditGR για την απάντηση. Έχω την MIUI 9 Global 7.10.12/Beta. Όταν λες ''Δοκίμασε να κατεβάσεις το με χέρι τη recovery ROM'' πώς; Να μπω από TWRP που έχω εγκατεστημένο και να την κατεβάσω; Έχε…
-
Παράθεση από Panagiotakis: “Έχω πρόβλημα με την εβδομαδιαία ενημέρωση για πρώτη φορά. Δύο μέρες τώρα προσπαθώ και ενώ η λήψη ολοκληρώνεται μου βγάζει ''Αδυναμία επαλήθευσης του κώδικα......'' Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;; Ευχαριστώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44827/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44828/ ” Μήπως κάποιος ξέρει τι συμβαίνει; Ευχαριστώ
-
Έχω πρόβλημα με την εβδομαδιαία ενημέρωση για πρώτη φορά. Δύο μέρες τώρα προσπαθώ και ενώ η λήψη ολοκληρώνεται μου βγάζει ''Αδυναμία επαλήθευσης του κώδικα......'' Μήπως ξέρει κάποιος τι συμβαίνει;; Ευχαριστώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44827/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44828/
-
Παράθεση από Panagiotakis: “Καλησπέρα. Παιδιά μια βοήθεια. Έχω το εξής πρόβλημα με το bluetooth. Ενώ γίνεται ζεύξη με άλλα κινητά ( συνολικά με 3 έχω προσπαθήσει 1 Samsung 2 Lenovo) όταν πατάω για αποστολή του αρχείου γράφει ''Γινεται αποστολή του αρχείου στον .......'' μετά εμφανίζει "Το άγνωστο αρχείο δεν εστάλη''. Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και πάντα τα ίδια... Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση; ” Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα λύση. Έχω ρυθμίσει να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες από την κάμερ…
-
Καλησπέρα. Παιδιά μια βοήθεια. Έχω το εξής πρόβλημα με το bluetooth. Ενώ γίνεται ζεύξη με άλλα κινητά ( συνολικά με 3 έχω προσπαθήσει 1 Samsung 2 Lenovo) όταν πατάω για αποστολή του αρχείου γράφει ''Γινεται αποστολή του αρχείου στον .......'' μετά εμφανίζει "Το άγνωστο αρχείο δεν εστάλη''. Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές και πάντα τα ίδια... Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση;
-
Καλημέρα σας. Μέσα στην εσωτερική μνήμη κάνει το κινητό αντιγραφή αρχείων αλλά όταν θέλω να μεταφέρω αρχεία μέσα στον φάκελο Android μου βγάζει το ''Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του στοιχείου, η συσκευή έχει σταματήσει να αποκρίνεται ή έχει αποσυνδεθεί." Τι πρέπει να κάνω; Το κινητό είναι ξεκλείδωτο έχει γίνει root και έχουν ενεργοποιηθεί οι επιλογές προγραμματιστών και ο εντοπισμός σφαλμάτων USB. Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από insideman75: “β) αργει πολυ να κανει φοκους και να παρει την φωτο. ” Όντως υπάρχουν φορές που αργεί και σε μένα αρκετά. Μπορεί και 3-4 δευτερόλεπτα από την στιγμή που πατηθεί το κουμπί. Άλλες φορές όμως σχετικά πολύ γρήγορα με την ίδια ρύθμιση. Πιστεύω ότι είναι λόγω συνθηκών φωτισμού. Αργεί σε χαμηλό – δύσκολο φωτισμό.
-
Παράθεση από netblaster: “Μια εφαρμογή κάμερας με αρκετές ρυθμίσεις είναι η Snap Camera HDR. Δεν είναι free, αλλά νομίζω ότι μπορείτε να τη βρείτε εύκολα... ” Όντως πολύ καλή με πάρα, πάρα,πάρα, πάρα πολλές επιλογές και ρυθμίσεις............( ISO, Silent Shutter, Burst Mode, Panorama mode, Flash mode, HDR, Picture and Video Size, Scene mode, JPEG Quality, Effects, Video Bitrate, Format and Codec, Audio Settings, photo editor κ.λ.π, κ.λ.π)
-
Παράθεση από Panagiotakis: “Ναι cosmote έχω αλλά θέλω να δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω διότι ο ήχος κάθε άλλο παρά HD είναι. Όταν κάνει κλήση και ακούγεται το τουτ αλλά και όταν συνδέομαι με αυτόματο τηλεφωνητή π.χ. το 1314 ένα γρατσούνισμα σαν να τσαλακώνεται χαρτί πίσω από την φωνή ακούω. Πολύ εκνευριστικό. Μόνο όταν μιλάω με κάποιον έχει σωστό ήχο. Επίσης είδα στο site της cosmote ότι το xiaomi δεν κατατάσσεται στις συμβατές συσκευές. Διάβασα στο miui.com ότι έχει σχέση με την ρύθμιση VoLTE. …
-
Παράθεση από Spiros Donas: “Αν έχεις cosmote είναι η υπηρεσία hd voice και μένα το βγάζει μόλις όμως έβαλα vodafone δεν το εμφανίζει πια ” Ναι cosmote έχω αλλά θέλω να δοκιμάσω να το απενεργοποιήσω διότι ο ήχος κάθε άλλο παρά HD είναι. Όταν κάνει κλήση και ακούγεται το τουτ αλλά και όταν συνδέομαι με αυτόματο τηλεφωνητή π.χ. το 1314 ένα γρατσούνισμα σαν να τσαλακώνεται χαρτί πίσω από την φωνή ακούω. Πολύ εκνευριστικό. Μόνο όταν μιλάω με κάποιον έχει σωστό ήχο. Επίσης είδα στο site της cosmote ότ…