Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.

• Δεν σε καταλαβα φιλε μου αν μπορεις να μ το πεις πιο συγκεκριμενα

• Καλησπερα Παιδια εχετε καποιο θεμα με το μικροφωνο η γενικα αν σας εχουν πει εν ωρα κλησης οτι ακουνε το εαυτο τους με επιστροφη ? Με οποιον μιλαω τελευταια ολοι μ λενε το ιδιο πραμα κ δεν ξερω πως μπορει να διορθωσει...

• Xiaomi Redmi 5 plus Beta Rom

Kataras - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Πολυ ωραια ευχαριστω για την αμεση απαντηση, για ξεκλειδωμα ακομα δεν νμζ στο μελλον θα δειξει!

• Xiaomi Redmi 5 plus Beta Rom

Kataras - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Καλησπερα Προσφατη αγορα απο Ελλαδα κ με ηρθε με αυτη την rom τι μπορω να κανω ?

• Καλησπερα ειδα οτι βγηκε επισημα Stable στο en.miui.com,αυτη την στιγμη εχω XTRV 8.5.3 Stable(την τελευταια ελληνικη)για εγκατασταση παλι οπως ολες twrp κ install οπως παντα..η κατι αλλο επειδη θα παω σε Global? και εντυπωσεις καποιο μελος που πηγε σε MIUI 9 η αναμονη για την δικια μας απο εδω μεσα...

• Παιδια εχει αγορασει καποιο μελος απο το συγκεκριμενο σιτε Officially Licensed Gaming Merchandise & Accessories | Yellow Bulldog να μ πει γνωμες κτλπ κ γενικα να μην εχω καποιο θεμα με τελωνειο (Αγγλια ειναι το καταστημα δεν νμζ να εχω αλλα δεν ποτε δεν ξερεις εδω )

• RE:

Kataras - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από Kataras: “Έχω mozilla το ίδιο κ με chrome... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τοτε περιμενεις να σου απαντησει καποιος με την ιδια rom... αν το κανει μονο σε σενα τοτε περασε την παλι απο πανω με τα 2 wipes και βλεπεις....' στην χειροτερη την φλασαρεις ξανα αλλα με clean install” Έχεις δίκιο... Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω mozilla το ίδιο κ με chrome... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Kataras - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από Kataras: “Καλησπέρα...Παιδιά έχω 1 θέματακι παλιά έβαζα διάφορες σελίδες Add Home Screen τώρα το κάνω κ δεν μ την πετάει στην επιφάνεια... Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” twrp καντου wipe dalvik-art και cache και δες αμα γινει τιποτα ” Μπα δυστυχώς τπτ... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα...Παιδιά έχω 1 θέματακι παλιά έβαζα διάφορες σελίδες Add Home Screen τώρα το κάνω κ δεν μ την πετάει στην επιφάνεια... Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση? 227fc5b41d22c9b6a4e60963f25ee8eb.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ολα πηγαν τελεια κ τωρα θα το τεσταρω,απλα ειχα 1 error στο τελος της εγκαταστασης της ρομ θα φανει στην πορεια!!! Ευχαριστω πολυ παιδια! Script succeeded result was system E:unknown command Updating partition details ...done

• @spiderman ευχαριστω πολυ δλδ περναω κατευθειαν την xiaomi-miui-hellas-7.0_gemini_XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0.zip ? που ειναι κ η τελευταια κ ακολουθω τον οδηγο σωστα ?

• Καλησπερα στην παρεα,νεος κατοχος mi5 3/64 φοραει MIUI Global Stable 8.1.4.0(MAAMIDI) φυσικα ξεκλειδωμενος bootloader και θα ηθελα να το κανω Adroid 7 κ να παω σε Ελληνικη Stable Πρεπει να περασω την 6.12.22 ROM οπως λεει στην καρτελα με τις νεες ρομ ? Η να ακολουθησω τον οδηγο για 1η φορα κ να περασω 1 Stable Adroid 6 και μετα απευθειας Stable Adroid 7 ?

• Λαθος δικο μου σε MIUI 8 ηθελα να πω....η συσκευη ειναι του φιλου μου

• Παιδια για να παω απο Lollipop σε ΜΜ ακολουθω τον οδηγο για το Pro ? Φυσικα θελω να το περασω σε Redmi Note 3 MTK...

• Παράξενο πράμα...Δοκίμασε ξανά σε 2-3 μέρες αυτό θα κάνα γτ λογικά το κόλλησες με τόσες προσπάθειες όπως εγώ... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν μείνει 1-2 μέρες(σε ΥΕΔ) υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσετε με μιδενικο κοστος....Δικό μ δέμα έμεινε 20 μέρες κ πλήρωσα 40€... Good luck!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πολύ ωραία...Αυτό που σ είπα πριν κ αυτό τώρα μ έχει τύχει γιαυτό στο λέω μήπως σε βοηθήσει...Άνοιξε το κινητό πάνε κ κάνε off/on usb debugging και ξανά δοκιμασε...Αν δεν γίνει πάλι 1) έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές κ κόλλησε... 2)Μπορεί να έχει πρόβλημα ο Σέρβερ 3)Δοκίμασε μετά από 2-3 μέρες κ θα ξεκλειδώθει...Στοιχεία στο unlock βάζεις τον 10ψηφιο έτσι κ όχι email η κινητό...Στην τελική δοκίμασε κ αριθμό τηλ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα στην παρέα κ ελπίζω να ξεκλειδώθει!!! stelio φίλε μου το account einai 100% ? Δλδ μπήκες στο account σου να βάλεις κάποιες ερωτήσεις ασφαλείας κ.α για να γίνει 100%?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk