Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 482.

• Παράθεση από alex7ms: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από alex7ms: “Καλησπέρα. Έχω το mija gateway (με μία πρίζα και ένα διακόπτη πάνω) και τώρα που θέλω να παραγγείλω και αισθητήρες ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Τα προιόντα xiaomi aqara είναι συμβατά με το mija gateway?” Ναι είναι, επιπλέον είναι πιο χρηστικά και ποιοτικά !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro” Ευχαριστώ. Επειδή το έχω ακούσει αυτό αν το δω και στη πράξη λογικά θα αλλάξω μετά όλο το σύστημά σε Aqara. Απλά να πάρω πρώτα το…

• Παράθεση από Harrytzo: “@Ikariapower Σε όλα τα λοιπά (sensors κλπ) παίζει θέμα server ή όχι λόγω σύνδεσης στο gateway? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι κανένα, και ειδικά αν έχεις το Aqara μπορείς να τα συνδέσεις και Ευρώπη τα περισσότερα τουλάχιστον !!! Αν πας στις ρυθμίσεις και αλλάξεις για λίγο τον server από Κίνα σε Ελλάδα θα καταλάβεις τι σου λέω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από alex7ms: “Καλησπέρα. Έχω το mija gateway (με μία πρίζα και ένα διακόπτη πάνω) και τώρα που θέλω να παραγγείλω και αισθητήρες ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Τα προιόντα xiaomi aqara είναι συμβατά με το mija gateway?” Ναι είναι, επιπλέον είναι πιο χρηστικά και ποιοτικά !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από vasma: “Να ξαναρωτήσω πάλι, Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος, έχω το Mijia Gateway σε China περιοχή και δεν μου δουλεύουν το τελευταίο διάστημα, ούτε το αλάρμ και ούτε οι ειδοποιήσεις (από τα automation / scenes) μου έρχονται στο mi6...” Θα σου πω τι κάνω εγώ και πιάνει γιατί για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να απαντήσω, αλλάζω για λίγο server και όταν επιστρέψω στο κινέζικο λειτουργούνε οι ειδοποιήσεις !!! Εξαιρούνται οι κάμερες της Mijia που κάνω ότι γουστάρουν !!! Sent from my iPhone…

• Το YeeyStrip πιο φτηνά στην Ελλάδα από ότι αν το πάρεις από Gearbest και Banggood με ασφάλεια μεταφοράς και ασφάλεια τελωνείου, δουλεύει με το κινέζικο server !!! Το AliExpress δεν το αναφέρω γιατί δεν έχει ασφάλεια τελωνείου !!! Mi Yeelight Lightstrip Plus | Mi Store Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Καλημέρα! Χαίρομαι που υπάρχει λύση αλλά αν η λύση είναι να τα σκάσω ξανά στην Xiaomi για να δουλεύει κάτι που έπρεπε να δουλεύει προτιμώ να το πετάξω και να πάω σε άλλη εταιρία! Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για μένα προσωπικά δεν ήταν λύση αλλά ήταν σκοπός μιας και είμαι Apple user, το σύστημα της Apple ευτυχώς ή δυστυχώς δουλεύει πολύ καλύτερα στο μόνο σημείο που χάνει είναι οι αυτοματισμοί οπότε και πολλές φορές χρησιμοποιώ της Xiaomi και …

• Παράθεση από Harrytzo: “Και το mi gateway? Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Του έχω αφήσει απάνω μόνο ένα διακοπτάκι της Aqara το οποίο ανοιγοκλείνει ένα Yeelight Ceiling Light στο δωμάτιο των παιδιών !!! Στην ουσία παροπλίστηκε και κάθεται εκεί και ως εφεδρικό !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Εγώ πάντως στον Κινεζικό έχω απηυδήσει. Θες να ανάψεις φως ή να ενεργοποιήσεις συναγερμό; Ανοίγεις το app, ψήνεις ελληνικό, ανάβεις φώς! Βγαίνεις από το σπίτι ανοίγεις app, κλειδώνεις, πίνεις τον καφέ, ενεργοποιείς συναγερμό, την κάνεις! : D Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ πλέον αυτά τα έχω λύσει με το Gateway της Aqara και με integration με το Apple HomeKit που όλα γίνονται στο ανοιγόκλειμά του ματιού !!! Μόλις και η Yeelight βάλει κι αυτή …

• Παράθεση από coskarl: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από coskarl: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όλους, έχει προσπαθήσει κανένας να συνδέσει στο Mi Home την λάμπα Philips wi-fi bulb E27 White; Eχω κάνει στη λάμπα 2 φορές reset και το mi home δεν την βλέπει με τίποτα... ” Αν εννοείς αυτή που κυκλοφορεί Ελλάδα προορίζεται για τον ευρωπαϊκό server !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Από Κίνα την πήρα... Και μάλιστα είχε και ένα διαφημιστικό (για κάτι …

• Παράθεση από coskarl: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όλους, έχει προσπαθήσει κανένας να συνδέσει στο Mi Home την λάμπα Philips wi-fi bulb E27 White; Eχω κάνει στη λάμπα 2 φορές reset και το mi home δεν την βλέπει με τίποτα... ” Αν εννοείς αυτή που κυκλοφορεί Ελλάδα προορίζεται για τον ευρωπαϊκό server !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Από Κίνα την πήρα... Και μάλιστα είχε και ένα διαφημιστικό (για κάτι που δεν κατάλαβα, μάλλον υπηρεσίες είναι) στα ρώσι…

• Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όλους, έχει προσπαθήσει κανένας να συνδέσει στο Mi Home την λάμπα Philips wi-fi bulb E27 White; Eχω κάνει στη λάμπα 2 φορές reset και το mi home δεν την βλέπει με τίποτα...” Αν εννοείς αυτή που κυκλοφορεί Ελλάδα προορίζεται για τον ευρωπαϊκό server !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• @tedev Δεν γίνεται αυτό που λες, τα κανάλια δίνουνε ρεύμα δεν παίρνουν ρεύμα αυτό είναι το πρόβλημα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Το εγχείρημα δεν επιτευχθεί, το προϊόν αυτό είναι για να ελέγξεις 2 λάμπες για παράδειγμα μαζί και τον διακόπτη τους ή πρίζες ή για να ελέγξεις μια σειρήνα συναγερμού χωρίς να έχεις πραγματικό σύστημα συναγερμού ενώ εγώ ήθελα βγάζοντας μια έξοδο από τον συναγερμό να συνδεθεί στο ρελέ και να με ειδοποιεί όταν θα άλλαζε το στάτους !!! Anyway ο συλλογισμός μου ήταν λάθος !!! Κάποιος κάποια στιγμή με μια πρίζα ενεργοποιούσε μια σειρήνα, με αυτό το ρελέ στην θέση της πρίζας η δουλειά γίνετε ποιο καλά…

• Παράθεση από tedev: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από tedev: “μου ηρθε σημερα το Aqara ρελέ. το δοκίμασε κανείς από εδώ, μπας και μου εξηγήσει λίγο την συνδεσμολογία που θέλει? ” Πέμπτη περιμένω τον μάστορα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” η ερώτηση είναι αν μπορώ να δώσω στα L1-L2 χαμηλότερο ρευμα πχ απο 220.... γιατί θα ήθελα να μπει στο συναγερμό. αν εσύ τον μάστορα τον περιμένεις για συναγερμό.... βγάλε καμιά φωτογραφία και κανά σχέδιο μπας και βοηθήσει. ευχαριστώ” Αυτό θα…

• Παράθεση από tedev: “μου ηρθε σημερα το Aqara ρελέ. το δοκίμασε κανείς από εδώ, μπας και μου εξηγήσει λίγο την συνδεσμολογία που θέλει?” Πέμπτη περιμένω τον μάστορα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Ναι γίνεται από ότι τέσταρα αλλά λείπουν οι Xiaomi πρίζες και υπάρχουν οι Aqara που δεν είναι Zigbee οπότε εγώ τουλάχιστον περιμένω !!! Έδω όλες οι συσκευές για Ελλάδα αλλά δεν ξέρω αν είναι άλλη έκδοση από αυτές που έχουμε !!! 5afee380b6e84b6d78b2985a38532cd2.jpgca9e1f95c5f4f4891c8d0e2f52f8e5e4.jpgc20096323602e38cf80cb8a83ea6b856.jpgb97304cc8d2eb8852c389525a603be36.jpg2565b0882622bead7fdd7819c069493e.jpg5b70ef1544c6e178134290dd3d2cbbe7.jpg5fb385b369ba3f4234b19c84af6fa863.jpga60857fffb74883253b7…

• Παράθεση από Meik0: “2dae8520ef7692e228b3dd77f9ce5283.jpg Η μόνη απάντηση που κατάφερα να πάρω σχετικά με την ερώτηση των σέρβερ. Επίσης, όπως και οι άλλοι διακόπτες, θα είναι δυο εκδόσεων. Με και χωρίς ουδέτερο απλά με στρογγυλό κουτί. Sent from my iPhone using Tapatalk” Ας βγουν να δούμε και τιμή και βλέπουμε !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Οι παγίδες πόρτας μπαίνοντας στο mi home δείχνουν κλειστές τις πόρτες με τελευταία ώρα κίνησης μια ώρα πριν ενώ έχω μπει κι έχω βγει 2-3 φορές ήδη μέσα σε αυτή την ώρα. Κάποια στιγμή ξεκολλάει και επανέρχεται σε πραγματικό χρόνο ανοιγοκλείνοντας τις πόρτες. Το έχω παρατηρήσει εδώ και κάνα διήμερο. Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Συμβαίνει σε κανέναν; Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνε μια αλλαγή στον ευρωπαϊκό server για λίγα δεύτερα και δες αν θα ξ…

• Παράθεση από tedev: “τις επόμενες μέρες θα σκάσει μύτη και το δικό μου. ελπίζω να γλύτωσε το τελωνείο μόνο. πέρασε αν κατάλαβα καλά αλλά δεν ξέρω αν του βάλανε χρέωση. και εγώ για το συναγερμό το πήρα αλλά μάλλον θα αργήσω να το εγκαταστήσω για αυτό το σενάριο. μου έχει έρθει και το xiaomi doorbell εδώ και καμιά βδομάδα και το δοκιμάζω λίγο γενικά. το κατάφερα και το γύρισα να δουλεύει με τροφοδοτικό γιατί μου την έσπαγε το όλο θέμα με τις μπαταρίες. μακάρι να μπορούσα να βρω τρόπο να το κάνω να…

• Παράθεση από Meik0: “Τι σενάρια μπορείς να κάνεις;” Τα ίδια που μπορείς να κάνεις και με ένα διακόπτη σαν αυτούς που συζητάμε παραπάνω αλλά με δύο κουμπιά με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο δε χρειάζεται μερεμέτια και μπορείς να το βάλεις όπου θέλεις με μια ταινία διπλής όψης ή ακόμα και μέσα σε ηλεκτρολογικό κουτί αν είναι αρκετά μεγάλο !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro