Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 482.

• Παράθεση από Meik0: “Παράθεση από Ikariapower: “Νέα άφιξη !!! be4b9bf2cb77c8ab154234813c0b2956.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” elaborate :P” Aqara wireless relay controller (2 channels) Από AliExpress αγορά μπορεί να ελέγξει ταυτόχρονα δύο συσκευές και το μαύρο καλωδιάκι που φαίνεται είναι ο δέκτης Zigbee, εγώ το πήρα για να κάνω μια πατέντα για το συναγερμό μόλις ολοκληρώσω θα σας πω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Νέα άφιξη !!! be4b9bf2cb77c8ab154234813c0b2956.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Meik0: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62595/ Απάντηση της Aqara για τους διακοπτες τους. Εντός του έτους θα λανσάρουν διακόπτες για στρογγυλό κουτί.” Καλά όλα αυτά αλλά το θέμα είναι εάν θα παίζουνε με το κινέζικο server, οπότε για ξανά κάνε μια ερώτηση μιας και έχεις ανοίξει συνομιλία μαζί τους !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από panoskpv: “Στην μια λάμπα που έκανα reset δεν είχα καμία επιτυχία. Δεν κατάφερα να την συνδέσω. Απλά όταν οι άλλες συνδέθηκαν προσπάθησα να την συνδέσω εκ νέου και τότε συνδέθηκε. Το περίεργο είναι ότι κάθε φορά όταν κοιτάω στις επίλογες του router (της Vodafone), όλες οι Mi Home συσκευές, που θα έπρεπε να είναι συνδεδεμένες κατευθείαν στο wifi, ήταν κανονικά συνδεδεμένες και ας φαίνονταν στη εφαρμογή offline. Πάντως όσο περίμενα πρόσπάθησα να συνδεσώ την λάμπα (πρώτης γενίας, που φ…

• Παράθεση από panoskpv: “Καλησπέρα, Με την τελευταία κακοκαιρία στην Αθήνα είχα διακοπή ρεύματος. Αφού επανήλθε το ρεύμα όλες οι συσκευές που ήταν συνδεδεμένες στον κινέζικο server έμειναν offline στην εφαρμογή για ώρες ( μια σκούπα που έχω αγοράσει από Ελλάδα και την έχω συνδέσει στον Ελληνικό με διπλοτυπό Xiaomi Home μέσω του MIUI συνδέθηκε κατευθείαν). Ότι ήταν συνδεδεμένο στο Mi hub (διακόπτες σε συνδυασμό με ένα smart plug) δούλευαν κανονίκα και ας ήταν offline στην εφαρμογή. Όλα εκτός από τ…

• @Meik0 Αφού παίζεις με Raspberry δες αν παίζουν οι Sonoff που είναι και φθηνοί !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από kougis: “Οι αυτοκόλλητοι διακόπτες θέλουν smart λάμπες, σωστά; Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” Εννοείται !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Υπάρχουν οι αντίστοιχοι διακοπές λοιπόν της Aqara οι οποίοι είναι αυτοκόλλητοι στον τοίχο και δεν χρειάζονται ρεύμα από κει και πέρα αν επιμένεις θα πρέπει να σκάψεις τον τοίχο και να κάνεις μερεμέτια, η δεύτερη λύση που μπορώ να σου προτείνω ως Apple user είναι οι διακόπτες της Koogeek οι οποίοι υπάρχουν και διαθέσιμοι στην Ελλάδα !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Antonisjr: “Το έκανα και αυτό...Νομίζω καταστράφηκε... Και ξενερώνω γιατί δεν πρόλαβα να το χαρώ καθόλου. Δεν έκανα κάτι λάθος. Μου ζήτησε update και το έκανα. Έχω στείλει και μήνυμα στον πωλητή, και περιμένω απάντηση... Αν και δεν νομίζω να βγάλω άκρη... Εσάς σας έβγαλε update ?” 2 update από την μέρα που το σέταρα και όλα καλά !!! Είναι λίγο δύστροπο, δοκίμασε ξανά και ξανά με υπομονή γιατί δεν νομίζω πως χάλασε έτσι απλά !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από haralake: “Παράθεση από Ikariapower: “@haralake μόνο εκεί στο δείχνει ή και στην κεντρική οθόνη ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ” Δυστυχώς μονο εκει” Τότε δεν λέει τίποτα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• @haralake μόνο εκεί στο δείχνει ή και στην κεντρική οθόνη ;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από haralake: “Μετά απο συζητήσεις στο forum της iTead και στο Facebook της eWelink και μετά από προσωπικά email με την διαβεβαίωση οτι το πρόβλημα της συνεργασίας της εφαρμογής τους με το smart home της Xiaomi θα λυθεί, σήμερα επιτέλους μετά από αναβάθμιση και τον 2 εφαρμογών μπόρεσα να δω τον Sonoff διακόπτη μου στα synced devices του mi Home (Other Platform Devices). Δεν κατάφερα παρόλα αυτά να μπορέσω να δημιουργήσω αυτοματισμό με το sonoff καθώς δεν φαίνεται η συσκευή ούτε στα IF ο…

• @andreasp είναι για δυο λάμπες το συγκεκριμένο άρα 15€ η μια !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Harrytzo: “Με λίγα λόγια αντικατάστησε με ευρωπαϊκά... Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν νομίζω, είναι πολύ νωρίς ακόμη και δεν υπάρχει η αντίστοιχη ποικιλία των προϊόντων που δουλεύουν με Κίνα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Το ευρωπαϊκό κιτ διαφοροποιείται κάθε μέρα και πιο πολύ με προϊόντα τα οποία δεν μπορούν να δουλέψουν στο κινέζικο server !!! Xiaomi Mi Led Bulb E27 White 2 τεμάχια - Λάμπα - Kotsovolos.gr Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από strentas: “πριν την αλλαγή της ώρας δεν είχα προβλήματα με τα σενάρια. Τώρα παρατήρησα ότι δεν λειτουργούν στις ώρες που είχα ορίσει,έπρεπε να τα γυρίσω 2ωρες πίσω η κάμερα όμως δείχνει κανονικά την ώρα. Είμαι σε mainland” Έτσι είναι, η Κίνα δεν αλλάζει ώρα όποτε ούτε τα σενάρια που είναι καρφωμένα στους server της !!! Κάθε χρόνο τ κάνω και εγώ αλλά είσαι σίγουρος για δυο ώρες και όχι μια ;;; Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από kougis: “@Ikariapower 1. Οπότε θα χρειαστώ 2 Aqara λόγω μεγέθους σπιτιού; 2. Η Aqara Gateway camera επεκτείνει την κάλυψη του zigbee αν έχω καταλάβει καλά. Μήπως κάνει το ίδιο και η Mijia 1080p? Μήπως να πάρω μια τέτοια κάμερα αντί δεύτερου Gateway? 3. Τα Aqara με το ευρωπαϊκό βύσμα που πουλάνε τώρα, συνδέονται στον σέρβερ Mainland China? Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk” 1.Ναι θέλεις 2 !!! 2.Η Mijia σίγουρα δεν κάνει επέκταση δικτύου και για την Aqara δεν βάζω το χέρι μου …

• Παράθεση από Sotiris_s: “Πιστευω ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν είμαι σίγουρος... Θα πρέπει να κουμπωνεις σε κάθε gateway συσκευές που είναι κοντά... Κάποιοι στο φόρουμ δεν ήταν κ πολύ ευχαριστημένοι από το aqara κ δεν το πρότειναν... Αλλά ας μας πει κάποιος που το έχει δοκιμάσει γιατί σκέφτομαι κ εγώ για αγορά...” Να το πούμε άλλη μια φορά, Aqara hub για όποιον θέλει να δέσει τις Zigbee συσκευές της Xiaomi με το Apple HomeKit και Xiaomi hub για όποιον δεν ενδιαφέρεται !!! Αυτή είναι και η …

• Παράθεση από Sotiris_s: “[41,27€ 17% OFF]Xiaomi Mijia Aqara G2 With Gateway Function 1080P WIFI Smart IP Camera Compatible with Mi Home APP Smart Home from Home Appliances on banggood.com dVL6TpnFiV Πρώτη κάμερα ZigBee....???” Λάθος το κατάλαβες, όπως και η πρώτη κάμερα της Aqara είναι κι αυτή ταυτόχρονα Gateway !!! Έχω ήδη ρωτήσει και στο Banggood και στο Gearbest πόσα Lens έχει για night vision γιατί η προηγούμενη ήταν απογοητευτική μπροστά στην Mijia 1080p BLE Gateway !!! Η Mijia είχε 10 και …

• Στα 17,36 + 1,14€ για Air Parcel Register το Aqara Wireless Relay στο Banggood για Preorder !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro