Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 482.
-
Εγώ μελλοντικά θα το χρησιμοποιήσω για να ελέγχω τον θερμοσίφωνα μιας και τώρα έχω ένα Arduino που μου σπάει τα νεύρα αλλά λόγω κόστους εγκαταστάσης και του ότι είναι μέσα στον πίνακα θα το αφήσω για λίγο πιο πίσω χρονικά, απλά όταν το είδα το παράγγειλα επιτόπου γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα εξαφανιστεί !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Δεν κρατήθηκα ... αμάρτησα βραδιάτικα αλλά έσκασε από το πουθενά και λύγισα !!! Look what I found on AliExpress Original Xiaomi Mijia Aqara Two way control module Wireless Relay Controller 2 channels Work For Mijia APP-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
@gus12 Δεν υπάρχουν ασυμβατότητες, το μόνο πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ γιατί το είχα αντιμετωπίσει είναι το firewall του παρόχου σου !!! Το έχω ξαναναφέρει όταν πήγα από την Vodafone στην Cosmote αντιμετώπισα τρομακτικά προβλήματα μέχρι που έριξα το firewall και τελείωσε η υπόθεση !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από gus12: “Καλημέρα. Ο aqara motion sensor συνεχίζει κι αποσυνδέεται συνεχώς από το gateway παρά το γεγονός ότι είναι μισό μέτρο από αυτό, όπως κι από το ρούτερ... * Μηπως φταίει ότι το gateway είναι ένα απλό mijia; * Πως τσεκάρουμε την κατάσταση της μπαταρίας του sensor; Υπάρχει και κάποια app; Κάποια συμβουλή;” Όταν έρθει η ώρα για μπαταρία θα σου βγάλει ειδοποίηση κατά πρώτον και κατά δεύτερον κάνε ένα reset και επανασύνδεσε τον και αν συνεχίσει δώστου να πάει στο καλό και πάρε ένα …
-
@PaixXiaomi βρες κάποιον να κάνετε αγορά από εξωτερικό να έρθει κοντά στα 85€, αξίζει κάθε ευρώ που θα δώσεις !!! Στο κάτω κάτω εξωτερική κάμερα με αδιαβροχοποίηση είναι πόσο να κάνει ;;; Εδώ να πω ότι η απόκριση της δεν έχει καμία σχέση με τις Xiaomi που περιμένεις κάθε φορά κάποια δευτερόλεπτα !!! Ας βγάλει και η Xiaomi και το ξαναβλέπουμε το ζήτημα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από tedev: “και κάπου εδώ είναι που εκνευρίζεσαι με την Xiaomi. έχει φωνητική εντολή και geolocation στο iPhone? μου κάνεις πλάκα τώρα!?” Η φωνητική εντολή είναι θέμα Apple και όχι Xiaomi όσο για το geolocation όλο και κάποιο Android θα έχει πιστεύω !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από tedev: “παιδιά διαβάζω φήμες ότι άτομα που αγοράσανε yeelight λάμπες από ευρώπη, πάνε να τις συνδέσουν στο gateway το οποίο είναι mainland china και δεν το δέχεται. θέλει να μας πει η Xiaomi ότι αποφάσισε να γ@μήσει όλους τους πελάτες της? έχει ακούσει κανείς τίποτα?” Προφανώς είναι καινούργιες που είναι για τον ευρωπαϊκό server, δες λίγα post παραπάνω τις πουλάνε και στην Ελλάδα για 40 € !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro