Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 482.
-
Παράθεση από kougis: “Είναι η καλύτερη λύση αυτό δηλαδή και οικονομική; Sent from my iPhone using Tapatalk” Οικονομική είναι σίγουρα, τώρα για το αν είναι η καλύτερη πρέπει πρώτα να μου πεις τι θέλεις να κάνεις !!! Πάντως δε συνδέεται με το οικοσύστημα της Xiaomi εκτός Κίνας !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Παράθεση από RASTAVIPER: “Κλασικός διακόπτης είναι. Ξέρετε πώς βγαίνει ο συγκεκριμένος για να μην κάνω ζημιά στον τοίχο; Βάζω κατσαβίδι από κάτω και πιέζω προς τα έξω ή υπάρχει άλλη τεχνική; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Καλημέρα, αν δεν έχεις σχέση με το ρεύμα μην βάζεις χέρι φώναξε ηλεκτρολόγο !!! Τώρα αν θέλεις λύση πάνω στον διακόπτη ή βάζεις Sonoff για φθηνά ή αν αντέχει η τσέπη σου βάζεις αυτό εδώ που μπαίνει από μέσα και δεν έχεις καμία αισθητική αλλαγή !!! switches Δεν μιλάω…
-
Μια υλοποίηση από ένα μέλος του iPhoneHellas (βάζουμε ότι πρίζα θελουμε) !!! Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:- Ρελέ ισχύος 20Α ή ανάλογα με τον θερμοσίφωνα που έχουμε. Σίγουρα όσο είναι και η ασφάλειά του - Πρίζα σούκο ράγας - Ένα φις σούκο - καλώδιο 4mm (για το φορτίο) - καλώδιο 1.5mm (για τον έλεγχο) - SmartPlug (επιλογής μας, εγώ χρησιμοποίησα ElgatoEve energy που έχει εγγενή υποστήριξη για το homekit) Το συνολικό κόστος, για εμένα ήταν ~70ευρώ (50 είχε το Elgato, 20 όλα τα υπόλοιπα) ΠΡΙΝ Κ…
-
Παράθεση από psybill: “Σήμερα για πρώτη φορά από τότε που χρησιμοποιώ mi home είδα ειδοποίηση στο κινητό μου για χαμηλή στάθμη μπαταρίας ενός αισθητήρα. Το έχει δει κανένας άλλος? Πάντα λέγαμε ότι κακώς το mi home δεν παρέχει τέτοιου είδους πληροφορία. Ούτε και τώρα φυσικά μπορώ να δω κάτι περισσότερο, αλλά μπαίνοντας στο home assistant είδα ότι στο συγκεκριμένο αισθητήρα λέει 1% μπαταρία forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61228/” Το έχω δει στον αισθητήρα θερμοκρασίας/υγρασίας της Mi το…
-
Παράθεση από RpMz: “Κάνω την διαδικασία του pair, το aqara gw κάνει connect στον router (το βλέπω μέσα απο τον router που είναι connected και έχει πάρει και ip), περιμένω να γίνει import στο apple home, και στο τέλος γράφει ότι δεν μπορεί να συνδέσει το αξεσουάρ με το apple homekit.” Κατά πρώτον δοκίμασες με τον αριθμό ;;; Κατά δεύτερον κάνε μια επανεκκίνηση σε όλα και δοκίμασε επανειλημμένες φορές, και μένα έκανε κάτι τέτοια αλλά συνδέθηκε στο τέλος και δεν είχα ξανά πρόβλημα !!! Sent from my i…
-
Παράθεση από RpMz: “Έχω δώσει κανονικά access. Αυτό που κάνει σε άλλο tablet, πάω να το κάνω pair μέσω του Mi Home, μου εμφανίζει: Select home to add, διαλέγω το Home που έχω φτιάξει και έπειτα μου εμφανίζει την επιλογή για Προσθήκη αξεσουάρ και να κάνω scan το QR. Θεωρητικά εκεί θα έπρεπε να κάνει import το Hub και όχι την διαδικασία της Προσθήκης νέου αξεσουάς. Παρόλο που κάνω και scan το QR του hub, δεν το κάνει import.” Προσπάθησε με τον αριθμό !!! a6fc8f804e8d21795fd4e1002f2fd52f.jpg4b5d42a…
-
Παράθεση από RpMz: “Παρέλαβα χθες και εγώ το Aqara gw. Μέσα απο android & Mi Home συνδέθηκε σε δευτερόλεπτα. Επίσης και το firmware update έγινε μπαμ μπαμ. Όμως προσπαθώ να το κάνω pair με το AppleHome Και τρώω πόρτα. Μήπως φταίει το firmware update που έκανα? Το έκανα 3-4 φορές reset, προσπαθώντας να το κάνω import μέσα απο το Apple Homekit, αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Τα φώτα σας!!!” Πας από το Mi Home στις ρυθμίσεις του Aqara και κανείς pair με το Apple Homekit από εκεί !!!