Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 482.

• Μετά από σχεδόν δύο μήνες ήρθε, τώρα πρέπει να βρω χρόνο να μετακομίσω όλες συσκευές μου σε αυτό και φυσικά να τα συνδέσω με το Apple HomeKit !!!2cff5a9e80be39909be1899911a9340a.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από PJG: “Συγνώμη παιδιά, Αλλά δεν έλαβα απάντηση πριν κάποια ποστ. Καλές όλες οι συζητήσεις, αλλά ειδοποιήσεις λαμβάνετε; Εννοώ push notifications. Σταμάτησα να λαμβάνω πριν 15 μέρες περίπου... Μετά από κάποιο update. Έκανα downgrade αλλά τίποτα. Είμαι σε απόγνωση...” Σε εμένα όταν συμβαίνει αυτό πάω στα settings αλλάζω για λίγο το server από το κινέζικο στον ευρωπαϊκό γυρνάω πίσω και όλα καλά, δοκίμασε το !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• @Dimitris Ntais Θα αρχίσω λέγοντας ότι η συγκεκριμένη κάμερα που θες να προσθέσεις για εξωτερικό χώρο είναι πάρα πολύ καλή και στο λέω γιατί την έχω και μπορώ να έχω άποψη κατά δεύτερον δεν συνδέεται στο Mi Home και θέλει την δικιά της εφαρμογή !!! Προσωρινά δεν μπορείς να βάλεις εξωτερική της Xiaomi γιατί απλά δεν έχει οπότε κάτι σαν αυτό που επέλεξες είναι μονόδρομος !!! Εδώ και η εφαρμογή !!! YI Home από Shanghai Xiaoyi Technology Co., Ltd. ‎YI Home στο App Store Sent from my iPad using Tapat…

• @Dimitris Ntais όπως λέει ο φίλος παραπάνω Κίνα θα βάλεις γιατί οι περισσότερες συσκευές της Xiaomi δεν υπάρχουν στους άλλους σέρβερ, εκτός και αν θέλεις να δουλεύεις το έξυπνο σπίτι σου με 2 εφαρμογές το οποίο δεν είναι και κακό !!! 5 εφαρμογές έχω μέχρι τώρα !!! Οι αισθητήρες πάνε στον τοίχο κατά την γνώμη μου !!! Εμείς την γνώμη μας λέμε αλλά η τελική απόφαση είναι δίκη σου, εξάλλου μπορείς να πειραματιστείς και αν κάτι δεν σου αρέσει τα κανείς από την αρχή !!! Sent from my iPad using Tapatal…

• Παράθεση από Kikonec: “Παιδιά να κάνω μια ερώτηση έχω τις εξυπνες λάμπες της Phillips και το bridge εάν πάρω κάτι από xiaomi όπως το θερμόμετρο θα μπορέσω να το συνδέσω στο bridge της Phillips η χρειάζεται το gateway xiaomi? Κάποιος που έχει κάνει κάποια δοκιμή ας βοηθήσει! Sent from my iPad using Tapatalk” Θέλεις και το Gateway της Xiaomi !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• @andreasp ειδικά με τους κινέζους δεν βγάζεις άκρη, στην τεχνολογική κόλαση έχει μια ειδική θέση για αυτούς για τα προβλήματα που μας δημιουργούν !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• @andreasp διάβασε τι έγραψα ποιο πάνω !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• @mslave δεν νομίζω πως γίνεται, όταν το είδα αγόρασα μια πρίζα της Orvibo ένωσα τους λογαριασμούς αλλά δεν έβλεπα την πρίζα μέσω του Mi Home οπότε ρώτησα με email την Orvibo γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω αυτήν την λειτουργία (σιγά μην απαντούσε η Xiaomi) και απάντησαν ότι θα έπρεπε να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό τους στην Κίνα για να δουλέψει !!! Η δικιά τους εφαρμογή δεν έχει server για να διαλέξεις αλλά προφανώς χρησιμοποιεί Geolocation !!! Η εφαρμογή της Sonoff όταν κάνεις την εγγραφή σου ζ…

• @vanni έστω και με πολλά redirection έβγαλα άκρη !!! Υπομονή για να παραλάβεις λόγω γιορτών και μας λες αλλά σίγουρα θα σου αρέσουν !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από vanni: “Λοιπόν τελικά πήρα αυτό AvLLdstcLS αυτές MuXFB0zcLS Και αυτό J0j3wBHcLS Εντυπώσεις όταν με το καλό έρθουν” Δεν ξέρω τι έκανες αλλά τα λινκ με οδηγούν στο AppStore στις ίδιες τις εφαρμογές και όχι στα προϊόντα !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από vanni: “Οκ μπήκαν και τα 2 παραγγελία και πήρα και το magic controller εντυπώσεις όταν έρθουν σε ευχαριστώ πολύ ” Θέλεις και Gateway βέβαια για το Magic Controler και το Mini Switch, μόνο η λάμπα είναι αυτόνομη !!! Και βέβαια Belgium Registered στο checkout από το Gearbesst !!! pp_009247898250.html Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από vanni: “Οκ μπήκαν και τα 2 παραγγελία και πήρα και το magic controller εντυπώσεις όταν έρθουν σε ευχαριστώ πολύ” Θέλεις και Gateway βέβαια για το Magic Controler και το Mini Switch, μόνο η λάμπα είναι αυτόνομη !!! Και βέβαια Belgium Registered στο checkout από το Gearbesst !!! pp_009247898250.html?wid=1433363 Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• @vanni όπως βολεύεσαι, εγώ για παράδειγμα θα διάλεγα το Aqara Wireless Mini Switch Advance Version !!! Λάμπα την Yeelight Smart Light Bulb RGB !!! Εδώ ο διακόπτης Original Xiaomi Aqara Gyroscope Upgrade Version Wireless Switch Xiaomi Smart Hom - US$14.99 - Banggood Mobile και εδώ η λάμπα pp_1664464.html?wid=1433363 Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• @vanni όπως βολεύεσαι, εγώ για παράδειγμα θα διάλεγα το Aqara Wireless Mini Switch Advance Version !!! Λάμπα την Yeelight Smart Light Bulb RGB !!! Εδώ ο διακόπτης Original Xiaomi Aqara Gyroscope Upgrade Version Wireless Switch Xiaomi Smart Hom - US$14.99 - Banggood Mobile και εδώ η λάμπα pp_1664464.html?wid=1433363 Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Μια από τα ίδια, μια επανεκκίνηση στο router βελτιώνει λίγο την κατάσταση !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Dimitris Ntais: “αυτο το οποιο στην περιγραφη λεει Asia Pacific Version ειναι οκ? pp_009395405312.html?wid=1433363” Μην το πάρεις, έχει κλικ και διπλό κλικ μόνο !!! Αυτό πάρε που έχει επιπλέον παρατεταμένο κλικ και γυροσκόπιο δλδ το κουνάς και έχεις επιπλέον λειτουργία !!! Original Xiaomi Aqara Gyroscope Upgrade Version Wireless Switch Xiaomi Smart Home Remote Control Swtich - Banggood Mobile Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• @coskari Σε καταλαβαίνω αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα τσάμπα ή έστω πολύ φθηνά !!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Παράθεση από coskarl: “Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει τρόπος να επεκτείνουμε το σήμα του zigbee ? Βασικά έχω έναν αισθητήρα στην αυλή και δεν τον βλέπει το gateway (αν και στις αρχές τον έβλεπε ξαφνικά σταμάτησε, δεν είναι θέμα μπαταρίας γιατί δουλεύει μόλις 1 μήνα περίπου). Η απόσταση είναι στην ευθεία το πολύ 10 μέτρα, αλλά παρεμβάλονται τοίχοι και ένας όροφος!” Μόνο αν βάλεις όσο μπορείς πιο κοντά του άλλο ένα Gateway !!! Και λέω όσο μπορείς πιο κοντά του γιατί κι αυτό (το Gateway) πρέπει να βλέ…

• Παράθεση από Dimitris Ntais: “Όταν χρειαστεί αντικατάσταση μπαταρίας πχ σε εναν temperature/humidity sensor κ τον έχουμε κολλημένο σε τοίχο Θα πρέπει να τον ξεκολλήσουμε άραγε θα ξανακολλησει σωστά?” Όχι, ξεβιδώνεις όπως είναι !!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Παράθεση από Dimitris Ntais: “Παράθεση από Ikariapower: “Παράθεση από Dimitris Ntais: “Θέλω εκτός απο το σπίτι να βαλω αυτή την κάμερα και στην πιλωτη pp_009991451325.html Με ενα wifi extender tp link στο μπαλκόνι παίρνω αυτες τις μετρήσεις στο σημείο που με ενδιαφέρει (εχω vdsl50) 16-EB2871-0754-4-DBD-AF6-B-40-F958395-E62.png Πιστεύεται αρκεί? Πως θα μπορούσα να στείλω καλύτερο σήμα? ” Θα την χαλάσει η υγρασία στα σίγουρα, δεν είναι εξωτερική κάμερα !!! Βάλε της YI, έχω βάλει στα μπαλκόνια μου …