Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 76.

• 3 Λέξεις

John-GR - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Και με τα δύο δουλεύει, λογικά δεν θα φόρτωσε διαφήμιση, άνοιξες το ίντερνετ όταν ήσουν ήδη στο παιχνίδι? Δοκίμασε να κλείσεις το παράθυρο των νομισμάτων και να το ξανά ανοίξεις ή το παιχνίδι. =============== Αυγ 15th 2017, 7:10pm =============== Ενημέρωση (15/08/2017): - 50 νέα επίπεδα - Σύνολο επιπέδων 480 Προηγούμενη έκδοση: - Σύνδεση με Google για αποθήκευση δεδομένων!

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Με τις διάφορες αλλαγές στην ορθογραφία κλπ. μια επιφύλαξη την έχω και γω και ένα ψαξιματάκι το κάνω, είναι η αλήθεια ” Αν δεις τι έχω μάθει από τόσο ψάξιμο... πολλές αλλαγές!!

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Η ζέστη είναι το χειρότερο!

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Παράθεση από thanasis50: “Έχεις δίκιο. Μάλλον κάνω κάποιο λάθος εγώ. Στάλθηκε από το Lemax X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάνε ένα διάλειμμα κολλάει το μυαλό αν παίζεις συνέχεια !

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Παράθεση από thanasis50: “Αυτο σου είπα. Η λέξη αερόστατο δεν είναι η σωστή. Η σωστή απάντηση είναι αερόστρατο ” Στο google που έψαξα αερόστρατο δεν μου βγάζει

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Εμένα αερόστατο είναι image.png

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Παράθεση από thanasis50: “Στη λέξη αερόστρατο στο παιχνίδι την λέει αερόστατο. Αν θέλεις διόρθωσέ το. Στάλθηκε από το Lemax X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ δεν είναι?

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Γιάννη πες μου λίγο το παιχνίδι παίζεται και δωρεάν ή θέλει contribution. Όχι ότι με πειράζει να συνεισφέρω αν είναι καλό και μου αρέσει απλά ρωτάω. ” Το παιχνίδι είναι δωρεάν, απλα υπάρχουν αγορές νομισμάτων σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να βλέπει διαφημίσεις κτλπ. Παράθεση από NasDriver: “Έφτασα τα 5120 τώρα ” Εσυ θα λύσεις το χρέος της Ελλάδας σε λιγο

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Ειχες καλη μπάζα τα θυμάμαι

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Ένα τέταρτο υπόθεση τα 30 ε? Καλησπέρα και απο εμένα!

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Ενημέρωση (13/08/2017): - 30 νέα επίπεδα - Σύνολο επιπέδων 430 Προηγούμενη έκδοση: - Σύνδεση με Google για αποθήκευση δεδομένων!

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Ενημέρωση (12/08/2017) - Σύνδεση με Google για αποθήκευση δεδομένων!

• την έχω ανεβάσει περιμένουμε τους φίλους μας στο google να την βάλουν =============== Ιουλ 10th 2017, 6:26pm =============== Ενημέρωση (10/07/2017) - 35 νέα επίπεδα - Σύνολο επιπέδων 250 - 7 νέα επίπεδα μπόνους - Σύνολο επιπέδων μπόνους 50 - Διορθώσεις =============== Αυγ 11th 2017, 4:19pm =============== Ενημέρωση (11/08/2017) - Σύνδεση με Google για αποθήκευση δεδομένων!

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Σε μια μέρα 400 επίπεδα? Το έχετε κάψει μου φαίνεται Ήδη ψάχνω για σύνδεση με Google account έχεις δίκιο, τώρα για να παίρνει 10-20 νομίσματα ειναι κλεψιά υπάρχουν και μπατιρακια Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, όπως πάντα βοηθάνε πάρα πολύ

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Ενημέρωση (12/07/2017) - Διορθώσεις - Πλέον μπορείς να παίξεις ξανά τα περασμένα επίπεδα Special thanks to @NasDriver περιμένω εντυπώσεις και αν τυχών βρείτε κανένα bug =============== Ιουλ 16th 2017, 12:03pm =============== Ενημέρωση (15/07/2017) - 40 νέα επίπεδα - Σύνολο επιπέδων 170 - Αλλαγές στο zoom εικόνας - Διορθώσεις =============== Ιουλ 27th 2017, 9:04pm =============== Ενημέρωση (27/07/2017) - 60 νέα επίπεδα - Σύνολο επιπέδων 310

• πήγαινε Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Αριθμός μοντέλου και δες πιο μοντέλο είναι!

• αν είναι το μοντέλο redmi 4 pro ή prime με 5 ίντσες οθόνη, τα κουμπιά δεν έχουν φωτισμό, δεν είναι πρόβλημα κινητού. Αν τα κουμπιά είναι διαφανές από κάτω έχουν φωτισμό, ενώ αν είναι ασημί σαν το δικό μου δεν έχουν φωτισμό

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την βοήθεια, ναι γίνεται να βάλω να ξαναπαίζεις τα επίπεδα αλλά μόνο για να ξαναβρείς τις λέξεις χωρίς να παίρνεις ξανα τα νομίσματα γιατί θα βγάλει bugs, για την βοήθεια την συγκεκριμένη θέλει πολύ δουλειά τώρα αλλά γίνεται, μπορώ να βάλω τυχαίο γράμμα η κατι τέτοιο που είναι πιο εύκολο, σκέφτομαι να βάλω και σκορ θα δείξει, ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια βοηθάνε πολυ!

• 3 Λέξεις

Μήνυμα

τι γίνετε όλοι 1-2 μέρες υπόθεση το έχετε? =============== Ιουλ 5th 2017, 7:05pm =============== Ενημέρωση (05/07/2017) - 30 νέα επίπεδα - Σύνολο επιπέδων 100 - Κατηγορία για παιδιά - 10 νέα επίπεδα για παιδιά - Σύνολο επιπέδων για παιδιά 10 - Διορθώσεις =============== Ιουλ 11th 2017, 7:48pm =============== Ενημέρωση (11/07/2017) - 30 νέα επίπεδα - Σύνολο επιπέδων 130

• Καλύτερα γιατί ο γνήσιος ο δικός μας, μας βγήκε αγροίκος =============== Ιουλ 7th 2017, 8:30pm =============== Ενημέρωση (07/07/2017) - Αλλαγές στην εμφάνιση - Διορθώσεις