Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i

gmi - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Aπορία. Μετά το flashaρισμα, το πρόβλημα στην οθόνη έγινε μόνιμο, ενώ πριν ήταν περιστασιακό. Σας λέει κάτι αυτό; Δείτε εδώ το screenshot (που δεν εμφανίζει το πρόβλημα) AEb5ezL Και την πραγματικότητα - Imgur8lPpd76

gmi - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Χίλια ευχαριστώ Δούλεψε αλλά δυστυχώς δεν έλυσε το πρόβλημα στην οθόνη μου που συνεπώς φαίνεται ότι είναι hardware. Πως μπορώ να το επαναφέρω στην εργοστασιακή κατάσταση τώρα; Μέσω Mi PC Suite?

gmi - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Έκανα το Mi Recovery Ferrari, αλλά αυτό το κομμάτι: Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η συσκευή θα μείνει κολλημένη για αρκετή ώρα στο 99% και ΔΕΝ θα πρέπει να την κλείσετε προτού σας βγάλει ειδοποίηση για ολοκλήρωση του UPDATE. Επίσης κατά την επανεκκίνηση θα αργήσει σχεδόν 5 λεπτά - ίσως και παραπάνω για να μπεί στην MIUI. δεν εμφανίστηκε ποτέ, όπως όυτε κάποιο σχετικό μενού, όπως στο παραπάνω βίντεο. Τέλος η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε πολύ γρήγορα... ZUdgug7.jpg

gmi - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Μετά το fastboot τι πρέπει να κάνω; Πως γίνεται η κανονική εγκατάσταση της ελληνικής ROM?

• Γραμμές σε οθόνη

gmi - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παιδιά που βρίσκω το twrp_recovery_leo.img; Προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό, αλλά δεν βλέπω το συγκεκριμένο αρχείο. Αν ειναι στο Mi Recovery Ferrari εμενα δεν μου κάνει με τίποτα extract το image.

gmi - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παιδιά που βρίσκω το twrp_recovery_leo.img;

• Γραμμές σε οθόνη

gmi - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Απλά αναβάθμιση. Είμαι πρωταρης. Πως να κάνω full wipe; Sent from my Mi 4i using Tapatalk

• Γραμμές σε οθόνη

gmi - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Δυστυχώς το πρόβλημα επανεμφανίσθηκε, άρα μιλάμε για hardware. Από μια πρόχειρη αναζήτηση μάλιστα στο google είδα ότι είναι αρκετά συνηθισμένο. Κρίμα, ελπίζω μόνο να μου το αντικαταστήσουν όταν επιστρέψει στο Ηong Kong ο άνθρωπος μου που μου το αγόρασε από το επίσημο κατάστημα της Xiaomi.

• Γραμμές σε οθόνη

gmi - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Επίσης αν παρατηρήσετε στο πάνω μερος οθονης έχει μια περίεργη γραμμή. Και να φανταστεί ότι το αγόρασαν από το επίσημο κατάστημα της xiaomi στο Χονγκ Κόνγκ. Sent from my Mi 4i using Tapatalk

• RE:

gmi - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Hardware πρόβλημα μου "μυρίζει", ωστόσο κάνε αυτό που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω να δούμε πως θα πάει, αλλά μην καθυστερήσεις πολύ. Εάν τυχόν είναι hardware το πρόβλημα, το ταχύτερο που θα διεκδικήσεις νέα συσκευή απο το πωλητή, το καλύτερο αποτέλεσμα θα πάρεις...” Σημερα που έκανε αναβάθμιση σε miui 6.7 το πρόβλημα φαίνεται να έχει λυθεί. Μετά την αναβάθμιση δεν το ξανακάνει. Για να δουμε. Sent from my Mi 4i using Tapatalk

• Γραμμές σε οθόνη

gmi - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Kαλησπέρα Χθες απέκτησα ένα Mi4i ωστόσο αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Η οθόνη εμφανίζει οριζόντιες γραμμές σε όλο το μήκος της οι οποίες χάνονται ή κολλάει και βλέπω μια μίξη από δυο διαφορετικά μενού (π.χ. lock screen kai home screen)