Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 739.
-
@Kostas_kanal περνάς πάντα πρώτα τον stock. Tον τελευταίο του mystik μην τον περνάς παρόλο που είναι πολυ καλός στην μπαταρία και στις επιδόσεις. Mου δημιούργησε προβλήματα.Δέν αναγνώριζε τον κωδικό μου και επίσης είχε πρόβλημα με την επανεκίνηση της συσκευής.επανανακινούσε δύο και τρείς φορές για να κάνει boot. Μείνε προς το παρών με τοn PureCaf-91fe46d-nightly-unified.zip
-
@tzemam εμένα μου βγάζει κανονικά την εικόνα 1 μετά πας επιλογή τοπικού ήχου κλήσης σου βγάζει επιλογή τόνου και επιλέγεις έναν File Manager για να βρεις τους ήχους σου που θέλεις. Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων στις ρυθμίσεις μήπως διορθωθεί. 4c3df38951353b852ebd198ae625155b.jpg2a7d95cfca87552975489bf56961e79b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gkoutrou68: “maikmaik αυτό το λινκ που έδωσες δεν έχει κανένα αρχείο zip. Πώς το κάνεις ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” στο προηγούμενο post απαντάω στην ερώτηση: Ο mystck τι features έχει ; τα λινκ τα έδωσα λίγα post πιό πριν. Στο 5705 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
η αν είχες πάρει Backup το boot (default kernel) από το twrp το επαναφέρεις κάνεις επανεκκίνηση στο σύστημα και μετά πάλι με το twrp περνάς τον custom kernel που θέλεις και πάντα μετά καθαρισμό dalvik-cache και cache. Μετά περνάς το TWRP-MiuiCameraFC-FIX-srfarias.zip για να σου δουλεύουν οι κάμερες. ξανά dalvik-cache και cache και επανεκκίνηση στο σύστημα. Από magisk περνάς αυτό που είπε ο Kostas_kanal [MAGISK]MiuiColorDisabler-srfarias.zip και αν έχετε πρόβλημα με την front camera της gcam περά…
-
"Για όσους δεν δουλεύουν οι κάμερες" περάστε από twrp το TWRP-MiuiCameraFC-FIX-srfarias.zip θα το βρείτε εδώ: StackPath Επίσης όσοι θέλουν καλό Custom kernel εκτός του purecaf μπορούν να δοκιμάσουν τον Mystic-Whyred_r9.3-OC.zip ή Mystic-Whyred_r9.3-.zip Εγώ χρησιμοποιώ τον OC και οι δύο είναι πολύ καλή και στην διαχείριση μπαταρίας. Θα τον κατεβάσετε από εδώ: Mystic-Kernel - Browse /Whyred/R9.3 at SourceForge.net Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω, πάντως το δοκίμασα πολλές φορές δεν έχει πρόβλημα. Δεν είδα και κάποιον άλλο να το αναφέρει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν συμβαίνει σε μένα, δες μήπως φταίει κάτι άλλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο Whyred με nova Launcher τα Widgets που έχω δεν ανοίγουν την εφαρμογή τους με tap πάνω τους. Edit: Τελικά ήταν από την απενεργοποίηση των αδειών των εφαρμογών. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk