Παράθεση από VAG-ZAG: “Τα MODS του ήχου (Dolby & Viper4 FX) δεν δουλεύουν με κανένα τρόπο & κόλπο... Google Camera & YouTube Vanced μια χαρά. Κατά τα άλλα, όλα ωραία φαίνονται!!! Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας!!! ΥΓ: Redmi Note 5 Pro έχω (Whyred)” Πέρασε από το magisk το Τα 1. Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip 2. Audio Modification Library. 3. AUDIO COMPATIBILITY Patch πατώντας με την σειρά τα volume keys: up, down, down, down, down, up, down, up Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
Kαι σε μένα πέρασε καλά πάνω από την 9.9.3. Η μόνη απώλεια που είδα προς το παρόν είναι το dolby digital plus που κρασάρει. Μέχρι την προηγούμενη δούλευε. Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
Με το OrangeFox-R10.0_1-Stable-whyred.zip (η αντίστοιχο για άλλη συσκευή) που φλασάρεις στο twrp. Αρχικά θα σου ανοίξει κατευθείαν στο OrangeFox. Μετά αν θέλεις το ρυθμίζεις στα Ελληνικά.
Παράθεση από angarato_surion: “Παράθεση από maikmaik: “Για να μη χαθεί έπρεπε να περάσεις κατευθείαν και το magisk το magisk. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ή να έχεις την orange fox recovery η οποία ξανά εγκαθιστάτε μόνη της Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ήξερα για το orange fox recovery. To πέρασα για να το δω. Με μια πρώτη ματιά πολύ ενδιαφέρον, έχει μια άλλη λογική πολλές δυνατότητες και ευχρηστία. Προσοχή όμως οι αρχάριοι χρήστες μ…
Σε μένα δεν ξέρω γιατί ανά διαστήματα μου λέει ότι το magisk δεν έχει εγκατασταθεί. Το εγκαθιστώ ξανά από twrp. Τι γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκλείδωμα bootloader οπωσδήποτε. Υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στο φόρουμ. Γενικοί οδηγοί αλλά και πιο ειδικοί Με μία αναζήτηση τα βρίσκεις τα διαβάζεις πολύ προσεχτικά και τα ακολουθείς κατά βήμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήγα πίσω στην 9.8.9. (αλλά χωρίς format) και μετά στην 9.9.3. Κάποιες gcam δουλεύουν αλλά όχι σε όλα. @Kostas_kanal μπορείς μου στείλεις το build.prop του vendor ή τι γράφει σε txt Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
Υπάρχει ένα ρίσκο με την επισκευή αν δεν έχεις πείρα. Θα χρειαστείς ταινίες διπλής όψης ή κόλλα και μερικά απλά εργαλεία. Εγώ έχω αλλάξει τουλάχιστον 7 φορές διάφορα smartphone δικά μου και φίλων με κόστος digitizer από 20 ως 30€. Δυό φορές στο τελείωμα έσπασε η οθόνη. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
Μόλις το πέρασα τώρα μου κρασάρει και η default camera. Εdit: το πέρασα ξανά με το πέρασμα της rom δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με πριν το πέρασμα. Κάποιες κάμερες δουλεύουν όπως και πριν αλλά όχι σε όλα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk