Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 739.
-
Έχω κάνει και τα patches παίρνοντας τα αρχεία από την 9.4.25. Δουλεύουν κανονικά. Όμως έχω παρατηρήσει ότι και με τον προηγούμενο τρόπο και με αυτόν έχω πολύ μεγάλη κατανάλωση στο Android system. Οπότε τα έχω βγάλει. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για αυτό είπα πριν τα περάσετε κρατήστε 1. Κάνετε ένα αντίγραφο το puild prop του system στο οποίο αλλάξτε το persist.vedor.camera.HAL3.enabled=0 σε=1 και θα προσθέσετε τις παρακάτω γραμμές: persist.camera.HAL3.enabled=1 #persist.sys.ent_activated=1 persist.dbg.ims_volte_enable=1 persist.dbg.volte_avail_ovr=1 persist.dbg.vt_avail_ovr=1 persist.dbg.wfc_avail_ovr=1 persist.radio.rat_on=combine persist.radio.data_ltd_sys_ind=1 persist.radio.data_con_rprt=1 persist.radio.calls.on.ims=1 #ro.miui.notc…
-
Για να περάσετε τα patches της 9.4.18 στην 9.4.25. Απλά πριν τα περάσετε κρατήστε 1. Κάνετε ένα αντίγραφο το puild prop του system στο οποίο αλλάξτε το persist.vedor.camera.HAL3.enabled=0 σε=1 και θα προσθέσετε τις παρακάτω γραμμές: persist.camera.HAL3.enabled=1 #persist.sys.ent_activated=1 persist.dbg.ims_volte_enable=1 persist.dbg.volte_avail_ovr=1 persist.dbg.vt_avail_ovr=1 persist.dbg.wfc_avail_ovr=1 persist.radio.rat_on=combine persist.radio.data_ltd_sys_ind=1 persist.radio.data_con_rprt=1 …
-
Πέρασα τα patches της 9.4.18 στην 9.4.25. Απλά πριν τα περάσετε κρατήστε αντίγραφο το puild prop του system στο οποίο αλλάξτε το persist.vedor.camera.HAL3.enabled=0 σε=1 και προσθέσετε τις παρακάτω γραμμές: persist.camera.HAL3.enabled=1 #persist.sys.ent_activated=1 persist.dbg.ims_volte_enable=1 persist.dbg.volte_avail_ovr=1 persist.dbg.vt_avail_ovr=1 persist.dbg.wfc_avail_ovr=1 persist.radio.rat_on=combine persist.radio.data_ltd_sys_ind=1 persist.radio.data_con_rprt=1 persist.radio.calls.on.ims…
-
Παράθεση από maikmaik: “Στην εγκατάσταση όταν σε ρωτήσει για EIS διάλεξε no Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από maikmaik: “Κάμερες για το whyred : Google Camera Port: marlin-ku apks Και magisk module: [SDM660]_Camera_All-in-One-XVI Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” Παιδιά άκυρο για να σας δουλέψει το magisk module επιλέξετε τις ρυθμίσεις του screenshot:ef443abfd2799be722d8e70f7fd6f5b0.jpg Edit: δηλαδή μόνο no στο mix-ups from AI part 8.2.4? Στάλθηκε από το …
-
Παράθεση από maikmaik: “Κάμερες για το whyred Google Camera Port: marlin-ku apks Και magisk module : [SDM660]_Camera_All-in-One-XVI Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk” Για να σας δουλέψει το magisk module επιλέξετε τις ρυθμίσεις του screenshot:1f0d19158ce2777d3dc41e638c6e78d9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάμερες για το whyred Google Camera Port: marlin-ku apks Και magisk module : [SDM660]_Camera_All-in-One-XVI Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Απεγκατάσταση του μέσα από το magisk επανεκκίνηση και ξανάπέρνα το Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Υπάρχουν και τα δύο στο magisk 19 Audio_Modification_Library-v2.1 Audio_Compatibility_Patch-v1.7.3 Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες Περάστε τα modules του Magisk 19 Audio Modification Library (AML) mod και Audio compatibility patch πατώντας όλα Yes. Κατόπιν περάστε μέσα από το Magisk το dolby Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip Πρόσεξε το εξής: Audio compatibility patch πατώντας όλα Yes. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Όλα καλά σε whyred Magisk και modules OK, Dolby digital plus OK. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από VAG-ZAG: “@maikmaik το TWRP που πέρασα είναι αυτό από το zip της ROM. Οι σύνδεσμοι που ανέβασες παραπάνω δεν οδηγούν σε link, κάτι πήγε στραβά μάλλον. Ευχαριστώ για όλα!!!” To "μυστικό" ήταν το (όλα Yes) Audio compatibility patch πατώντας όλα Yes. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Ορίστε το link attachment.php?attachmentid=4736447&d=1554342979 Και εδώ για το twrp twrp_whyred_3.3.0-14-04-19_tools-8_blue_ss Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
1. Χρησιμοποίησε το twrp 3.3.0_14_4_2019_tools του geoanto555 2. Οπότε ανανεώνουμε τις οδηγίες για το dolby digital plus for whyred miui pie. Γειά να Εγκαταστήστε το dolby digital plus και συγκεκριμένα στο Whyred το Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip πού θα το βρείτε εδώ: [MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019040… - Pg. 68 | Android Development and Hacking ή και αυτή η έκδοση που βρήκα εδω: Dolby Atmos For Oreo/pie | Lenovo ZUK Z2 (Plus) Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες από τον BanditGR: Σε ό…
-
Επειδή αργήσαμε λίγο 2 rom λόγω προβλήματος, θεωρώ καλύτερα θα ήταν να ασχοληθεί με την νέα έκδοση του Σαββάτου. Να προλάβουμε να την χαρούμε με τα patch μια εβδομάδα. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Σε whyred περάστηκε πάνω από την προηγούμενη με twrp. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk