Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 206.
-
Για να μπούνε οι εσωτερικές πρίζες ή οι διακόπτες θελει αλλαγή όλο το μπουάτ μέσα στον τοίχο, πρέπει να μπει τετράγωνο μαζί με βάσεις για τις βίδες της πρίζας. Εξωτερικη σειρήνα μπορεις να βάλεις μονο πανω σε εξυπνη πριζα η διακοπτη με ενα μετασχηματιστη 12v που οταν κοβει το ρευμα η πριζα, η σειρήνα θα βαραει με τη μπαταρια της.
-
Παράθεση από christosss: “Κανονικό σενάριο που έχει συμβεί σε κάτοχο mi home.. Μπήκε ,τα ξήλωσε όλα (τα πήρε κιολας) και ψάχνεται για το υλικό. Αν είναι να με κλεψουν θα ήθελα να δώσω και υλικό στην ασφάλεια για να τον πιάσουν ,λογικό δεν είναι ? Επιτήρηση χώρου κάνεις και με digoo cameres που είναι ποιοτικές και παμφτηνες.Η εφαρμογή της digoo είναι τρομερή για επιτήρηση χώρου αλλα όχι για την ασφάλεια του σπιτιού σου .Το θέμα είναι να γίνεται αυτό αυτόματα και όχι να ανοίγεις το κινητο σου για …
-
Παράθεση από vasma: “Παράθεση από Jiasios: “Δουλεύει στους περισσοτερους πλεον. Αν δεν το εχει η συσκευή στο μενου της, φτιαχνεις automatioπως ” έχω εκνευριστεί αφάνταστα και τα έχω κάνει όλα, ας μου πει κάποιος, πως έρχονται ειδοποιήσεις σε κινητό, (πχ) με ενεργοποίηση σένσορα κίνησης.... ” Δε λειτουργουν σε ολους τα push notifications, ειναι σε φασηεπιλυσης το πρόβλημα.
-
Απο τοτε που ξεκίνησε το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο mi home, εχουν βγει εκτος λειτουργίας οι καμερες aqara gateway. Καταγραφουν βιντεο οταν δουν κινηση, δινουν live εικονα μεσω της εφαρμογής, ομως δεν βαρανε συναγερμό οταν κινείται κατι και δε δινουν ειδοποιήσεις παρόλο που έφτιαξα ενα σεναριο. Τους εχω κανει 2 φορες reset αλλα καμία πρόοδος. Έχει συμβεί και σε αλλους; Καμια ιδεα για το τι φταιει;
-
mi IR Controller
ΜήνυμαΕχω σεταρει με επιτυχια μια τηλεοραση LG και ενα home cinema samsung. Ομως στο κλιματιστικο που ειναι toshiba δεν αντιστοιχεί κανενα απο τα 30 σετ εντολων. Αντίθετα στο πρόγραμμα mi Remote που ειναι για κινητα με υπέρυθρες, συνδεθηκε αμεως το κλιματιστικό. Τελος, οταν προσπαθώ απο το OP5t μου να τρεξω το plugin για να φορτωσει τις μαρκες, κρασαρει το mihome, ενω σε 2 samsung A5 και Note4 τις φορτωνει κανονικα κι απο κει το σεταρισα.