Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-194 από 194.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από emmstra: “Πάντως δεν νομίζω να χάνεται η εγγύηση αν ξεκλειδώσω τον botloader , εφόσον αυτο γίνεται μέσω της xiaomi. ” Στο έχουμε γράψει πολλές φορές, το θέμα εγγύησης πρέπει να το δεις με την infoquest και όχι με εμάς, δεν έχει double tap” Οκ Πως βάζω custom recovery και ποια; Sent from mTalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από emmstra: “Δλδ είτε για ρουτ είτε για recovery πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω τον bootlader; και μετά πρώτα custom recovery και μετά ρουτ; ” Αυτό ακριβώς :)” Ευχαριστώ πολυ. Custom recovery πως βάζω;;; και ποια υπάρχει;; Πάντως δεν νομίζω να χάνεται η εγγύηση αν ξεκλειδώσω τον botloader , εφόσον αυτο γίνεται μέσω της xiaomi. Επιπλέον μια ερώτηση, double tap to wake υπάρχει για το τηλέφωνο; Sent from mTalk
-
Παράθεση από dnomikos: “ Μπορείς αλλα στο πρώτο reboot θα ξαναμπεί το original recovery. Θέλουν σβύσιμο μερικά πράγματα. ” Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι, για να βάλω custom recovery και να μείνει, να ενεργοποιήσω τον bootloader. Δλδ είτε για ρουτ είτε για recovery πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω τον bootlader; και μετά πρώτα custom recovery και μετά ρουτ; Sent from mTalk =============== Δεκ 29th 2016, 1:27pm =============== καμια απαντηση εδώ???
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από emmstra: “Ευχαριστώ Αν κατάλαβα καλά, δεν μπορώ έτσι όπως είμαι τώρα να κάνω απλα Ρουτ το τηλεφωνο. Πρέπει να βάλω μια custom rom; Sent from mTalk ” Έτσι όπως είσαι δεν γίνεται αλλά αν ξεκλειδώσεις τον bootloader, το να βάλεις το superSU είναι εύκολο. Πριν πειράξεις όμως το κινητό, να μιλήσεις με το κατάστημα για θέματα εγγύησης.” Αν κάνω αυτά, μπορώ να βάλω και custom recovery ,χωρίς να αλλάξω ρομ; Sent from mTalk
-
Καλησπέρα εχω ενα θεμα με το κινητακι! Εχω εισαγει έναν λογαριασμο outlook.com (αυτόν που ειχα στο windows phone - προηγουμενο τηλεφωνο μου) για να χρησιμοποιώ το ημερολογιο. Παρα το γεγονός ότι εχω απενεργοποιησει να συγχρονιζει τις επαφες από αυτόν τον λογαριασμο, αυτές εμφανίζονται κανονικα στις επαφες. Βεβαια τις εχω εισαγει ηδη στο gmail και θελω να τις χρησιμοποιώ μονο από εκει. Για ποιο λογο τις συγχρονιζει από το outlook λογαριασμο αφου δεν το εχω ενεργοποιησει??? Οποια βοηθεια ευπροσδεκ…
-
Νεος στο redmi note 3
ΜήνυμαΥπάρχει κάτι που να μοιάζει με την glance screen των Lumia phones; Sent from mTalk
-
Νεος στο redmi note 3
ΜήνυμαΕπίσης, πως μπορείς να ελέγξεις ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο; ποιες εμφανίζονται στον χώρο ειδοποιήσεων; Sent from mTalk
-
Νεος στο redmi note 3
ΜήνυμαΔεν θέλω απλα να τα μεταφέρω. Έχω βρει την εφαρμογή outlook.com η οποια μάλλον κάνει την δουλειά, αλλα δεν ξέρω αν κάνω αλλαγές από το τηλεφωνο θα συγχρονιστούν .. Sent from mTalk
-
Νεος στο redmi note 3
Μήνυμακαλησπέρα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να χρησιμοποιησω τις επαφες και το ημερολογιο που ειχα στα windows phone χωρις να χρειαστε να τα εισαγω στον λογαριασμο μου google. Ευχαριστω και καλα Χριστούγεννα!!!!