Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 194.
-
Με ποια εφαρμογή μπορώ να ακυρώσω κάποιες από τις άδειες των εφαρμογών; και πως μπορώ να σταματήσω μια εφαρμογή να ανοίγει άλλες; έχω θέμα με το truecaller, όταν το ανοίγω, ανοίγει στο παρασκήνιο το Facebook, όπως έχω παρατηρήσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό επηρεάζει την αυτονομία του τηλεφώνου; Δλδ μπορώ να έχω απενεργοποιημενο το μαμά και να δουλεύω αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή η εφαρμογή που έχεις είναι καλύτερη από το Mi fit; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πιστεύω να μην μυρίζουν άσχημα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καμία θήκη από Amazon υπάρχει εκτός lenuo; μου έδωσαν τα χρήματα πίσω λόγω προβλήματος της θήκης... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από rascal: “Παράθεση από Tsakman: “Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!!Τελικά βρήκα πολλές πληροφορίες κι εδώ Infoquest και μάλλον υποστηρίζει και fast charge,αν είναι σωστά όλα αυτά που γράφει ( " Επιπλέον, αξιοποιώντας ειδική τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, εξασφαλίζεται τη φόρτιση του 50% της μπαταρίας σε μόλις μία ώρα. ") ” Πάρε ένα δείγμα μπαταρίας από το τηλέφωνο του με xtrv ROM fb684d5a2624fee9a3d53902f237a075.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό με τη …
-
πως μπορούμε να εχουμε τα βελακια δεξια και αριστερα στοι πληκτρολογιο, για να μετακινουμε τον κερσορα σε συγκεκριμενο γραμμα???
-
Δεν ξέρω τι να πω. Έχω και exposed, μήπως φταίει αυτό... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα βοηθεια για ένα θεμα... Εχω την εφαρμογή winbank αλλα δεν τρεχει επειδή είμαι root.. Υπαρχει καποιος τροπος να τρεξει??? εβγαλα το supersu , κατηργησα το root αλλα τιποτα.... Εντοπιζει ότι είμαι ρουτ ακομα λεει...
-
Σαν εφαρμογές υπάρχουν dolby atmos & dolby service στις εγξατεστημενες εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις. Άρα είμαι καλά; δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το dolby atmos πως το ρυθμίζουμε; υπάρχει κάπου κάποιο μενού; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
όλα καλα με αναβαθμιση. Απλα όταν εκανε επανεκκινηση, ξεκινησε το twrp..οποτε μεσα από εκει βρηκα το zip αρχειο της αναβαθμισης και το ετρεξα. Όταν τελειωσε, απλα δεν ηταν ρουτ το τηλεφωνο, παροτι ειχε την εφαρμογή supersu και δεν δουλευε το xposed...όλα τα αλλα ηταν κανονικα.. Τα ξαναεβαλα και εβαλα και το dolby atmos και βλέπουμε... τωρα περιμενω να ξεκινησει...
-
Πως γίνεται αυτό; Sent from mTalk
-
Τώρα θα περάσω την αναβάθμιση.. Αντέχει να δούμε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό το dolby atmos επηρεάζει και τον ήχο κλήσης; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το dolby atmos τι κάνει ακριβώς; Άλλη εφαρμογή για backup που να δουλεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Λογικά δεν χάνεις τίποτα αλλά κάνε ένα backup στο Mi Cloud καλού κακού!” Αντί για Mi cloud τι άλλο backup μπορώ να κάνω; Το dolby atmos πως το βάζουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι. Την κατέβασα κιόλας... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η 8.1.3 μου ήρθε αυτόματα στην εφαρμογή update της miui. Απλά ο οδηγός δεν είναι κατανοητός από εμένα. Λέει κάποια στιγμή να φλασαρουμε μια ρομ. Τι εννοεί; ποια; αν το κάνω θα τα χάσω όλα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από emmstra: “Είδα ότι βγήκε αναβάθμιση για το miui. 8.1.3 εγώ που έχω βάλει το twrp με δυνατότητα να κατεβάζει ota update, θα έχω κάποιο θέμα με την εγκατάσταση; επειδή δεν μπορώ να καταλάβω καλά τις σχετικές οδηγίες... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάποια βοήθεια σχετικά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk