Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 194.

• Καμια απάντηση έχουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φυσικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

emmstra - - RedMi Note 3 SE (Kate)

Μήνυμα

Παράθεση από jefm: “Παράθεση από emmstra: “Μπορεί κάποιος να μας πει ποιες υπηρεσίες ή system app του κινητού μπορούμε να απενεργοποιησουμε; και αν αυτά τα xposed τρώνε μνήμη ή μπαταρία; και επιπλέον που βρίσκουμε τα modules του xposed. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 1. Ασφαλή προς αφαίρεση system apps (Debloat mod) 2. που βρίσκουμε τα modules του xposed Πριν ασχοληθείς με xposed διάβασε λίγο google it ;)” Ευχαριστώ. Αυτό με το greenify το έβαλα. Φαίνεται καλό. Αλλά …

• Μπορεί κάποιος να μας πει ποιες υπηρεσίες ή system app του κινητού μπορούμε να απενεργοποιησουμε; και αν αυτά τα xposed τρώνε μνήμη ή μπαταρία; και επιπλέον που βρίσκουμε τα modules του xposed. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ Θεσσαλονίκη πιάνω τέλεια.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από rascal: “Παράθεση από emmstra: “Παράθεση από rascal: “@emmstra καποιες γραμματοσειρες εχουν και ελληνικα μια που θυμαμαι οτι εχει ελληνικα ειναι η cool jazz ” okόταν την επιλεξω και την κατεβασω, πως την βαζω??? και γιατι χρειαζοταν να εγγραφω στο developer site της xiaomi??? ” χρειαζεται να κανεις εγγραφη σαν σχεδιαστης θεματων για να μπορεις να περασεις γραμματοσειρες και third parties θεματα” Αφού με την εφαρμογή ifont μπορείς να το κάνεις. Τι κερδίζεις με την εγγραφή; ή κάπου το…

• Παράθεση από rascal: “@emmstra καποιες γραμματοσειρες εχουν και ελληνικα μια που θυμαμαι οτι εχει ελληνικα ειναι η cool jazz ” ok όταν την επιλεξω και την κατεβασω, πως την βαζω??? και γιατι χρειαζοταν να εγγραφω στο developer site της xiaomi???

• Παράθεση από rascal: “@George Kaggelaris κατεβασε την εφαρμογη ifont και μεσα απο εκει θα περασεις γραμματοσειρες ” ευχαριστω εχει ελληνικα γραμματα???

• Παράθεση από rascal: “@George Kaggelaris για την γραμματοσειρα που ανεφερες πρεπει πρωτα να κανεις αιτηση εδω με τον Mi λογαριασμό σου και ολοκλήρωσε την διαδικασία για να γίνεις πχ Individual designer και να συσχετισθεί ο λογαριασμός Theme Designer με το Mi account που έχεις τώρα.Εκτός από γραμματοσειρές, θα μπορείς να βάζεις και οποιδήποτε θέμα θέλεις και ας μην το έχεις κατεβάσει μέσω της εφαρμογής Θέματα ” ok εκανα registration. τωρα πως μπορω να κατεβασω γραμματοισειρες κλπ???

• Δεν επιβαρύνει την μπαταρία ή την μνήμη; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• child mode SOS [SOLVED]

Μήνυμα

Ποια επιλογή; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι μπορούμε να κάνουμε με το xposed; για ποιο λογο να το βάλουμε;; Sent from mTalk

• εχει μεσα στο παραπανω φορουμ λιγι πιο πισω λινκ με την εκδοση για kate... τα κινεζικα τα κανεις αγγλικα αλλαζοντας της γλωσσα...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Ψάξε για twrp cofface, για το κινητό σου. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Παράθεση από emmstra: “καλησπέρα ξεκλειδωσα τον bootloader και εβαλα αυτό εδώ ..https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/zcx-twrp-install-twrp-flash-supersu-t3462448 αν καταλαβα καλα... μπορω να εχω root το τηλεφωνο , με custom recovery και να κατεβαζει κανονικα τα updates της official rom από xiaomi???” Εγώ έκανα αυτό που λέει εδω [ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi……

Μήνυμα

ευχαριστω ολους και κυριως τον NasDriver που με βοηθησε Live... τελικα εκανα reset μεσω του google account....

• Παράθεση από jefm: “Παράθεση από emmstra: “καλησπέρα ξεκλειδωσα τον bootloader και εβαλα αυτό εδώ ..https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/zcx-twrp-install-twrp-flash-supersu-t3462448 αν καταλαβα καλα... μπορω να εχω root το τηλεφωνο , με custom recovery και να κατεβαζει κανονικα τα updates της official rom από xiaomi??? ” Και εγω αυτήν έχω και περιμένω να βγει ενημέρωση για να την δοκιμάσω αν και το φοβάμαι λίγο :P” Για να δουλέψει πρέπει να κάνω κάτι; εχει κάτι οδηγίες να φλασαρω…

• καλησπέρα ξεκλειδωσα τον bootloader και εβαλα αυτό εδώ ..https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/zcx-twrp-install-twrp-flash-supersu-t3462448 αν καταλαβα καλα... μπορω να εχω root το τηλεφωνο , με custom recovery και να κατεβαζει κανονικα τα updates της official rom από xiaomi???

Μήνυμα

εγινε το πανω με φωτο . συνδεθηκα στον λογαριασμο αλλα είναι στα κινεζικα τι κανω?? παλι την συσκευή δεν την εμφανιζει... no devices ... =============== Ιαν 27th 2017, 4:20pm =============== να κανουμε το hard reset.. δεν μπορω άλλο

Μήνυμα

όταν λεμε περιεχομενο... τι εννουμε? επαναφορά εργοστασιακη? αν ναι, οκ!!!! ασχολούμαι 3 ωρες και ακρη δε νβγαζω!!! σε fastboot μπαινει αλλα πως γινεται το hard reset???

Μήνυμα

διαβασα ότι με Miflash και αφου κατεβασω την ρομ μπορω να το επαναφερω.. ισχυει?