Perfecto. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεμπέρδεψα και με αυτό. Τώρα μένει για αύριο μεθαύριο το mi5 το οποίο έχει την official με προβλήματα( δεν έχει widgets)
Κάτι τελευταίο. Nα κάνω restore to backup απο την προηγούμενη unofficial η θα μολύνει το κινητό με τα ηλίθια malware? * Xiaomi_Redmi_Note_3G Μετά απο 3 χρόνια δουλεύει άψογα ο μαύρος σκύλος.
Όλα άψογα φίλε μου @zisistil . Το κινητό ακολουθεί και ΟΤΑ updates. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και πάλι χρονιά πολλά με υγεία. Συγνώμη για το πρήξιμο προσπάθησα να λέω ακριβώς τι κάνω για να βοηθάω την δουλειά σας.
Ωραία το κινητό δεν χρειάζεται να μπει σε fastboot mode? (Σε έχω πρήξει) *Απο οτι διαβάζω είναι το ίδιο αλλά για να μην το brickarω, θέλω να είμαι σίγουρος την έχω πατήσει με όλες τις συσκευές μου
Στο device manager δεν το διαβάζει σωστά το κινητό. Θα κάνω ένα ρεσταρτ τον υπολογιστή και μετά 1) κινητό ανοιχτό 2) από το φάκελο adb στον δίσκο C με shift πατημένο 3) adb devices και μετά adb reboot edl. 4) τρέχω το Minimal ADB and Fastboot και κάνω τα βήματα α)adb version β) adb devices. Σωστά?
Λοιπόν το έκανα. 1)1. Αποσυνέδεσε την συσκευή. 2.Βάλε τις εντολές με τη σειρά adb kill-server, adb start-server (από το φάκελο adb στον δίσκο C με shift πατημένο )3. Τώρα συνδέεις την συσκευή και πρέπει να δουλέψει. 2) Ανοίγω την συσκευή τρέχω πάλι το Με την χρήση ADB (Ανοικτή συσκευή) το edl mode 3) τρέχω το Minimal ADB and Fastboot και κάνω τα βήματα α)adb version β) adb devices. Βρισκόμαι στο ίδιο στάδιο με πριν #1671
Το flash tool το ξέρω και το έχω δουλέψει. Απλώς κολλάω στα βήματα Make sure that your device is connected properly and your device will be recognized by ADB like this & After successfull installation, the Device Manager should show USB Devices: ADB Interface γιατί στο pc μου δεν είναι έτσι όπως στις εικόνες.