Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 127.
-
Γεια σας και χρόνια πολλά. Έχω το mi5s 4/32 με unofficial rom, σκοπός μου είναι να περάσω την official. Αρχικά έχω κλειδωμένο bootloader και δεν έχω το 'ιδικό΄καλώδιο. Ακολουθώ αυτόν το οδηγό HOW TO FLASH MI5 FROM CHINA ROM TO STABLE ROM ON LOCKED / UNLOCKED BOOTLOADER . Έχω κατεβάσει όλα τα εργαλεία και ακολουθώ τον οδηγό. Στο βήμα που λέει Make sure that your device is connected properly and your device will be recognized by ADB like this, πιστεύω πως δεν είναι τι λέτε και εσείς?
-
@Vagelis Minas wrote: Κάποια άλλη διαφορά ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές, υπέρ ή κατά έχεις διαπιστώσει? Εμένα, αν και θα σου φανεί γελοίο, μου λείπει το ir blaster (το τηλεχειριστήριο) είναι κάτι που το χρειαζόμουν. Άλλο αρνητικό είναι ότι την έχουν παραμελήσει την συσκευή και δεν έχει πάρει το nougat. Επίσης είναι ότι από τα 4gb ram, έχω ελευθέρα τα 800mb. Αυτό θέλω να ελπίζω είναι ότι όπως και στα windows όσο παραπάνω ram βλέπει το σύστημά τόσο απλώνεται για να είναι πιο γρήγορο. Πάμε στα …
-
@Vagelis Minas Καλημέρα Βαγγέλη, έχω και τα 2 mi5 3/32 και mi5s 4/32. Σαν φωτογραφίες μου αρέσουν καλύτερα του mi5s όσο αναφορά τους σωστούς φωτισμούς και καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα. Το αρνητικό είναι αφενός στην λήψη βίντεο no 4axis και αφετέρου αν θες να ζουμάρεις στην φωτογραφία που έχεις βγάλει χάνει στην ευκρίνεια σε σχέση με την κάμερα του mi5. Εκεί παίζουν καθοριστικό ρόλο τα mega pixel mi5 16mp και το mi5s 12mp.
-
Καλή επιτυχία σε όλους μας!!
-
Όλα καλά @NasDriver τώρα το έχω με μια fastboot rom miui v8 την οποία πέρασα με mi flash.
-
Ψηφίζω κάθε μέρα με το user john. Πάμε γερά team.
-
Καλησπέρα παίδες. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. το κινητό δεν αντιδρά με τίποτα(power, power vol+, power vol-) έχει μαύρη οθόνη κλειστή. (black screen) μετά απο επιλογή να μπει σε recovery mode μέσα από το about phone. Παραθέτω το screenshot πριν τα κακαρώσει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. *πήγα να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) =============== Ιαν 3rd 2017, 7:23pm =============== Τελικά το κιν…
-
Διακοπες με το ΜΙ 5
ΜήνυμαΚαλησπέρα @lionswrath μην σε τρομάζει η αποστολή του κινητού στην Κίνα. Σαν κόστος είναι λιγότερο από 10 ευρώ μέσω συστημένου δέματος από ΕΛΤΑ. Εγώ το έστειλα στο vickmall και από εκεί πήγε στο service της xiaomi που χρειάστηκαν λιγότερο από 2 εβδομάδες να το φτιάξουν εκεί (αλλαγή mainboard σε mi4c). Από αρχές Ιουνίου που ξεκίνησε η όλη διαδικασία την περασμένη εβδομάδα το έστειλαν από εκεί για Ελλάδα, το μόνο κακό είναι αυτό. *το πρόβλημα που είχα ήταν αυτό Mi4c Μόνο κλήσης εκτάκτου ανάγκης
-
Σε ευχαριστώ πολύ @baiosss!
-
@baiosss ναι πως γίνεται? @dfoust δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Πετάει το κινητό.
-
Καλησπέρα. Όλα τελεία στο note 3g octa core. Πολύ ωραία, γρήγορη και όμορφη ρομ. Το μόνο που θα ήθελα να είχε επιλογή να έβαζα τα παλιά κουμπιά του παραθύρου ειδοποιήσεων.