@Bodai Οχι το backup (Settings>Backup & reset) το είχα πάρει από χθες (αφού είχε χαλάσει) και δεν το έχω ρίξει ακόμα γιατί δεν υπάρχει λόγος εφόσον το κινητό δεν δουλεύει σωστά ακόμα.
@Bodai το έκανα αλλά είχα κάνει και wipe το system. Έβαλα την πιο πρόσφατη stable και αντιμετοπιζω τα ίδια προβλήματα. Τα back up τα είχα πάρει από χθες αν σε προβληματίζει ο χρόνος που τα έκανα.
@Bodai Εννοείς απο το dos του υπολογιστή? στον οδηγό αλλιώς τα λέει. Μήπως να ακολουθήσω αυτόν το οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…%81%CE%BF%CE%BC/?pageNo=1
@Bodai Για να αποφύγω όλο αυτό επειδή έχω 10αρια, τα έβαλα σε άλλο pc με 7αρια. Τα έκανα εγκατάσταση, έκανα και restart. Την βλέπει την συσκευή κανονικά. Πως συνεχίζω? * αν και μου λεει no device detected μου έχει 2 επιλογές για stable και beta
Γεια σας, έχω εδώ και καιρό το mi4c 3gb ram και όλα λειτουργουσαν υπέροχα. Ξαφνικά χθες, χωρίς να ''πειράξω τίποτα'' μου έκλεισε και τις 2 κάρτες sim. Είναι ξεκλείδωτος ο bootloader φοράει την GTV_6.5.12, έχω επικοινωνήσει με τον παροχο και δεν έχω φραγή, έχω κάνει κάνει wipe cache, dav, data, system και ξανά πέρασα την ρομ και πάλι τίποτα. *οταν βαζω την νεα ρομ γραφει updater process ended with error:7 *έκδοση μόντεμ BO.2.6.C1.2-0506_1920_591e75e *δεν έχω άλλες μικρο σιμ να δοκιμάσω καθώς και …