Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-127 από 127.
-
e-books
ΜήνυμαΑπολυτά κατανοητό!! Οκ ευχαριστώ, θα το ψάξω κάπου αλλού!
-
e-books
ΜήνυμαΓεια σας παίδες! Ξέρει κάνεις πως μπορώ να κατεβάσω e-books της google πλήρης έκδοσης τσάμπα?
-
Καλή επιτυχία στο φόρουμ μας!! => Johnatelo
-
+1 για το καλύτερο club!!
-
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ caeser & maddoctor!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από martzicadespell: “Ευχαριστώ, απλά αν τις ξαναβαλω ετσι δεν θα εχουν τα δεδομενα που ειχαν πριν. Αρα εσεις οταν αλλαζετε ρομ τις βαζετε παλι απο την αρχη; ” Αν δεν σου κάνει ο τρόπος που σου είπε ο γιατρός, μπορείς να κρατήσεις τοπικό back up, να το φυλάξεις, εκτός συσκευής... να κάνεις ότι θέλεις στη συσκευή σου και μετά να το κάνεις restore,,, Έτσι θα σου φέρει όχι μόνο τις εφαρμογές, αλλά και τα δεδομένα τους ΑΤΟΦΙΑ!!! ” Caeser καλησπέρα! Μπορείς να μου πεις …
-
Καλημέρα παίδες μόλις έβαλα την GTV 5.11.12 στο note 3g μου. Είναι εξαιρετική rom με ωραίο περιβάλλον! Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι από την οθόνη κλειδώματος δεν μπορώ να ανοίξω το messenger του fb! Καθώς θα ήθελα να εμφανίζεται το μνμ και με μεγαλύτερη προεπισκόπηση του! Ευχαριστώ! Συνεχίστε την καλή δουλεία! Μπράβο σας! btw Οι οδηγίες του φόρουμ με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στον 1,5 χρόνο που έχω την συσκευή!