Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• Παράθεση από geoanto555: “Το πιο πιθανό είναι να μην κλειδώσει. Αν θέλεις να μείνεις με global θα σου πρότεινα αν κλειδώσει να τον ξεκλειδώσεις.. Αν για κάποιο λόγο κάτι δεν πάει καλά και χρειάζεται να κάνεις ρεσετ με κλειδωμένο bootloader θα έχεις πρόβλημα. ” Παράθεση από kostatos: “καλημερα παιδια,μια ερωτηση αν καποιος απο παει απο xtrv beta1 greek stable 8.0.4.0 σε global stable MM ο bootloader θα κλειδωσει ετσι δεν ειναι?αν θελει να εχει μονιμα την global με ota updates χρειαζετε για καποιο…

• Παράθεση από makisfz: “Δεν χρειάζεται factory reset Θα εχεις update auto Κοίτα και τον οδηγο:Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) redmi note3 pro ” ευχαριστω Θα το δοκιμασω στις γιορτές που θα έχω χρόνο

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από stathisksts: “Παράθεση από stathisksts: “Καλημέρα Δύο ερωτήσεις, γιατί έχω μείνει λίγο πίσω (έχω την stable 7.2.2 του forum) Θέλω να βάλω την official 8.1 MM γιατί διάβασα ότι έχει ελληνικά και επειδή δεν έχω χρόνο για manual updates Από πού μπορώ να την κατεβάσω και ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης της ROM ? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εκ των προτέρων εάν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα μου ” ΚαλημέραΜπορεί κάποιος να μου απαντήσει? Εκτός εάν δεν υπάρχει κάτι …

• Παράθεση από stathisksts: “Καλημέρα Δύο ερωτήσεις, γιατί έχω μείνει λίγο πίσω (έχω την stable 7.2.2 του forum) Θέλω να βάλω την official 8.1 MM γιατί διάβασα ότι έχει ελληνικά και επειδή δεν έχω χρόνο για manual updates Από πού μπορώ να την κατεβάσω και ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης της ROM ? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εκ των προτέρων εάν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα μου ” Καλημέρα Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει? Εκτός εάν δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα και περιμένουμε Ευχαριστώ

• Καλημέρα Δύο ερωτήσεις, γιατί έχω μείνει λίγο πίσω (έχω την stable 7.2.2 του forum) Θέλω να βάλω την official 8.1 MM γιατί διάβασα ότι έχει ελληνικά και επειδή δεν έχω χρόνο για manual updates Από πού μπορώ να την κατεβάσω και ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης της ROM ? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη εκ των προτέρων εάν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα μου

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από stathisksts: “Μπορεί να βάλεις κάποιο λινκ? ” Σου έστειλα μήνυμα στο chat edit Τώρα δεν κατάλαβα...εγώ μπορώ να βάλω το link της θήκης εδώ ή όχι; Εάν όχι, το link απο vickmall πιό πάνω πώς έμεινε ανεγγιχτο; ” Που ειναι το chat?

• Παράθεση από pavlidisc: “Κάποιος ζηλεύει. White%20case.jpg ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από stathisksts: “αυτή είναι η θήκη? ” Μπα όχι..... μοιάζει αλλά δεν.. ” Μπορεί να βάλεις κάποιο λινκ?

• Παράθεση από pavlidisc: “Κάποιος ζηλεύει. White%20case.jpg ” Αυτή είναι η θήκη? vickmall.com/nillkin-super-fro…xiaomi-hongmi-note-3.html εγώ έχω την μάυρη

• Παράθεση από geosoho: “Παράθεση από occam: “(Hidden Content)Για πες θέμα και γραμματοσειρά ” το θεμα λεγεται BlackJack και η γραμματοσειρα Vir Mix Theme N1 v1.0 ” Και εγώ αυτήν έχω Από τις λίγες που δουλεύουν με ελληνικά (εκτός από την default)

• Παράθεση από gathan83: “Παιδιά, από vickmall με ρωτάει για shipping method NL post ή SG post Ποιο να επιλέξω? Γνώμες? Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και sg να διαλέξεις με nl θα στο στείλουν Έτσι έκαναν σε εμένα τουλάχιστον

• Παράθεση από stathisksts: “Εχω την 7.2.2 Σας δουλεύουν τα led notifications σε εφαρμογές παιχνίδια κτλ? Πχ στο yahoo δουλευει στο clash of clans οχι ” καλημέρα ξέρει κανείς κάτι? Είναι bug γιατί βρήκα ότι κάποιοι χρησιμοποιούν εφαρμογές τύπουLight Flow ή Light Manager ευχαριστώ

• Εχω την 7.2.2 Σας δουλεύουν τα led notifications σε εφαρμογές παιχνίδια κτλ? Πχ στο yahoo δουλευει στο clash of clans οχι

• Παράθεση από geoanto555: “Μπες στο twrp πάτα backup. επέλεξε ότι θέλεις από μέσα.. (όλα) . Είναι τόσο απλό που δεν θα σε "στείλω" σε οδηγό. Για το mi pc suite πρέπει να παίρνει, δυστυχώς όμως δεν το χω κάνει και δεν ξέρω να σου πω πως. Λογικά πρέπει να βλέπει ότι έχεις official rom όμως για να δουλεύει.. Η κάμερα γενικά είναι πολύ καλή. Όχι όμως σε πανόραμα.. Εκεί είσαι για google camera. ” Το mipcsuite βγάζει μήνυμα ότι η rom που έχεις είναι παλιά και δεν παίρνει αντίγραφο Ευχαριστώ

• Παράθεση από geoanto555: “1 ή στοκ. 2 ρυθμίσεις .πρόσθετες.αποθηκευτικος χώρος . Ρυθμίσεις αποθήκευσης.καμερα.ισως να πρέπει να βάλεις την google cam προεπιλεγμένο πρόγραμμα. 3. 4 μπορείς με mi cloud ..στην τελική πάρε ένα μέσω twrp μαζί με την ρομ. ” Ευχαριστώ Αφού θεωρείται η στοκ καλύτερη θα χρησιμοποιώ την στοκ Μπορείς να με παραπέμψεις σε ένα οδηγό για την λήψη backup με twrp? Αυτό που έγραψα για το mipcsuite ισχύει ή κάνω κάτι λάθος?

• Καλημέρα Πέρασα την 7.2.2 όλα καλά μέχρι τώρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Τώρα βάζω εφαρμογές. Έχω 5 ερωτήσεις (μέχρι τώρα) 1 Ποια εφαρμογή για camera είναι καλύτερη? 2 Στην google camera υπάρχει επιλογή για αποθήκευση σε sd? (έψαξα και δεν το βρήκα) 3 Υπάρχει εφαρμογή για back up σε υπολογιστή (έβαλα το mipcsuite όμως δεν κάνει backup) 4 Επειδή θέλω να πάρω back up τώρα που θα τελειώσω με το σεταρισμα του κινητού Τι πρέπει κάνω για να είμαι 100% καλυμμένος? 5 μεταφερονται οι εφαρμογες (ενα μερο…

• Παράθεση από Project_P: “@stathisksts τα τρέχω και τα 2 άνετα από την πρώτη στιγμή. Στην αρχή είχα global official (ήρθε με multi αλλά έφαγε κλωτσο στα πρώτα 10 λεπτά), και μετά από 10μερες που μου ήρθε το οκ για ξεκλειδωμα έχω ελληνική stable (όλες τις εκδόσεις μέχρι την 7.3.2.0 που έχω βάλει τελευταία.) Επίσης έχω δοκιμάσει ποοοολυ πιο απαιτητικα παιχνίδια και δεν μασαει πουθενά. ” ευχαριστω

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση: “μάλλον έφταιγε η Multi που είχε ” αυτο λέει πολλά... έχει αλλάξει ρομ ? Τουλάχιστον σε official? ” Δεν ξέρω Φαντάζομαι με την ελληνική stable 7.2.2 που θα βάλω δεν θα έχω πρόβλημα

• Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από stathisksts: “Έχει δοκιμάσει κάνεις τα clash of clans και clash royal και να μας πει εαν παιζουν Xiaomi Redmi Note 3 Pro? ευχαριστω ” Για πλακα τα παιζει.... εχεις καποιο θεμα? ” Δεν το έχω παραλάβει ακόμα Ένας φίλος ανέφερε ότι του έβγαζε προβλήματα συμβατότητας αλλά μάλλον έφταιγε η Multi που είχε Εσύ τα έχεις δοκιμάσει? Ποια rom έχεις? Ευχαριστώ

• Έχει δοκιμάσει κάνεις τα clash of clans και clash royal και να μας πει εαν παιζουν Xiaomi Redmi Note 3 Pro? ευχαριστω

• Επειδή το περιμένω αυτές τις ημέρες είναι καλό να εγκαταστήσουμε το supersu ή όχι? Χρειάζεται σε έναν απλό χρήστη? Ευχαριστώ πολύ