Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 272.
-
Παράθεση από akantzis: “εβαλα την αμέσως προηγούμενη Ρομ από αυτήν που είναι τώρα και λειτουργεί "καμπάνα" το κινητό!! ” Η προηγούμενη οντως καμπάνα.Εγω σε FDD ειχα θέματα στην καινούργια και χρειάζεται FR.Τώρα κι αυτ'η καμπάνα.
-
Συγχαρητήρια στους πρωτεργάτες αυτού του καταπληκτικού forum!!!!Παντα τέτοια!!
-
Μάλλον σε πολλές συσκευές χρειάζεται FR
-
Gkalen,πριν το FR ειχε χαθεί η εφαρμογή Επαφές και το SwiftKey καθώς και η τοποθεσία και εβγαζε λάθος ωρα.Μετά το FR η SwiftKey,Gmail και ΥouTube οπως επίσης και κάποια games.
-
GKallen με FR καλύτερα.Εχασε κανα δυό εφαρμογές αλλα τις επανέφερα απο τα αντίγραφα και οκ.Με τοποθεσία και ωρα οκ.Ευχαριστώ πολύ
-
Καλημέρα σε ολους.Ανοιξα το κινητό και εχει λάθος ωρα,δεν εμφανίζει ημερομηνία και εχουν χαθεί εικονίδια.Γύρισα στην προηγούμενη.
-
Περάστηκε επιτυχώς.Αλλαξε την ωρα επειδή εβγαζε σαν περιοχή το Χονγκ Κόνγκ .Εσβησε το ιστορικό απο τον browser της μαμάς.Λειτουργεί τέλεια η φωνητική αναζήτηση.Ευχαριστούμε και πάλι ολη την ομάδα!!
-
Παράθεση από mekras1: “ΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ REDMI PRO ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM.ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗ ROM ΤΗΣ OMEGA ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ; ” Εχεις ξεκλειδώτει?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από bant: “Υπαρχει κατι για Redmi 4 Prime? Δεν ειναι στη λιστα. Μπορω να ακολοθυησω καποιον αλλον οδηγο? Τι προτεινετε? ” Νομίζω οτι υπάρχει με κωδ.markw.Το αναφέρει pro.
-
Περάστηκε με επιτυχία.Ευχαριστούμε την ομάδα!Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε ολους.
-
Xiaomi Mi4
ΜήνυμαΚάνε το update και βλέπεις.
-
Xiaomi Mi4
ΜήνυμαΕιναι official.Ειναι η προηγούμενη εκδοση.Αν κάνεις αναβάθμιση θα περαστεί η τελευταία.Αν δεν σ'αρεσει,τότε προχωράς με τους ανάλογους οδηγούς του forum.Ειναι πλήρεις.Καλοδούλευτο!
-
Παράθεση από akis112: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους .Σήμερα παρέλαβα το Mi Max με MIUI Global 8.1.4.0 Stable (MBCMIDI) Το ξεκλείδωσα αμέσως και ήθελα να ξέρω εάν χρειάζεται Factory Reset γιά να περάσω την Ελληνική STABLE ” Περνάς πρώτα το ανάλογο recovery(TWRP) για την συσκευή σου,για να περάσεις την ανάλογη ελληνική rom και βέβαια χρειάζεται factory reset.
-
Παράθεση από marabu: “Κατέβασα την stable 8.1.3.0...... Γιατί δεν την βλέπω τώρα στα downloads;;;; Redmi note 2 ” Την περάσες απ'ευθείας στην συσκευή η μέσω Η/Υ?
-
Παράθεση από anestis33: “καλημερα και παλι τα χαρακτηριστικα του τηλ. ειναι αυτα και εχει ΜΤΚ επαιξεργαστη ” Η rom σου ειναι η επίσημη.Κάνε εναν ελεγχο,οπως ανέφεραν και παραπάνω τα παιδια,για τον bbotloader και αναλόγως προχωράς.
-
Παράθεση από panos1979gr: “Τελικά εντάξει. Διόρθωσα τους drivers. Μπαίνει σε fastboot αλλά οπότε πατάω unlock μου λέει couldn't verify device και ότι δεν ταιριάζει ο αριθμός με τον λογαριασμό. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Για το συγκεκριμένο μοντέλο (redmi note 4)στο site της xiaomi δεν έχει developer rom για να δοκίμαζα να την περάσω. Υπάρχει καμία λύση για να το ξεκλειδωσω τελικά; ” Σε China εχει dev.Σε Global δεν εχει.
-
Παράθεση από panos1979gr: “Παράθεση από Panos61: “Παράθεση από panos1979gr: “Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει με το πρόβλημα που είχα γράψει παραπάνω; αυτό με τις κάρτες sim που δεν τις έβλεπε οκ, έκανα rollback στην προηγούμενη έκδοση και όλα οκ. Στο πρόβλημα με το κινητό του φίλου μου. Έκανα εγκατάσταση ξανά τους drivers αλλά τίποτα. Ενώ όταν είναι ανοιχτή η συσκευή την αναγνωρίζει αλλά δεν μπορώ να δω τα αρχεία (γράφει ο φάκελος είναι κενος), όταν μπαίνω σε fastboot για να την ξεκλειδ…
-
Παράθεση από panos1979gr: “Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει με το πρόβλημα που είχα γράψει παραπάνω; αυτό με τις κάρτες sim που δεν τις έβλεπε οκ, έκανα rollback στην προηγούμενη έκδοση και όλα οκ. Στο πρόβλημα με το κινητό του φίλου μου. Έκανα εγκατάσταση ξανά τους drivers αλλά τίποτα. Ενώ όταν είναι ανοιχτή η συσκευή την αναγνωρίζει αλλά δεν μπορώ να δω τα αρχεία (γράφει ο φάκελος είναι κενος), όταν μπαίνω σε fastboot για να την ξεκλειδωσω απλά κάνει επανεκκίνηση. Κάποιος help please. …
-
Παράθεση από andreasp: “Σήμερα με την ελληνικη το Redmi Note 3 pro international μου έκανε για 2η φορά το ίδιο πρόβλημα. Ακούς ραδιόφωνο με τα ακουστικά, χτυπάει το τηλέφωνο και μιλάς. Το ραδιόφωνο ΤΕΛΟΣ. δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ, εκτός και αν πάς απο recovery και κάνεις wipe dalvik. Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει λειτουργικό το τηλέφωνο τουλάχιστον στα βασικά πράγματα? Αναλυτικός οδηγός να περάσουμε CM υπάρχει? Το έχει κάνει κανείς? Μετά υπάρχει επιστροφή σε MIUI ? ” Ποια συσκευή εχεις?Το note η α…