Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 272.
-
Αγαπητέ Gkalen,αναμένουμε για 88047
-
Παράθεση από Nautica: “Καλησπέρα και απο εμένα πριν απο λίγες μέρες πήρα και εγώ στα χέρια μου ενα xiaomi και δεν ξερω απο εδω ποια rom θα πρέπει να κατεβάσω αν μπορεί κανείς ας βοηθήσει το μοντέλο ειναι το 2013121 και ειναι dual sim.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ” Πάνε εδω xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13853
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gkalen: “Θέλω να μου στείλει κάποιος με Kenzo , το αρχείο framework.jar που θα το βρει στο φάκελο system/framework/ , με root explorer ... ” Από οποιαδήποτε ρομ;Θα μας κάνεις και advanced power menu??? advnacepower.jpg ” Gkalen,επειδή ζ'ηλεψα την επιλογή Fastboot,σε μάς δεν γίνεται?
-
Gkalen,αλλη μια rom σου που φυσάει περάστηκε επιτυχώς!Ευχαριστούμε πολύ!!!
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από ovelix5: “Που σύντροφε;;; ;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Redmi-Note-4/#description
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΠαράθεση από manos555555: “παιδια αγωρασα το xiaomi redmi note 4 16 gb με 2 gb ram υπάρχει ελληνική rom και recovery για την συσκευή?? ” Εχει βγεί.
-
Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε 6.9.8 για Redmi2TD THUNDER , wt86047 , HM2014813 ... DOWNLOAD wt86047 Redmi2TD 5.1 THUNDER MiUi8-6.9.8 wt86047_Redmi2TD_5.1_THUNDER_MiUi8-6.9.8.zip | by gkalen for Redmi 2 INSTALLATION Διαβάστε το πρώτο ποστ ... @spoulk Τη βρήκες ρε θηρίο , μπράβο !!!! ” Gkalen,μην αφήνεις το αδερφάκι του παραπονεμένο
-
Πλέον η 4!!!!
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΙό δεν πήρε αλλα οσο πιο γρήγορα κάνει αυτα θα ησυχάσειxiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13849 Η rom μάλλον ειναι unofficial αυτη που φοράει τώρα.
-
Gkalen,πέρασε με επιτυχία!Ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από gkalen: “@Panos61 Δε σου βγάζει μόνο error 7 , λογικά σου λέει και ότι ή συσκευή σου είναι κάτι άλλο και όχι wt88047 .. Σβήσε την πρώτη γραμμή στο updater.script ή άλλαξε πάλι στην πρώτη γραμμή του script το wt88047 με αυτό που σου λέει στο TWRP , ή θα πρέπει να γίνει wt86047 ή HM2014811 ή HM2014813 .. Τσεκαρε και πες μου .. ” Gkalen,βοήθησε με λίγο για το .script.Που το βρίσκω.
-
Πολύ error7.Δεν περνιέται με τίποτα.Σε καμμιά -δυό ωρες πάλι.
-
Παράθεση από gkalen: “UPDATE σε 6.9.1 .... Redmi2 wt88047 THUNDER ( HM2014813 ) Το .....47 δεν ειναι το 20140811?”
-
Παράθεση από thiras: “παιδιά απο ότι κατάλαβα,διάβασα γίνονται οι αναβαθμίσεις στην 8ρα στα redmi note 3 pro.Εμένα οσες φορές κανω έλεγχο απο την εφαρμογή γιατί δεν μου βγαίνει ειδοποίηση για update??? ” Ρίξε μια ματιά εδω Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)
-
Παράθεση από thiras: “μπορεις να με βοηθήσεις πως το ανεβάζω?? ” Πάνω απο το πλαίσιο που γράφεις τα μηνύματα θα βρείς μια επιλογή image.Το πατάς για να ανεβάσεις το screenshot.Για να βοηθηθείς περισσότερο γράφε σε ενα θέμα.Π.χ αν σε ενδιαφέρει η stable rom εδω xiaomi-miui.gr/community/index.php/
-
Παράθεση από thiras: “μη μου λές τέτοια το αγόρασα απο ελληνικό μαγαζί και μου είπαν ότι ειναι η official..... ” Αν μπορείς ανέβασε ενα screenshot
-
Παράθεση από thiras: “Καλησπέρα σε όλους.Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις δεν θα έπρεπε να βλέπω στην εφαρμογη updater, ειδοποίηση για την νέα 8ρα stable?? εχω redmi note 3 pro, Global stable 7.3.6.0.0 , και μέχρι σήμερα οταν κάνω έλεγχο μου βγάζει no update available..... ” Αυτή που εχεις μάλλον ειναι unofficial γι αυτό.
-
Παράθεση από aggelostrom: “Όταν επιλέξεις αριθμό δεν κάνει κλήση,όταν επιλέξεις φάκελο τον ανοίγει βλέπεις τα τηλέφωνα που έχει μέσα και κάνει κλήση κανονικά ” Παράξενο.Τέσπα,το μη χείρον βέλτιστον
-
Παράθεση από aggelostrom: “Σου βγάζει να επιλέξεις αν θες να κάνει κλήση ή να ανοίγει ο φάκελος,το πρόβλημα είναι όταν επιλέγεις να σου κάνει κλήση γιατί αν επιλέξεις να σου ανοίγει ο φάκελος δουλεύει.Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο το τηλέφωνο με το Mi3 που είχα δούλευε κανονικά. ” 1)Αν επιλέξεις εναν αριθμό απο μια επαφή σου-ας πούμε οτι εχει πάνω απο εναν αριθμό κλήσης-δεν κάνει κλήση? 2)Οταν ανοίγει ο φάκελος εχει μέσα τον αριθμό κλήσης.Πάλι δεν κάνει κλήση?