Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 100.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
mixalisf - - Recoveries
ΜήνυμαΜα αυτο εχω ξεκινήσει να ρωτάω απο την αρχή και δεν εχω πάρει απάντηση .. εκτός και αν έχω μπερδευτεί.. Συγκεκριμένα :1. vbmeta_davinci.img δεν κατεβαίνει πρέπει κάποιος να το ανεβάσει ξανα 2. αντί αυτού απο οτι κατάλαβα κατεβάζω και τρέχω το scipt σωστα? Αν ναι , από που το τρέχω?????
-
mixalisf - - Recoveries
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Σαββάτο ειναι μέρα με ελάχιστο χρόνο για μένα και θα το κάνω αύριο. Ελπίζω με επιτυχία. Αν μπλοκάρω θα .. πάρω το θάρρος να ξαναρωτήσω Ευχαριστώ ξανά!
-
mixalisf - - Recoveries
ΜήνυμαΓια να περάσω το twrp του mauronofrio στο mi 9t που φαίνεται βουνό και είμαι κάπως ασχέτως και με όχι καλά αγγλικά. θα επιχειρήσω με τον δεύτερο τρόπο από εδώ. Oμως με την οδηγία για mi 9t του geoanto 555 το αρχειο vbmeta_davinci.img δεν κατεβαίνει απο το mediafire . Ετσι κι αλλιώς προτιμώ να τρέξω το script που δίνει. Γλιτώνω και απο πιθανά λάθη στην πληκτρολόγηση. Ερώτηση: το script το τρέχω μέσα απο το twrp που θα περάσω;
-
Καλησπέρα. Γράφω μάλλον σε όχι σχετικό νήμα αλλά επειδή έχω το ίδιο τηλ με τον Akrit (mi 9t) είπα να το ποστάρω εδώ. Έχω τν εργοστασιακή MIOUI Global 11.0.5.(QFJEUXM).Ο μόνος λόγος που πήρα xiaomi είναι για να βάλω την xtrv μια και μου άρεσε ιδιαίτερα σε ένα παλιότερο μοντέλο που είχα αλλα που το είχα πάρει στημένο από φίλο. Με βοήθεια από εδώ το ξεκλείδωσα την νεα μου συσκευή αλλα για παραπέρα να βάλω το twrp πολύ περισσότερο που στο mi 9t πρέπει να περαστεί και κάποιο script, και γενικά έχει θ…
-
mixalisf - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Με αρκετή βοήθεια από την κοινότητα εδώ ξεκλείδωσα πριν λίγο το Bootloader από ένα mi 9t που μου ήρθε προχθές από banggood . Θέλω να το ρουτάρω και να βάλω την xtrv αλλά έχω μικρή εμπειρία. Από ότι κατάλαβα πρέπει να του περάσω πρώτα twrp . Καταρχήν να υποθέσω ότι κατεβάζω τελευταία έκδοση 3.3.1_12-08 για το mi 9t που υπάρχει στην πρώτη σελίδα και την κάνω εγκατάσταση με κάποιον file explorer? (τον solid πχ που εχω στο κινητό μου) σωστά ; Και το σημαντικότερο είδα ότι για το συγκεκριμ…
-
Καλησπέρα ξανά. Συνεχίζω από χθες επειδή εργαζόμουν μέχρι πολύ αργά. Όπως είπα οι drivers που μου εμφανίζει στο pc ειναι : ADB interface/Android sooner sigle ADB interface όπως στο screenshot που ανέβασα ποιο πάνω. Δεν ξέρω αν εχω Ryzen επεξεργαστή και δεν γνωρίζω πως θα το δω. Έκανα δύο φορες διαγραφή τους από την διαχείριση συσκευών αλλά μου επανέφερε τους ίδιους. Κατέβασα κ έτρεξα το Driver Store ως διαχειριστής που μου πρότεινε ο kaggelaris , βρήκα στην λίστα τους drivers που εχω αλλα δεν δι…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν είναι δύσκολο. Τρέχεις το Driver Store ως διαχειριστής και σου βγάζει μια λίστα με drivers. Βρίσκεις αυτόν που θες και τον απεγκαθιστας. ” Μα δεν ξέρω ποιον από την λίστα πρέπει να εγκαταστήσω Επίσης με συνδεδεμένο το κινητό σε fastboot mode ή οχι; Ο πρώτος οδηγός που έχεις στην υπογραφή σου βοηθά στην περίπτωση; Όμως Θα ασχοληθώ αύριο ξανα φεύγω για την δουλεία μου σε λίγο και ειναι 12ωρη βάρδια σημερα.. Όπως και να είναι σε ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχει λάθος drivers...δεξί κλικ...απεγκατάσταση...επιλέγεις και το διαγραφή των drivers...αποσυνδέεις το κινητό...το ξανά συνδέεις...και δες ποιους drivers φόρτωσε... ” Καλημέρα. Δύο φορές έκανα διαγραφή και επανεκκίνηση, τους ίδιους φόρτωσε: ADB interface/Android sooner sigle ADB interface
-
Λάθος το διατύπωσα πριν. Όταν βάλω την συσκευή (mi 9t) σε κατασταση fastboot και το συνδέσω στο pc την βλέπει ως ‘ ADB interface/Android sooner sigle ADB interface’ . Μετά τρέχοντας το Mi unlock με έχει στην αναμονή ,δεν κάνει κάτι. Πρέπει να κάνω την διαδικασίαγια εγκατάσταση Kedacom fastboot drivers ή κάτι άλλο;
-
Καλησπέρα. Μου ήρθε προχθές από banggood το mi9t και θέλω να ξεκλειδώσω το Bootloader για να περάσω την ρομ της κοινότητας. Εχω ήδη mi account από ένα redmi pro που είχα ως τώρα αλλά που μου το είχε ξεκλειδώσει άλλος και δεν ξέρω τν διαδικασία . Η ερώτηση μου είναι ( εννοείτε πολύ αγχωμένος ) ότι πριν ξεκινήσω , στον υπολογιστή μου ,στις ιδιότητες/διαχείριση συσκευών το βλέπει με το άνομα του κανονικά mi 9t. Συνεχίζω κανονικά την διαδικασία που περιγράφει ο οδηγός για την σύνδεση με τν σελιδα γι…
-
Παράθεση από Mersey7: “Παράθεση από mixalisf: “Δεν εχω βαλει ποτε stable. Θελω να την δοκιμάσω. Ενα link σε παρακαλω, να βρω την συγκεκριμένη; ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα. Η πιο πρόσφατη XTRV Stable για το Redmi Pro είναι η => androidfilehost.com/?fid=11410963190603890449 και η πιο πρόσφατη Developer αυτή => androidfilehost.com/?fid=11410963190603892049 Για να πας από Stable σε Developer, θα πρέπει να κάνεις Factory Reset μέσω του TWRP. Υπάρχει και δοκιμαστική Port από το Nikel …
-
Παιδιά, τα οικονομικά χάλια και δεν υπάρχουν για άλλη συσκευή. Ρώτησα και παλιότερα άλλα δεν βοήθησε κανείς.. Σας παρακαλώ πολύ ας μου απαντήσει κάποιος. Είμαι με την 9.1.24 και τελευταία κολλάει το σύμπαν. Επειδή εχω πολλές στημένες εφαρμογές και θέλω να αποφύγω το στήσιμο από την αρχή. Για να περάσω την 9.3.7 που έχω ήδη κατεβάσει και νομίζω είναι η τελευταία για το pro, πρέπει να κάνω αναγκαστικά hard reset και στήσιμο από την αρχή ? Η εν πάση περίπτωση κάποια ρομ που να τρέχει απροβλημάτιστα…
-
Παράθεση από cabdik: “Δεν δουλεύω revolut, αλλά είναι σταθερή Ρομ, και μια χαρά με άλλες ebanking services. Paypal δουλεύω εγώ. Μπαταρία άλλαξα πριν λίγες μέρες και στανιαρισε....... ” Να ρωτήσω από πού πήρες την μπαταρία; Η καποια πρόταση από κάποον άλλο φίλο εδώ? Στόχευα να αλλάζω συσκευή άλλα μια άσχημη εξέλιξη στα οικονομικά μου , άλλαξε τις προτεραιότητες ... Επίσης επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ είμαι με την 9.1.24 και μου τρώει κολληματα, για να περάσω την 9.3.7 ( που αν θυμάμαι είναι η τελ…
-
Καλησπέρα .# χρόνια με το redmi pro έκλεισε ο κύκλος του και λεω να παρω το 9t proεκμεταλλευόμενος κάποια προσφορά του Γερμανού που με την έκπτωση βγάνει όσο και στα καταστήματα του skroutz Εχω πολύ καιρό να ασχοληθώ και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν εξακολουθεί να υπάρχει rom της κοινότητας εδώ και αν εχει κυκλοφορήσει κ για την συσκευή σας ? Ενδιαφέρομαι να το κάνω root βασικά για να μπορώ να τρέχω τα youtubedownloader και tubemate που νομίζω δεν τρέχουν διαφορετικά και τα χρησιμοποιώ πολύ …