Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 100.
-
Παράθεση από Kefalas99: “Παράθεση από steliosmp21: “Η 9.3.7 είναι οκ να την περάσω δηλαδή ή έχει ακόμα το πρόβλημα με την κάρτα sim? ” Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt;…
-
Παράθεση από pontios.gk: “καλημέρα..μια από τα ίδια αγαπητέ...απλά πιο μεγάλος σε ηλικία.. και σε αυτήν την ηλικία οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν κάνουν καλό.. κάποια παιδιά στο foroum ξέρουν.. λοιπόν εγώ έχω την omega_gb_XTRV_9.1.24 και δεν έχω προβλήματα..με όλες τις νεότερες έχω. Υπάρχει και αυτή η ανακοίνωση..xiaomi-miui.gr/community/index…D-%CE%BC%CE%B1%CF%82-ROM/ στην τελική εσύ αποφασίζεις ” Παράθεση από pontios.gk: “Παράθεση από mixalisf: “Καλησπέρα σε όλους. Παλιός προγραμματιστής στα…
-
Καλησπέρα σε όλους. Παλιός προγραμματιστής στα 54 μου πλέον όσο και να με γοητεύει το ‘φλασάρισμα’ τα κουράγια για πειραματισμούς αλλά και ο χρόνος για σκαλίσματα είναι ελάχιστος Η συσκευή με καλύπτει απόλυτα αλλά τη τελευταία ρομ που πέρασα είναι αρχαία σχετικά και το δείχνειστην καθημερινότητα μου. Η ‘έκδοση που φοράω είναι η xtrv 8.4.26 Παρακαλώ πολύ ας μου υποδείξει κάποιος την τελευταία xtrv η stable που τσεκαρισμένα τρέχει απροβλημάτιστα. Έτσι αλλιώς δύσκολα θα την αλλάξω πλέον , μέχρι και…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Είμαι με την arwma 8.4.26. Σε όλα τα κινητά που είχα παλιά αλλά και στο pro(που έχω εδώ και ένα χρόνο και είναι το πρώτο μου xiaomi ) έχω τον Nova Launcher pro . Στην ουσία αλλάζει κάτι για μένα με την νέα ρομ που τρέχει miui 10? Αφού έτσι κ αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ…. Εκτός αν έχει άλλα καλούδια και βελτιώσεις εκτός launcher και αξίζει τον κόπο
-
XIAOMI AMAZFIT Pace
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Έτρεχα ασχημα… Ξαναμπήκα λίγο πριν , είδα την υπόδειξη σας , καθάρισα τις επαφές και όλα καλά! Είναι πάντως θέμα αν στο ελάχιστο χρόνο που το έχω χρειάζεται καθαρισμα επαφων . Δεδομένου ότι καλοκαίρι ιδρώνω αρκετά θα πρέπει να κουβαλώ μπατονέτα και οινόπνευμα Και κάτι ακόμη αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Το πήρα από gearbest και είναι με την Αγγλική version . Που σημαίνει στο σεταρισμαγια να βάλω το βάρος μου το ζήταγε σε λίμπρες και γενικά βρετανικές μονάδες μέτρησης …
-
XIAOMI AMAZFIT Pace
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω το pace αγορασμένο από gearbest πριν ένα μήμα περίπου. Ξαφνικά από χθες δεν μου φορτίζει. Δεν το έχω εκθέσει σε νερό . Θέλω να τσεκάρω για αρχή μήπως φταίει η στρογγυλή βάση του, που το φορτίζει . Που μπορώ να βρώ Αθήνα , γνωρίζει κάνεις; Τι άλλο μπορώ να κάνω ;
-
Παράθεση από gkalen: “@mixalisf Δεν υπάρχει ota για την 6.4.30 , πρέπει να την περάσεις μόνος σου , όπως έχεις διαβάσει είναι δοκιμαστική Ρομ από τη global του nikel και θα γίνει επίσημη αφου περάσουμε σε miui 10 , καθώς κι εμείς περιμένουμε τις πρώτες miui 10 για να ξεκινήσουμε δοκιμές με νέο compile .. ” Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!
-
Καλησπέρα. Ειμαι με την aroma 8.4.26 . Flashara τον νεο ota updater που μου ήρθε με email , εκανα και καθαρισμό δεδομένων κανονικά , οπως και τις άλλες φορές αλλα στον έλεγχο για αναβάθμιση με δίχνει οκ και δεν μου δίνει την 8.4.30. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; θέλω να την φλασαρω απο ota και οχι να κατεβάσω το αρχειο. Επειδή οταν φλασαρω εκτος οτα , παντα εχω προβληματα αρχικού μπουταρίσματος
-
Παράθεση από vasileios13: “Παράθεση από mixalisf: “Παράθεση από vasileios13: “Παράθεση από mixalisf: “εχω την τελευταία xtrv arwma. Σε όσες έχω φλασάρει,κ ειναι σχεδόν όλες, δεν μου κατεβαίνουν οι εφαρμογές μου απο το amazon appstore. πολλές απο αυτές μάλιστα τις είναι αγορασμένες. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά; Να αλλαξω rom; ” Άκου τι κάνω εγώ σε Stable κινέζικη.Βάζω "Turn off MIUI optimization " - reboot - κατέβασμα εφαρμογών και μετά πάλι "MIUI optimization" στο ΟΝ! ” Θα το εκτιμούσα πολύ α…
-
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mixalisf: “Ημουν σαφέστατος στην περιγραφή μου πριν. ” Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα να σου πω..Παράθεση από mixalisf: “Σε καμιά εκδοχή εγκατάστασης ρομ με την ολοκλήρωση δεν μπουτάρει οσο και να περιμένω. Μονο αν κρατήσω πατημένα τα power button και ton home τοτε μόνο την φορτώνει και μπουτάρει . ” τι κάνει ακριβώς, βγάζει mi + android και απλά περιμένεις?Σε μία από τις πολλές δοκιμές που έχεις κάνει δοκίμασες το format data? Μήπως απλά έχει μπλέξει διάφορα, με …
-
Θα μου επιτρέψεις να θυμίσω ότι στις aroma rom με το που ξεκινάς την εγκατάσταση το περιβάλλοντου AROMA Script , τελειώνοντας της επιλογές σου , σε βάζει σε διαδικασία reboot xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ Ημουν σαφέστατος στην περιγραφή μου πριν. Δεν έχω καμιά διάθεση να κάνω πνεύμα.. να λύσω το πρόβλημα μου θέλω.. Ευχαριστώ πάντως
-
Παράθεση από amavroudis: “@mixalisf ανέφερες ότι δεν μπουταρει και το κατάλαβα. Πότε ξεκίνησε αυτό; Περνώντας την ψ έκδοση πάνω στην χ, σαν παράδειγμα. Αυτό θεώρησα καλό να αναφέρεις. Για να μπορέσουμε πιθανώς να εντοπίσουμε κάποιο σφάλμα. Καλή Ανάσταση! ” Χρόνια καλά εύχομαι! Ειχα αρκετό χρόνο και δοκίμασα να στήσω ξανά την συσκευή με διάφορες rom. Όλες από recovery με twrp 3.2.xx Σε όλες έκανα factory reset πριν. Έβαλα την τελευταία stable .Έβαλα ξανά την xtrv 8.3.22, την τελευταία 8.3.29σκέτη…
-
Δυστυχώς δεν είχα κρατήσει backup . Έχω παλιότερα αλλά θα κάνω την εγκατάσταση από την αρχή. Λόγω των ημερών χρόνος υπάρχει Για τον φίλο που ζήτησε να γίνω πιο συγκεκριμένος, νομίζω η διατύπωση του προβλήματος μου ήταν υπερ του δέοντος περιγραφική. Τι άλλο να γράψω πλην του προαναφερθέντος ότι δεν μπουτάρει η συσκευή μετα από κάθε πλασάρισμα ρομ αλλα παραμένει ι στην οθόνη με το σήμα της mi; Anyway.. Καλη ανάσταση σε όλους
-
Καλησπέρα. Καλή Ανάσταση σε όλους! Μια ερώτηση. Ειχα την aroma xtrv 8.3.22 ( πριν από αυτή την προηγούμενη xtrv κ.ο.κ) , έκανα factory reset και έβαλα την καινούργια stable 9.5 για να την δοκιμάσω . Δεν είχα περάσει ποτέ ξανά stable από τότε μου έγινα μέλος της κοινότητας. Θέλω να ξαναπάω σε xtrv και να βάλω την νεα 8.3.29. Πρέπει να ξανακάνω factory reset η αρκούν τα δυο βασικά wipes? Είναι κόπος να ξαναστήνω το τηλέφωνο από την αρχή με όλες τις εφαρμογές με τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα τους .…
-
Παράθεση από vasileios13: “Παράθεση από mixalisf: “εχω την τελευταία xtrv arwma. Σε όσες έχω φλασάρει,κ ειναι σχεδόν όλες, δεν μου κατεβαίνουν οι εφαρμογές μου απο το amazon appstore. πολλές απο αυτές μάλιστα τις είναι αγορασμένες. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα γενικά; Να αλλαξω rom; ” Άκου τι κάνω εγώ σε Stable κινέζικη.Βάζω "Turn off MIUI optimization " - reboot - κατέβασμα εφαρμογών και μετά πάλι "MIUI optimization" στο ΟΝ! ” Θα το εκτιμούσα πολύ αν ήσουν ποιο επεξηγηματικός. Είναι στις ρυθμίσεις α…