Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
johnnyar - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕντάξει τα κατάφερα!!! Απλά πείτε μου που θα βρώ (γιατί δε θυμάμαι) να ενεργοποιησω να ανάβει το φλάς όταν με παίρνουν τηλέφωνο
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμαεγώ φοράω την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0 και θέλω να πάω στην xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 άρα πάω στην διαδικασία 1; και αν κλειδώσει πως θα ξεκλειδωσω με αυτήν που φοράω εφόσον δεν είναι dev; επίσης πως ξέρω αν πέρασαν 30 μέρες απο το προηγούμενο unlock, ωστε να κάνω τη διαδικασία και μη φάω άκυρο;
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυματελικά 'ηρθε το πολυπόθητο μύνημα τα ξημερώματα και ξεκλείδωσα επιτέλους και μόλις πέρασα και την greek stable και όλα κομπλέ....
-
Μήνυμαεχω το λογαριασμό ενός φίλου, αυτός ξεκλείδωσε πριν λίγο καιρό, δοκίμασα το Σάββατο και έφαγα άκυρο μου έγραφε οτι δε πέρασαν 30 ημέρες. Πως θα ελέγξω αν πέρασαν οι 30 μέρες χωρίς να βάλω το τηλέφωνο σε fastboot mode και ολη τη διαδικασία, υπάρχει άλλος τρόπος;
-
ΜήνυμαΛυπηθείτε με δωστε με κανένα κωδικό να ξεκλειδώσω, εχω φτιάξει 2 κινητά μες το ΣΚ και μόνο της γυναίκας δεν έκανα, έμεινε με την dev και ακούω μουρμούρα...Ρε τι μας έκανε αυτή η xiaomi με τον παλιοbootloader..μια ελεημοσύνη......
-
Μήνυματωρα μου βγάζει αυτό: Sorry, your application has been rejected. τον ήπια τωρα τι κάνω; ειναι της γυναίκας το κινητό και θελω να βαλω ελληνική
-
Μήνυμαπερασασ την china dev για να ξεκλειδωσω και μολις παώ μου λεει your device isn't supported by Mi Unlock.... γιατί αυτό;
-
Μήνυμασε υπερευχαριστώ....μπήκε
-
Μήνυμαπως το κάνω; το ....img που το εχω αποθηκευμένο για να το βρεί; σε εχω πρηξει αλλα πρεπει μεχρι τισ 7 να του δωσω το τηλ και τα εχω παίξει..... εγραψα: fastboot flash recovery c:\recovery.img και έβγαλε: target reported max download size of 536870912 bytes sending 'recovery' (27068 KB)... OKAY [ 0.906s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.328s] finished. total time: 1.234s,,, μπήκε στη recovery είσαι θεός, τώρα θα αντιγράψω την ελληνικη stable miui 8 και θα την φλασάρω,... wipe cache, dalvik και data…
-
Μήνυμαμου δειχνει οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader αρα να περάσω κατευθείαν την ελληνική; αλλά πως που δε μπαίνει recovery; υπαρχει η ελληνικη σε fastboot; αν κανω τις οδηγιες για Bricked or Bootloop μεσω minimal adb και πατησω κουμπιά [Volume Up] και [Volume Down] ταυτόχρονα και μετα enter μαυριζει η οθονη, αρα μπαινει recovery;
-
Μήνυμαγια δωσε πληροφορίες πως θα τσεκαρω αν ειναι ξεκλείδωτο; αλλά σε κάθε περίπτωση αφού μπαίνει μόνο σε fastboot πρέπει να ξαναφλασάρω dev έτσι;
-
Μήνυμαδεν μπαινει το άτιμο, παταω το vol+ και power και αυτο ειναι κολλημενο στο logo μετα απο λιγο σβηνει και αναβει παλι με το logo
-
Μήνυμαπηρα σημερα στα χερια μου ενα redmi 3s για ενα φιλο με china dev, ξεκλειδωσα και περασα twrp αλλά μεσα απο recovery εκανα λαθος και πατησα να σβησει το τηλ και τωρα ειναι κολλημενο στο mi logo, κατεβαζω fastboot rom παλι china dev για να δοκιμασω με miflash αν ανοιξει, αν πανε ολα καλά και την περάσει θα ξανακλειδώσει το τηλέφωνο; ή επειδή το ξεκλείδωσα παραμένει;
-
Οδηγός flash νέας ROM στο REDMI 3 χωρίς την ανάγκη ξεκλειδώματος του bootloader
Μήνυμαπολυ ωραία, αλλά μόνο σε windows 64 bit;
-
Οδηγός flash νέας ROM στο REDMI 3 χωρίς την ανάγκη ξεκλειδώματος του bootloader
Μήνυμααν εγκαταστήσω τη rom που δίνεις στον οδηγό γίνεται μέσα από αυτήν με updater να πάρει την DEVELOPER ώστε να ξεκλειδωσω
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Μήνυμαμια ερώτηση στα γρήγορα, δε μπορώ να βρω υπολογιστή 64 bit γίνεται να περάσω την DEVELOPER με flashify ώστε να ξεκλειδωσω; ή μόνο με miflash
-
πως δουλεύει; εγω όταν το βάζω σε recovery (redmi 3 της γυναικας) το pc suite δε το βλέπει, μου ζητάει να το βάλω σε fastboot...
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
Μήνυμαμε rasberry pi 3 που τρέχει windows 10 με 64 bit, γίνεται δουλειά;