Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 182.
-
Miui 13 new update beta 22.1.8
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
ΜήνυμαΠαράθεση από pitmui68: “Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “VoLTE poco f3 miui 13 λειτουργεί κανονικά παροχος vodafone ” Με poco F3 και vodafone σε μένα λειτουργούσε πάντα το VOLTE.Το θέμα που έχω απο Miui12 και μετά είναι ότι δεν λειτουργεί με τίποτα σε κάρτα cosmote..... ” Δοκιμάσε αυτό VoLTE and VoWIFI activation | Xiaomi European Community | MIUI ROM Since 2010 Που έμενα δεν μου χρειάστηκε αλλα δοκιμάσε το.απο το φίλο vanni.
-
[Miui 13.Χ - 21.12.29/30] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε η πρώτη MIUI 13 ROM)
ΜήνυμαΒγήκε miu13 22.1.5,22.1.6
-
ΜήνυμαVoLTE poco f3 miui 13 λειτουργεί κανονικά παροχος vodafone
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Δεν καταλαβαίνω τι μου δείχνεις αλλά οκ ας απαντήσω το ότι σου βγάζει το σήμα VoLTE δεν σημαίνει ότι λειτουργεί κιόλας κάνε μια κλήση και δες αν παραμένει το 4G, Επίσης ότι μου δείχνεις στις ρυθμίσεις την επιλογή του VoWifi πάλι δεν λέει κάτι γιατί και εγώ την έχω και 3γγ την έχω επιλέξει αλλά ούτε το σήμα βγάζει ούτε αν κάνω κλήση με airplane mode την πραγματοποιεί. ” Κανονικά λειτουργεί σε εμένα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Περάστηκε σε pocoF3 συνεχίζει να μην λειτουργεί το VoWiFi όπως και το VoLTE και το χειρότερο μου αφαίρεσαν την επιλογή ή εγώ δεν την βρίσκω διάταξης αρχικής οθόνης και πρέπει να είσαι μόνιμα με το 4x5. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70932/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70933/
-
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@Octaviastikos Γιάννη δεν είναι κι όλα τέλεια αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε κάτι μεγάλο .. εγκατάσταση με απλό update έκανα όμως.. Εγώ δύο πραγματακια είδα μέχρι τώρα , για να βγει το powermenu να κάνεις μια επανεκκίνηση ας πούμε θέλει κράτημα το power button περίπου 6 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί το powermenu .. Και στον browser δεν μου επιτρέπει να πατησω "μικρογραφία" ή κάτι άλλο για να ανεβάσω screenshot , μόνο το κάτω κουμπί δουλεύει που λέει "εισαγωγή όλων" .. Αυτά …
-
Έχει γίνει διαθέσιμη η miui 13 σε pocο f3
-
Σε HMK40_POCOF3_21.12.8 (alioth) πολυ χαλια η κατασταση πολυ lag κολληματα και επανεκκινησεις απανωτες
-
Poco f3 πρόβλημα με ενεργοποίηση σιμ Viber και Outlook δεν μπορείς να βάλεις ότι ήχο θες εσύ.
-
καλημέρα παιδιά αυτο το Bug δεν θα διορθωθεί στο poco f3 οταν παω να κανω εκκαθάριση μνηνης ραμ τοτε το πρόγραμμα εξαφανιζεται και λεει σφαλαμα bug report εδω και 3 εκδοσεις.
-
Miui 12.5 Enhanced ποια ειναι για f3 poco ? και τα χαρακτηριστικα ενσωματώνονται σε dev rom οπως αυτη καλη ωρα?
-
poco f3 πηγα να κοιμηθω εχθες βραδυ με 50% μπαταρια ξυπνησα γυρω στις 3 και το κινητο ηταν κλειστο δεν ειχε μπαταρια και φυσικα θελει ποιο συχνα φορτισμα
-
Το f3 έχει το 870 όλα αυτά τα ξέρω και είναι ενεργοποιημενο από προεπιλογή αλλά και πάλι δεν φενετε.ακόμα και έκλεισα την επιλογή και την ξανάνοιξα αλλά τίποτα δεν έγινε.
-
Poco f3 ολα οκ εκτός από την επέκταση μνήμης η μνήμη παράμενη 6 GB με 100 gb ελεύθερο χώρο
-
Υπάρχει πρόβλημα και στην προηγούμενη έκδοση και σε αυτήν με την εκκαθάριση μνήμης πατάω την συντόμευση της εκκαθάρισης και ξεκινάει να γίνετε μόλις τελειώνει κρασαρει η εφαρμογή και με βγάζει αποστολή σφάλματος στην xiaomi. Poco f3
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Περάστηκε στο Poco f2, ευτυχώς δεν πέρασα την πρώτη το πρωί.. ” ενταξει και εγω που την περασα δεν εγινε και τιποτα οταν εχεις backup ολα γινονται μια χαρα
-
Μπορώ να τη καταβασω απευθείας από το update?