Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 182.
-
Να και διπλοτιπες εφαρμογές Screenshot-2021-01-02-19-20-48-061-com-miui-home.png Μι9t pro χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Παράθεση από Nick Freegman: “@gkalen αφου το φλασαρα 2-3 φορες δουλεψε... θα δοκιμασω και διπλοτυπες, η ωρα της αλήθειας ” Έχω και εγώ διπλοτιπες εφαρμογές λειτουργούν όλες ακόμα και ο χώρος μια χαρά
-
Παράθεση από gialaftis: “@gkalen χαχα το ξεχασα εχεις δικιο...λειπει η καμερα και απο τη διαχειριση εφαρμογων ..απιστευτο αλλα παιζει μεσα απο τα social ” IMG-20210102-103855.jpg IMG-20210102-103832.jpg Κανένα πρόβλημα με τα εικονίδιο έχω το twrp recovery του miui Hellas
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Tελικα εκανα το βημα με 9τπρο. Προς το παρον ολα καλα, αλλα δεν υπαρχει εικονιδιο για την καμερα. Oντος δουλευει μεσα απο εφαρμογες αρα προσ το παρον μεχρι να διορθωθει θα την βγαλω με την Gcam. ” Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εικονίδια κάμερας κανονικά βγαίνει mi9t pro
-
Περαστηκε από εχθές ξημερώματα mi9t pro full format τα πάντα και πέρασμα καθαρό. Ένα έχω να πω καταπληκτική τα animation είναι εκπληκτικα άσε που πάει σφαίρα όλα ανοίγουν αστραπιαία δεν έχω κανένα πρόβλημα με το twrp μπαίνει κανονικά μέχρι τώρα δεν βλέπω σοβαρά bugs μόνο στον edge που χρησιμοποιω εγώ κάτω τα κουμπιά στον browser τα δείχνει με x τετραγωνάκι φτιάχτηκε το touch που με επερναν τηλέφωνο και όταν πήγαινα να το κλείσω πατούσα πολλές φορές το κουμπί κλείσιμο για να κλείσω την κλήση ακόμ…
-
Mi9t pro πρόβλημα με usb-C adapter είπα να κάνω μια δοκιμή να βάλω 3.5mm jack και ξαφνικά έφαγα πόρτα με πετάει μυνημα can't play audio through adapter εχω δοκιμάσει καμία 10 άρια ανταπτορες τίποτα τα ίδια καθάρισα την usb-c θύρα τίποτα. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?
-
Η δυο τελευταιες εκδοσεις που βγηκαν ηταν χαλια.
-
Παράθεση από aura: “Πέρασα στο Mi 9 την 12.0.5.0 μετά από Format Data και παρότι κατά τ΄άλλα έκατσε μια χαρά, από την πρώτη στιγμή έχω πρόβλημα με την Always On Display. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά, δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο από τα pattern που έχει. Ενώ δείχνουν οτι πατιούνται, είναι σαν απενεργοποιημένα. Έχω κάνει επανεκκίνηση κλπ αλλά δεν βοήθησε. Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για λύση, θα το εκτιμούσα, μπας και αποφύγω την επανεγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ. ” Λοιπόν βρήκα λύση στο πρόβλημα μ…
-
Παράθεση από aura: “Πέρασα στο Mi 9 την 12.0.5.0 μετά από Format Data και παρότι κατά τ΄άλλα έκατσε μια χαρά, από την πρώτη στιγμή έχω πρόβλημα με την Always On Display. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά, δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο από τα pattern που έχει. Ενώ δείχνουν οτι πατιούνται, είναι σαν απενεργοποιημένα. Έχω κάνει επανεκκίνηση κλπ αλλά δεν βοήθησε. Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για λύση, θα το εκτιμούσα, μπας και αποφύγω την επανεγκατάσταση. Ευχαριστώ πολύ. ” Λοιπόν βρήκα λύση στο πρόβλημα μ…
-
Mi9t pro καθαρή εγκατάσταση έχει πρόβλημα με την ανοικτή ακρόαση δεν με ακούνε στην κλήση ακόμα και όταν την βγάλω πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό για επανέλθει αλλά αν πάλι κάνω πάλι ανοικτής ακρόαση παλιι τα ίδια WiFi δεν έπιανε το ρουτερ μου έκαναν επανεκκίνηση έστρωσε.
-
Γιορτές στην Κίνα από 30 Σεπτεμβρίου μέχρι 12 Οκτωβρίου έκανε αναστολή τον αναβάθμισεων.
-
Παράθεση από gkalen: “@CHEVROLET SPARK Μήπως λες στις ρυθμίσεις / πρόσθετες ρυθμίσεις / δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά ... ” Πήγα εκεί ναι ξέρω το βρηκα είναι έτσι δίπλα δίπλα που δεν καταλαβαίνεις ότι έχει 2 επιλογές δεν δειχνει σαν menu. Ευχαριστώ πολύ.
-
Παιδιά έχω local backup στην συσκευή και δεν μπορώ να βρω την επαναφορά από local backup. Μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκεται?mi9t pro
-
αναθεωρω την απαντηση μου μετα απο 2 καθαρες εγκαταστασεις η ρομ ειναι τωρα σταθερη χωρις κανενα προβλημα η μπαταρια εχει καλυτερη αποδοση.Λειτουργουν ολα καλος. mi9t pro
-
Due to Dragon Boat Festival, MIUI China Beta ROM Update will be suspended from 26-06-2020 to 02-07-2020 and will be resumed on 03-07-2020. Έρχονται γιορτές στην Κίνα ως πότε θα έχουμε άρση τον αναβάθμισεων και το παράγγειλιων από τα καταστήματα της Κίνας. Mi9t pro όλα καλά με την αναβάθμιση.
-
Επιτέλους battery drain στην αναμονή τέλος το φτιάξανε επιτέλους. Mi9t pro
-
Παράθεση από c3250nik: “Στο Mi 9T Pro Παραμενουν τα θεματα Που γυρισαν στα Αγγλικα και Καποιες αλλες Εφαρμογες Της Miui,Τα λατινικα, στο Ευρετηριο Επαφων, Στις ρυθμισεις Καποια μενου εχουν Γυρισει στα αγγλικα,Το Προβλημα με την Εφαρμογη Της Πειραιως WinBank που μας Βγαζει το overlay και δεν δεχετε το δακτυλικο, Ενω Στην Εφαρμογη My Alpha Της Αλφα Bank Δουλευει Μια Χαρα.Αυτα Προς το Παρον, Α εχω θεμα Και με την Ρυθμιση Αυτη ....Wi-Fi probe protection Εδω Και Κανενα Μηνα Το Ανακαλυψα δεν μπορω να …
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Screenshot-2020-06-03-21-27-56-883-com-miui-securitycenter — ImgBB δεν έχεις αδειες διστυχως μόνο ειδοποιήσεις ” Αυτο εννοώ, μέσα στις εφαρμογές ψάξε και δώσε δικαιώματα Το link που έβαλες δε οδηγεί κάπου... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67687/ ” Σορρυ για το link κατά λάθος έβαλα να σβηστή η φωτογραφία σε 5 λεπτά το βρήκα τελικά στην διαχειρηση αδειών ήταν όλα επιτρέπεται κανονικά ήταν όλες οι άδειες ενεργοποίημενες αλλά τίπο…
-
Παράθεση από amavroudis: “Τα δικαιώματα δες. Αν μπορεί να στείλει... Ψάξε για Xiaomi Sim activation service στις εφαρμογές. ” Screenshot-2020-06-03-21-27-56-883-com-miui-securitycenter — ImgBB δεν έχεις αδειες διστυχως μόνο ειδοποιήσεις
-
Παράθεση από amavroudis: “Αν δεν έχει σταλθεί το sms να κάνει register η κάρτα σου με το miui λογαριασμό σου, έτσι λέει... ” Δεν μπορεί να το στείλει και δεν ξέρω γιατί δοκίμασα κάποιους τρόπους αλλά τίποτα