Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 182.
-
Παιδιά γιατί λέει ότι η κάρτα σιμ δεν έχει εγκατασταθεί και φυσικά δεν κάνει ενεργοποίηση την εύρεση συσκευής. Screenshot-2020-06-02-18-45-36-503-com-xiaomi-account — ImgBB
-
Έχει βγει νεα έκδοση γιατί δεν την έχουμε ακόμα ξημερώματα την ανέβασαν στο xiaomi eu
-
MIUI 12.0 20.5.21 βγηκε νεα εκδοση
-
Mi9t pro μπράβο παιδιά στους προγράμματιστες winbank δεν λειτουργεί ωραία animation και βελτιώσεις της ρομ σφαίρα πάει. Στο mui εργαστήριο δεν δουλεύει το AI προφορτωση το ανοίγω και όταν βγαίνω από το μενού και ξαναπάω να το δω είναι κλειστό πάλι.
-
Winbank το ίδιο screen overlay detected γραφικό miui 12 fix και η μπάρα ήχου οκ. imagehost.imageupload.net/2020…MG_20200509_085126.md.jpg
-
Παράθεση από Syphonen: “Παράθεση από mutunas: “καλημέρα. με dirty flash πάνω από την τελευταία 11αρα, όλα πήγαν οκ σε polaris. έχω ένα θέμα μόνο, με την εφαρμογή της winbank (τράπεζα πειραιώς). Ενώ η εφαρμογή δούλευε μια χαρά με miui 11, τώρα κατά την έναρξη βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος για "screen overlay detected". μου βγάζει να πάω στις ρυθμίσεις να το αλλάξω, όμως εκεί που με πάει, δεν υπάρχει η εφαρμογή. στο συγκεκριμένο μενού απενεργοποίησα την επιλογή για όλες τις εφαρμογές που είχε, αλλά …
-
Παράθεση από Syphonen: “Όλα καλά σε Mi 9T pro με dirty flash Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχεις winbank? Αν έχεις δοκίμασε λίγο να το ανοίξεις.
-
Σε mi9t pro όλα μια χαρά εκτός από το winbank λέει screen overlay detected και όταν πάω να βγάλω την οθόνη που λέει δεν υπάρχει καν η εφαρμογή. Κάθε φορά που θέλω να ανοίξω την εφαρμογή και να μπω πρέπει να κάνω επανεκκίνηση το κινητό.
-
Παιδιά πως βγάζω το screen overlay detected?
-
Πάμε για miui 12 από ότι βλέπω δεν έχουμε ενημερώση
-
Τελικά το βιπερ χωρίς καμία αναβάθμιση χωρίς τπτ έστρωσε από μόνο του. Δεν απενεργοποιηται άλλο όταν γίνεται εκκαθάριση μνήμης.
-
παδια το έψαξα το θέμα τελικά μάλλον φταίει το βίπερ γιατί εβαλα 4 προηγουμενες εκδοσεις miui Hellas dev εβαλα 4 εκδοσεις stable miui Hellas και την official miui global για mi9tpro τα ιδια ολες το βίπερ φεύγει κάθε φορά πυ κανω εκαθαριση μνημης ενώ ειναι κλειδωμενο.
-
Παράθεση από giannisatsi: “Σε mi 9t Pro δεν λειτουργεί σωστά το dark mode και δεν υπάρχει πουθενά η απενεργοποιηση dark mode εφαρμογών τρίτων.Άκυρο με επανεκκίνηση και εκκαθάριση των cache μέσω twrp έστρωσε. ” Υπάρχει το dark mode και είναι οκ προβολή σκοτεινή λειτουργία individual apps και εκεί βγάζεις βάζει σε όποιο apps θέλεις
-
Υπάρχει πρόβλημα με την προηγούμενη και την τωρινή έκδοση του Viber? Κάθε φορά που που κάνω εκκαθάριση ram μου φεύγει το Viber και όχι μόνο και ναι τα έχω όλα στην εξαίρεση από τα πάντα
-
Mi9t pro όλα καλά εκτός από το Wi-Fi direct κάθε φορά που κάνω ota update μετά δεν δουλεύει και πρέπει να κάνω πλήρες format για να ξαναεπανέρθει
-
Mi9t pro έκανα πλήρως format system cache data διόρθωσαν ολα και οι επανεκκίνησεις και το WiFi direct δεν λειτουργουσε και γενικά πάει ποιο σφαίρα το κινητό και ποιο καλή μπαταρία.
-
Παιδιά γιατί δεν λειτουργεί το WiFi direct στο mi9t pro
-
Έχουν βγει και τα υπόλοιπα sources παρακαλώ ανεβάστε τα να τα βάλουμε
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Αν και vips μέλος 2 αναβάθμισεις δεν πήρα αυτόματα ούτε ήρθαν email το κατάλαβα σήμερα που ήρθε email για την 27 έκδοση του mi9t pro και κατάλαβα ότι είμαι πίσω στις ενημερώσεις. Πέρασα την τελευταία έκδοση όλα καλά. ” Καθώς τα mails στέλνονται ομαδικά σε όλους, μήπως έχουν καταχωρηθεί σε κάποιο φάκελο ως ανεπιθύμητα - Spam? Λαμβάνεις τα Newsletter που στέλνουμε? Τα λαμβάνω όλα κανονικά δεν πάνε στα spam. Εδώ ούτε Ota δεν ερχόταν οι ενημερώσ…
-
Αν και vips μέλος 2 αναβάθμισεις δεν πήρα αυτόματα ούτε ήρθαν email το κατάλαβα σήμερα που ήρθε email για την 27 έκδοση του mi9t pro και κατάλαβα ότι είμαι πίσω στις ενημερώσεις. Πέρασα την τελευταία έκδοση όλα καλά.