Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 182.
-
Παράθεση από jpastos: “Σε mi9t pro περάστηκε χωρίς καμία δυσκολία και όλα δείχνουν να δουλεύουν άψογα!!!! ” Και εδώ mi9t pro περαστηκε χωρίς πρόβλημα δεν κατάλαβα ακόμα ομως τι είναι το sunlight mode το ενεργοποίησα στο ήλιο αλλά δεν είδα διαφορά.
-
mi9t pro η αληθεια ειναι οτι αν και ξερω πω θα τα κανω ολα με εβγαζε σφαλμα οταν περνουσα την ρομ απο official global σε dev rom miui 11 9.11.14 και τελικα εβαλα πρωτα την 9,11,7 και μετα μεσω ΟΤΑ περασα και την 9,11,14.ολα καλα ειναι τωρα.
-
Μια χαρά άλλαξα τον και έβαλα xtrv stable όλα καλά χωρίς προβλήματα brick
-
καλημερα εκανα εκαν ελενχο antirollback μου λεει anti 1 τι σημαινει αυτο?
-
Και άμα θέλω να βάλω την official global rom η την stable xtrv το ξεχνάω?
-
Παράθεση από komatoza: “Ναι. Θα έχεις. Μπορεί να καταντήσει τούβλο. Για εφαρμογές που δεν σου δουλεύουν δοκίμασε ξανά εγκατάσταση η διαγραφή όλων των δεδομένων τους. Εμένα δουλεύουν κανονικά εφαρμογές τον τραπεζών alpha και εθνική. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω κάνει τίποτα δεν γίνεται ”
-
Παιδιά αν βάλω την stable θα έχω πρόβλημα με το antiroback?
-
Και το Google Ai δεν λειτουργεί με το αριστερό κουμπί
-
Παντός πολλές εφαρμογές λένε ότι η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για μια παλιότερη έκδοση Android. Το winbank της Πειραιώς δεν ανοίγει.
-
Παιδιά εγώ έβαλα την τελευταία rom dev έκανα full wipe από την αρχή αλλιώς δεν την έπερνε . Λογικά είναι ota ενςεγοποιημενα έτσι.?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “amavroudis κοιταξε λιγο νομιζω πρεπει να το εκανα? ” Ναι είσαι οκ τώρα... Σου έστειλα και τo VIP mail πριν από λίγο.. ” σορρυ παιδια για την αναστατωση ευχαριστω πολυ
-
Παράθεση από amavroudis: “Μπες μέσα στο προφίλ σου στο φόρουμ και διάλεξε από τις επιλογές το τηλέφωνο σου και τις rom που θέλεις να παίρνεις ενημέρωση. ” amavroudis κοιταξε λιγο νομιζω πρεπει να το εκανα?
-
σορρυ αλλα δεν καταλαβα πως να το κανω ενταξει η ρομ θελω developer αλλα τι να διωρθωσω? νομιζω πρεπει να το εκανα?
-
Δεν έχει ώρα που έγινα vips μέλος δεν μου ήρθε κανένα email
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνε εργοστασιακή επαναφορά ή περίμενε μέχρι το απόγευμα που θα βγει η νέα 9.8.15 ROM. ” εκανα παιδια εστρωσε ειναι κανονικα τα περισσότερα το κουμπι το AI παω να βαλω την google αλλα με βγαζει αναφορα σφαλματος σιγα σιγα θα γινουν. ΥΓ. στο εικονιδιο 4g δεν διχνει το + γιατι παιδια? εγω πιανω παντου 4g+ τωρα δεν το λεει
-
να κανω μια επαναφορα παιδια?
-
Τελικά την έβαλα παιδιά πολλά πράγματα δεν λειτουργούν και το menu είναι αλλού οι λειτουργίες dark Mode δεν βλέπω τίποτα στην μπάρα επάνω όλα μαύρα πάω να συνδεθώ με την smart tv μέσω Bluetooth αλλά τίποτα ξέρω είναι beta ακόμα θα στρώσει. Μπορώ να βάλω stable xrtv?
-
εβαλα την τελευταια dev global rom official να ρωτησω αν βαλω την android 10 δεν μπορω να γυρισω στην ελευταια dev global rom official?
-
ναι ναι στο stock με βγαζει sorry
-
Παράθεση από amavroudis: “Είσαι σίγουρος ότι το πέρασε; Αν κάνεις επανεκκίνηση με πατημένα τα power / volume + μπαίνει στο twrp recovery; ” το εκανα πολλες φορες τιποτα