Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 182.
-
Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Παράθεση από amavroudis: “TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Με το δεύτερο τρόπο. ” ευχαριστω πολυ ” παιδια φλασαρα το twrp για android 10 αλλα τιποτα δεν μπαινει στο recovery μονο στο fastboot τι εκανα λαθος?
-
Παράθεση από komatoza: “Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “παιδια εχω το μι9 global το ξεκλειδωσα ολα καλα μεχρι εδω.μεσω το xiaomi tool περασα την official dev global για να περασω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9_9.8.10_v10-10 ποιο recovery πρεπει να βαλω και πωε θα το κανω? ” ευχαριστω πολυ ”
-
Παράθεση από amavroudis: “TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI Με το δεύτερο τρόπο. ” ευχαριστω πολυ
-
παιδια εχω το μι9 global το ξεκλειδωσα ολα καλα μεχρι εδω.μεσω το xiaomi tool περασα την official dev global για να περασω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9_9.8.10_v10-10 ποιο recovery πρεπει να βαλω και πωε θα το κανω?
-
εδω παιδια τι password δινουμε ξερει κανεις ?
-
Παράθεση από xristina1984: “To face unlock απλά στο ξεκλειδώνει; Πρέπει έπειτα να κάνεις scroll προς τα πανω άμα το έχεις ρυθμισμένο κατά αυτό τον τρόπο; Επίσης παρατήρησα πως μετά την απενεργοποίηση του face unlock για να δουλέψει εκ νέου το δακτυλικό πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. Ισχύει; Ευχαριστώ την ομάδα υπαρχει επιλογη γιαυτο που λες o face unlock απλά στο ξεκλειδώνει αν θες το απενεργοποιης τελευταια ρομ dev android 9 εχει και επιλογη που ξεκλειδωνει το κινητο κανονικα. και οχι δεν χρειαζε…
-
καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και με την εκδοσή android την προηγούμενη και τώρα που πήρα android 9 όταν έχω τα bluetooth συνδεδεμένα με τα ασύρματα ακουστικά μου και έχω ανοικτό το wifi όταν με περνούν τηλεφωνώ αυτομάτα ξεσυνδεετε απο το wifi και μπαινει στα δεδομενα. δεν ξερω αν είναι bug άλλα δεν έχει διορθωθεί δεδομένου που έχω και ένα xiaomi mi mix 2 δεν έχω κανένα πρόβλημα σε εκείνο.
-
Εγώ έχω την Official Rom China rom dev υπάρχει το update για την δικιά μου περίπτωση?
-
Καλή τύχη σε όλους παιδιά με όλη μου την καρδιά