Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 182.
-
Καλημέρα παιδιά τα email οι ειδοποιήσεις δεν εμφανίζονται στην κλειδωμένη οθόνη τη μπορω να κανω για να μπορώ να τα βλέπω? Xiaomi Mi mix 2 aroma 8.7.12
-
καλησπερα παιδια εχω παρατηρηση στην miui 10 aroma το wifi κλειδωνει στα 72 mbps με τιποτα δεν παει παραπανω ενω ολες οι αλλες συσκευες μου λειτουργουν κανονικα. Και τα δυο τα λαπτοπ μου κλειδωνουν 150mbps και ο σταθερος υπολογιστης μου 300mbps
-
Να παιδιά η χρήση πιστεύω ότι είμαστε καλά
-
Καλημέρα παιδιά συγνώμη για την αναστάτωση που σας προκάλεσα την πέρασα επιτέλους την aroma στην αρχή πήγαινε πολύ αργά αλλά ξέρω ότι επειδή είναι εγκατάσταση από την αρχή πήγαινε αργά μετά από ένα 2ωρο ξαφνικά πηγαίνει με ταχύτητα φωτός. Πολύ καλή δουλειά στα παιδιά είστε οι καλύτεροι μπράβο παιδιά.
-
Παιδιά έχω κάνει 200 φορές την διαδικασία άρωμα δεν μπόρεσα να βάλω με τίποτα. Έχω miui 10 beta global.
-
miui 10
ΜήνυμαΠαιδιά έχω κάνει 200 φορές την διαδικασία άρωμα δεν μπόρεσα να βάλω με τίποτα. Έχω miui 10 beta global.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisleon: “παιδια οι συσκευες που δεν υποστηριζουν miui 10 τι θα απογινουν ” νομιζω θα συνεχισεις να περνεις ενημερωσεις ασφαλειας και διορθωσεις για την εκδοση σου
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Παιδιά καλημέρα έβαλα την miui 10 τελικά πως μπορώ να βάλω άλλη γραμματοσειρά η άλλο θέμα?και κάτι ακόμα πως καταλαβαίνω ότι είναι 4g+ στην miui 9 το έγραφε τώρα δεν το βλέπω πουθενά ” @CHEVROLET SPARK βάζεις region (περιοχή)Ινδία και μετά στα θέματα πας τέρμα κάτω πατάς βρείτε περισσότερα. Εκεί θα βρείς θέματα, ταπετσαρίες, ήχους ειδοποιήσεων, γραμματοσειρές καθώς και προσαρμογή στην οποία μπορείς να διαλέξεις πχ από το ένα θέμα πληκτρολόγι…
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα έβαλα την miui 10 τελικά πως μπορώ να βάλω άλλη γραμματοσειρά η άλλο θέμα?και κάτι ακόμα πως καταλαβαίνω ότι είναι 4g+ στην miui 9 το έγραφε τώρα δεν το βλέπω πουθενά
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Leonidaspod: “Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Παράθεση από Leonidaspod: “Καλησπέρα. Έχω την εξής απορία... Να το αφήσω να δω πόσο θα φτάσει η μπαταρία η να το φορτίσω επειδή έφτασε κοντά στο 30%. Γενικά αυτές τις μέρες δεν το έχω λιώσει λόγο το ότι περίμενα να στρώσει αλλά δεν το έχω αφήσει και από χέρια μου μιας και μου αρέσει να το "χαϊδεύω".. οταν εκανες εγκατασταση εκανες φορματ και το system ? ” ” Ναι ναι... Έκανα την διαδικασία όπως λέει ο οδηγός ” το εκανα και αυτο αλλα εχει κ…
-
miui 10
Μήνυμαεχω china rom εκανα ξεκλειδωμα περασα twrp τι κανω απο εδω και περα παιδια κανω φορματ και το system η οχι? εκτο απο ολα τα αλλα θελω να περασω αρωμα ποση ωρα και δεν ανοιγει
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Leonidaspod: “Καλησπέρα. Έχω την εξής απορία... Να το αφήσω να δω πόσο θα φτάσει η μπαταρία η να το φορτίσω επειδή έφτασε κοντά στο 30%. Γενικά αυτές τις μέρες δεν το έχω λιώσει λόγο το ότι περίμενα να στρώσει αλλά δεν το έχω αφήσει και από χέρια μου μιας και μου αρέσει να το "χαϊδεύω".. οταν εκανες εγκατασταση εκανες φορματ και το system ? ”
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Θα κάνεις Wipe Cache Wipe Dalvik Cache Wipe Data πριν βάλεις την νέα ROM για να φύγουν όλα τα σκουπίδια. ” την internal storage και το system δεν τα σβηνουμε ετσι παιδια?εχω china official