Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 46.
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
chris_g - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπαιδια εγώ που είμαι σε global dev official πως μπορω να πάω σε stable ?
-
Αλλαγή από dev σε stable
chris_g - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα πως μπορω να πάω από global official dev στην νέα stable mm σε kenzo ? Ευχαριστώ!!!
-
ξεκλειδωνει και με global νομιζα μονο με κινεικη. thanks =============== Δεκ 10th 2016, 11:53pm =============== Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από chris_g: “κλειδωμενος ειμαι βρε ειμαι σε global dev official ” Τόσο απόλυτος ; Δεν χάνεις κάτι να το δεις πάντως Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ok παω πασο δεν θα ξαναειμαι απολυτος για τιποτα ειμαι οντως ξεκλειδωτος αλλα πως? ειχα βαλει με fastboot την global δεν θα επρεπε να εχει κλειδωσει ξανα?
-
Πρόβλημα με μπάρα
chris_g - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαnope δεν το εχω ανοιχτο
-
Πρόβλημα με μπάρα
ΜήνυμαΔεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Την μέρα είναι Οκ το βράδυ έχει αυτό το θέμα με την μπάρα. Αν αλλάξω πχ την ώρα και βάλω ότι είναι πρωί στρώνει. Τι στο καλό γίνεται??
-
Πρόβλημα με μπάρα
ΜήνυμαΌχι το default της xiaomi σήμερα που το φορτισα έστρωσε ξανά δεν ξέρω τι γίνεται
-
Πρόβλημα με μπάρα
Μήνυμαfixed οι φωτογραφιες!!!
-
Πρόβλημα με μπάρα
ΜήνυμαΚαλησπέρα έχω το εξής θέμα μου γίνεται έτσι η μπάρα όταν μπω σε ρυθμίσεις του Google όπως Google now ή όταν συνδέω στο Android auto. Γίνεται σκούρο χρώμα επανέρχεται αν αλλάξω θελα αλλά για πολύ λίγο μετά γίνεται ξανά έτσι. Ξέρουμε τι το προκαλεί??? Έχω κάνει επαναφορά για το λόγο αυτό και έγινε ξανά είμαι έτοιμος να βάλω Cm για το λόγο αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25356/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25357/
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από chris_g: “πως μπορώ από ελληνική να πάω σε official dev global ” Για να έχεις Ελληνική ρομ ... έχεις ξεκλείδωτο bootlaoder..Αυτό σημαίνει ότι φλασάρεις σε fastboot mode κανονικά και δεν έχεις πρόβλημα. Σε edl mode υπάρχει περίπτωση να μπρικάρει. ” Δηλαδη θα μπω fastboot με volume down και μετά flash all και το firmware όπως κάνουμε και σε edl δηλαδή
-
Ρε παιδιά σε kenzo έχω θέμα το σήμα δεν μένει σταθερό τρελενεται λίγο. Να είναι αυτή ή έκδοση με θέμα ? Ή να φταίει που παλιά είχα προσπαθήσει να πάω πίσω στο lollipop
-
Καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με την μπάρα πάνω γίνεται το πρόβλημα που δείχνει η φώτο. Αν αλλάξω θεμα στρώνει για λίγο και μετά γίνεται ξανά. Τι μπορεί να φταίει σε Kenzo forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23537/