Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 546.

• Xiaomi Redmi Note 7

ail31ou - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

με το ξεκλειδωμα χάνω την εγγυηση της συσκευής ? Στάλθηκε από το 2201116PG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Αυτο απαιτεί root? Στάλθηκε από το 2201116PG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπερα Στο νεο poco x4 pro o Google dialer δε με βολεύει Υπαρχει τροπος να αποκτησω τον miui dialer? Sorry που ρωτω εδω αλλα δεν μπορώ να μπω στο topic του προηγούμενου μηνύματος Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπέρα Παρήγγειλα το poco x4 pro Υπάρχει κάποιο topic εδω για αυτο το κινητό? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Σου δουλεύει το wallet gov. gr? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Εχω redmi note 7 ρουταρισμενο και χωρις ασφαλεια χρησης (pattern, pin, δαχτυλικο αποτυπωμα). Εκανα εγκατάσταση την νεα εφαρμογη για το δίπλωμα οδήγησης (Gov. gr Wallet). Eχω magisk, shamiko,εκανα hide το magisk (συνημμενες φωτο).....και τπτ .... η εφαρμογη δεν μου ανοιγει Pls help1f5e264cc0298bced3fd1680fb3c6a20.jpg65fc81416555a015839aa09ec47d15ed.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Λοιπόν.... το φυσημα της usb θύρας δεν ειχε αποτέλεσμα Ειχε, ομως, αποτελεσμα η αλλαγη καλωδίου Ευχαριστώ παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπερα Αδυνατώ να συνδεσω το redmi note 7 στο pc Ο υπολογιστής αδυνατει να αναγνωρίσει τη συσκευη Μπορουσα να συνδεσω με επιτυχια το κινητο στο pc μεχρι πριν ενα μηνα Εχω δοκιμασει τα παντα στις ρυθμισεις του redmi note 7 αλλα ματαια Εχω ενα redmi pro το οποίο μπορω και το συνδεω κανονικότατα στο ίδιο pc Pls help aa0fde7c0f23b7c33b2c914f3e71db02.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Η realme εχει καποιο forum(κοινοτητα) οπως η xiaomi? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από ail31ou: “Ποιο κινητο της xiaomi προτείνετε απο 350€ εως 500€? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανένα, τόσα λεφτά σε Xiaomi είναι πεταμένα λεφτά, πας σε πιο καλύτερες συσκευές.” Oπως? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ποιο κινητο της xiaomi προτείνετε απο 350€ εως 500€? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ανταλλακτικο οθονης απο που προτείνετε να παρω? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Kαλησπερα Προσπαθησα να αλλαξω μπαταρία στο redmi note 7. Δυστυχως, όμως, καθως τραβουσα για να βγαλω την παλια μπαταρία, αυτη πηρε φωτιά. Καταφερα να σωσω το κινητό και να βαλω τη νεα μπαταρία αλλα πλέον η οθόνη εχει αυτές τις μαυριλες σε λευκό φόντο Μοιάζουν με κάπνες.... Υπαρχει ελπιδα να τις καθαρισω αποσυναρμολογώντας την οθόνη? 8010dcce79ac8b981dbb9201fad0178f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπερα Εχω redmi note 7 ρουταρισμενο και χωρις ασφαλεια χρησης (pattern, pin, δαχτυλικο αποτυπωμα). Εκανα εγκατάσταση την νεα εφαρμογη για το δίπλωμα οδήγησης (Gov. gr Wallet). Tην εκανα hide με το magisk. Παρολαυτα η εφαρμογη δεν μου ανοιγει Pls help59a0145a0c65f75a18f20f90862538bf.jpg7ce6a56c7ea74027593c8589b52ed855.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Το mi p suite δε το χρειάζεσαι. Είναι πολύ παλιό πρόγραμμα και δε δουλεύει σωστά. Απλά το καλώδιο και το κινητό. Δες τις ρυθμίσεις στα Windows σου που διακόπτουν τη μεταφορά, αν αργεί λίγο παραπάνω και αποσυνδέουν το κινητό σου. Εκεί είναι το θέμα...” οk... βρηκα τη ρύθμιση στα Windows Το πρόβλημα λυθηκε Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Το mi p suite δε το χρειάζεσαι. Είναι πολύ παλιό πρόγραμμα και δε δουλεύει σωστά. Απλά το καλώδιο και το κινητό. Δες τις ρυθμίσεις στα Windows σου που διακόπτουν τη μεταφορά, αν αργεί λίγο παραπάνω και αποσυνδέουν το κινητό σου. Εκεί είναι το θέμα...” Τι να ρυθμίσω στα Windows? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπερα, Θελω να μεταφέρω φωτογραφιες απο το κινητό στο pc. Συνδέω το κινητο στο pc, βλέπω κανονικα τα αρχεια του κινητου, αλλα οταν παω να αντιγράψω εναν φακελο με 500 φωτο απο το κινητό στο pc, καποια στιγμη η αντιγραφη κολλαει και βγαινει μηνυμα σφάλματος : ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΉ ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ Καταφερα, ομως, να αντιγράψω εναν αλλο φάκελο με 70 φωτο. Επισης, το mipcsuite ζηταει να κανω update το software στο κινητο, οπότε δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Pls help Στάλθηκε από το Redmi Note…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλησπέρα Υπαρχει καποια εγκυρη εψαρμογη ή καποια αλλη διαδικασία με την οποια να πληροφορούμαστε σωστα για την υγεια της μπαταριας του κινητου? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Καλημέρα και Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Εχω θεμα με την εφαρμογη του συστηματος συναγερμού στο σπίτι. Ξαφνικά δεν επικοινωνεί με την κεντρική μοναδα του συναγερμού με αποτελεσμα να μην μπορώ να χειριστώ το συναγερμο μεσω της εφαρμογής. Ο χειρισμός ειναι δυνατος μεσω του cloud της εταιρείας(μεσω browser δλδ) Εκανα εκκαθάριση δεδομενων και επανεγκατασταση την εφαρμογή αλλα τπτ. Στο κινητο της συζυγου η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά. Μηπως μετά την απεγκατασταση μενουν τπτ αρχεία που δεν θα επρεπ…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ολα καλως Ευχαριστώ @em56464 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk