Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 546.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαφωτο070eeb284c356bba7d78cad00b7d864a.jpga9eaa480325338addd02d2a360a2858c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “Εγκατάσταση module κανονικά στο παλαιότερο magisk που σου έστειλα υπάρχει στις επεκτάσεις του magisk αν το πληκτρολόγισης στο βγαζει..” Εκανα εγκατάσταση την εκδοση 22.1 Μπηκα στις ρυθμίσεις αλλα πως να κανω hide και προσθηκη την επέκταση? (φωτο) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “Απεγκατεστησε το magisk εγκατέστησε ένα παλαιότερο π.χ 20.4 η 21 κάνε hide το magisk εγκατέστησε το magisk hide props config και όποια άλλη επέκταση θες επανεκκίνηση την συσκευή ελεγχος σίγουρα θα περνάει τον έλεγχο μετά μπορείς να το κάνεις αναβάθμιση και ενεργοποιώντας το deny list του zygisk που υπάρχει κανείς deny όποιος εφαρμογές θες ειδικά τις τραπεζικές ......αν το κάνεις σωστά θα δουλεύει αψογα εγώ το έχω με την xtrv stable την τελευταία του φόρουμ και το έκανα όπω…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια Κατι εγινε και πλέον δε λειτουργεί καλα το magisk Συγκεκριμένα καποιες εφαρμογες αναγνωρίζουν οτι το κινητο είναι rooted και δε λειτουργουν.... καποια αλλη εφαρμογή εχει χασει τα διακιωματα superuser και επίσης δε λειτουργεί Το root checker βγαζει μηνυμα σφάλματος(φωτο) Εκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση το magisk.... αλλα τπτ... και αυτο δεν εγκαθίσταται καλα(φωτο) Βοηθεια pls2baba828cf617c31b6972837886771c3.jpg092ccb06fc54de6d860eb62d42531cd1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 …
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαEχω την xtrv stable 12.0.1 Απο όταν την εκανα εγκατάσταση εχω θεμα με την εφαρμογη "Επαφες και πληκτρολόγιο" : Οταν κανω εισαγωγη νεας επαφης ή επεξεργαζομαι μια υπαρχουσα επαφη και πληκτρολογώ το ονοματεπώνυμο της επαφης δεν λειτουργεί το space button..... δλδ δε διαχωρίζονται μεταξυ τους οι λεξεις. Επισης, οταν σε αλλες εφαρμογές θέλω να κανω εισαγωγή επαφων απο την ατζέντα του κινητου δλδ απο την εφαρμογή "Επαφες και πληκτρολόγιο", τοτε η τελευταια crashaρει και δεν μπορώ να εισαγαγω την επαφ…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜε επανεγκατασταση εστρωσε Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαTo έκανα Δυστυχως, παλι τα ιδια Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕκανα επιτυχη αναβάθμιση σε xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V12.0.1.0.QFGCNXM_v12-10.zip Παρατηρω, ομως, οτι αν δω κάποιο video σε YouTube ή Facebook, στη συνεχεια δε δουλεύει το SwiftKey keyboard, δλδ θέλω να πληκτρολόγησω καπου κατι και το πληκτρολόγιο δεν ξεκινα. Ξεκιναει μόνο και εφοσον διπλοπατησω την homescreen και μπω σε sleepmode και αμεσως μετα κανω wake up την οθονη με διπλο tap. Εννοείται οτι μπηκα στο SwiftKey keyboard εκανα εκκαθάριση cache, stop k επανεμαρξη της συσκευής. Στάλθηκε …
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕυχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΣε προηγούμενες αναβαθμίσεις δεν ειχα κανει fr Aπο τύχη δεν ειχα παθει kατι? Ή απο εδω και στο εξης επιβαλλεται το fr για καθε αναβάθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤο να κρατήσω αντίγραφα ισχύει για την συγκεκριμενη αναβαθμιση ή ειναι συμβουλη για καθε αναβάθμιση? Αποσο ξερω οταν αλλαζεις έκδοση Android πρεπει υποχρεωτικα να κανες fr Παντως, οσες φορες εχω κανει αναβάθμιση δεν ειχα θεμα... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Αυτή είναι η τελευταία xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V12.0.1.0.QFGCNXM_v12-10.zip Αυτή και τις υπόλοιπες θα τις βρεις εδώ [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 09/09/2020” Καλημερα Εχω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V11.0.1.0.QFGCNXM_v11-10.zip και θελω να περασω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V12.0.1.0.QFGCNXM_v12-10.zip Πρεπει να κανω factory reset(ή κατι αλλο) ή μόνο κανω την νεα rom install πανω στην παλια rom μεσω οrangefo…
-
Παράθεση από komos: “Παράθεση από ail31ou: “Update δεν μπορει να γινει ota? Ξερει κανεις για αυτο: [OFFICIAL][RECOVERY]OrangeFox Recovery Proje… | Xiaomi Redmi Note 7 Λειτουργει ως recovery αντι του twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είχα πρόβλημα με twrp καθώς σε κάθε update μου έκανε encrypt το storage και ο κωδικός δεν έπιανε.Αναγκαστικα ήθελε format πριν από uodate. Με orangefox λύθηκε το πρόβλημα μου. Στα θετικά το πιο όμορφο κατά τα γούστα μου gui Στάλθηκε από …
-
Επειδή η εγκατάσταση νέου twrp ίσως με βαλει σε μπελαδες, χωρις τη χρηση του twrp: α) υπάρχει αλλος τροπος καθαρισμού cache+dalvik ? β) υπάρχει τροπος εγκατάστασης νεας rom(σε περίπτωση update) ? Τα ρωταω γτ το twrp το κανω χρηση μόνο γιαυτους τους δυο παραπάνω λογους Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk