Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 546.
-
Το twrp κατά την εισοδο, ζητα password αλλα κλικαρω cancel. Μου βγαζει το μηνυμα της φωτο. Αποσο μπορεσα να καταλαβω δεν βλεπει την μνημη. Δεν εχω το τελευταίο twrp (λογικα ειναι αυτο με το βέλος στη φωτο, σωστα?) c0d5740d586adfda32423d25b0493682.jpgcb5661b5401e521ef73d0423914d18c7.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
efkola χανονται Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δες αυτο: &share_tid=32719&share_fid=66255&share_type=t&link_source=app Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αυτο που ρωτω... ειναι τι διαφορες υπάρχουν ακουστικά... Εν ολίγοις τι κερδιζω με τον οδηγο και τι κερδιζω με το atmos? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
kαι τελικα απο xtrv stable 10 για xtrv stable 11...(ή στο μελλον 12). χρειάζεται fr? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
υπαρχουν διαφορες αναμεσα στον οδηγό του tseligas2000 και στο αtmos? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ενω ο οδηγος του tseligas2000... τι κανει? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το atmos dolby τι κανει? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ο οδηγος dolby ισχύει κ για Lavender? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οταν απο miui 10 παμε σε 11....12 κλπ.. Θελει FR? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜόλις έκανα upgrade απο xtrv stable 11.0.3.0 σε 11.0.4.0(εκανα κ Swipe cache+dalvik) Οταν μετα το υpgrade προσπαθησα να μπω viber... Είχε γίνει logout Ξαναμπηκα, αλλα με back up συνομιλιων απο 4 Νοε 2019 Τι συνεβη? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΣτη wind υπάρχει wifi call? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από efialtis1971: “φιλε μου δεν είμαι τόσο γνωστής.αν υπάρχει κάποια πιο απλή λύση θα την δοκιμαζα ευχαρίστως.σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση.” o xnikos λεει να κανεις αυτο: ... ενεργοποίησε την "αυτόματη φωτεινότητα" και reboot... Αν δεν μπορεις να το κανεις, τοτε googlaρε :miui activate auto brightness και στην συνεχεια κανε επανεκκινηση το κινητο Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαεγω εκανα αυτο που ειπε ο xnikos... και είμαι σταθερά οκ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk