Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 546.
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@xnikos Επεσες μεσα... το πρόβλημα λυθηκε Σας ευχαριστω ολους Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝα κατεβασω στο laptop την ΕU fastboot? (βελος φωτο) Αποσυμπιέζω το zip αρχειο....μεταφερω στο κινητο καπου χύμα το αρχειο που λες... μπαινω twrp και φλασαρω αυτο το αρχειο. Σωστα? 307782f24b7e2e71985ae19213fe51be.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαρατηρω οτι, πλεον,δε δουλευει ο proximity sensor. Ενεργoποιημενη η επιλογή να σβηνει η οθονη, οταν η συσκευή πλησιαζει στο αυτι, αλλα αυτο δεν συμβαινει. Επισης, πληκρολογωντας *#*#6484#*#* δείχνει οτι o proximity sensor εχει θεμα. Εννοείται οτι εκανα αρκετες επανεκκινησεις το κινητο. Με την προηγούμενη rom σίγουρα δούλευε σωστα. Με την τελευταιa rom, δεν τοχα παρατηρησει για ναμαι ειλικρινής. Ειναι rom bug? 6a09327bdc823a3912a69b5fde2d5a3d.jpgc0a46e4ac21fbdbeec69d13797148366.jpg Στάλθηκε από …
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμααυτο σκέφτηκα... ή ο Light sensor To βλέπουν κ άλλοι κάτοχοι redmi-note-7? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμααλλα δεν εχω βαλει τπτ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΣημερα και σε εντονη ηλιοφάνεια, παρατηρησα αυτη την ορθογωνια κουκιδα(στην κορυφη βελους της φωτο) Τι είναι? 317b3d74ebab9524bf0fd444990fd28c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαπριν 4 χρονια ειχα παρει το LG g4... ebay.... στους 4 μηνες.... εβγαλε προβλημα.... με οθονη.... το. παλεψα κανενα μηνα...το.παω Θεσσαλονίκη στην αντιπροσωπεία... το στέλνουν αθηνα..μετα απο 20..25 μερες.... μου λενε:λυπούμαστε, ειναι προϊόν εξωτερικού... δεν αναλαμβανουμε....... Παω paypal... k ειχαν περασει 6 μηνες κ 3εις ημερες.... κ εφαγα ακυρο κ απο εκει....... Τεσπα... αλλαζω οθονη... κ στον μηνα.... κολλανε οι 2 απο τους 4εις επεξεργαστες του...... ε το πέταξα Στάλθηκε από το Redmi Note 7…
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυματο μαγαζί απαξ κ εδωσε σφραγισμενο. προϊόν....φυσικά κ δεν φταιει..... Ευθυνες προκύπτουν. μονο εαν μετα τη διαπίστωση του προβληματος δεν αναλαβει ευθυνες(μιλω για εντος εγγύησης).... Προφανώς xiaomi απο Κινα... δεν καλύπτονται σε θεματα εγγύησης απο infoquest Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμακαλα ρε Σακη... τι λαχειο ηταν κ αυτο? Απο που το πήρες κ μετα απο πόσο καιρο στο εμφανισε? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΟταν βγαζουμε selfie(σε πορτραιτο) μια φορα δεν κλικαρουμε? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΘα επιλέξεις την default Roboto Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από propel: “Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα για αλλαγή γραμματοσειράς μόνο για το μέγεθος. Δεν έχω ξεκλείδωτο bootloader και με original rom. Miui 11” Δες φωτο79a3130cc9522cc76c124000ad11973a.jpge2c92fdebfb0a143bf4998591b8ca3aa.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από propel: “Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ ,αν μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά σε note 7 miui 11. Για κάποιο λόγο κάποιο θέμα μου άλλαξε γραμματοσειρά και έχει μείνει. Ευχαριστώ” Δες φωτο59dd939483d3f06ce5cc7cdc066aa807.jpgd977cbf0c6c6b1f322db31e90e272daa.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαTo βρηκα.... 519d3091235988b04b0c2d20079ab352.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμαπως αλλαζει η περιοχή? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμααν σας πω οτι αποκοιμηθηκα στον καναπε... κ ξυπνώντας ειδα αυτο το χάλι? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΔεν καταλαβα πως εγινε...αλλα ολα αλλαξανε θεση(αντιμεταθεση απο αριστερά στα δεξια) ..... Πως τα επαναφερω? fb45b785de36d2126351226aa1cebfec.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαEχει κανεiςαποψη για αυτό το mod?.... : [MOD][v3] Stereo Speaker Mod For Redmi Note … | Xiaomi Redmi Note 7 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από D.kechagias: “Καλησπερα.Μπορει καποιος να μου πει που βρισκεται η ενεργεια εμφανιση,αποκρυψη του αριθμου οταν κανουμε κληση.” Δες φωτο5ebcefb3cfbacf7c0d68789ded5fcebb.jpg7225654aedd7ca58c7cdbd1ab7f443dc.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 'xnikos [/quote: “ μάθε λοιπόν τι είναι, να μην τα φοβάσαι άλλωστε καλό είναι κάθε λίγους μήνες ασχέτως update να κάνεις τα παραπάνω wipe (πάλι προσωπική άποψη)” @xnikos Εκανα με επιτυχια το update μεσω twrp Σε ευχαριστώ για την υπομονη και παρότρυνση που επέδειξες Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk