Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 546.

• RE:

ail31ou - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Factory reset από το TWRP και εγκατάσταση της ρομ μετά :)” Μετα το facrory reset, xανω δεδομενα.. ρυθμισεις συστηματος... εφαρμογες? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Όταν αλλάζει miui, android version χρειάζεται μετάβαση, αναβάθμιση από το twrp, όπως και πιθανότατα αναβάθμιση του ίδιου του twrp.” Παιδιά μπερδευτηκα... Eχω την xtrv της φωτο και θελω να πάω σε HMNote7_V11.0.3.0.PFGCNXM_v11-9 Τι βηματα πρεπει να κανω τελικα? e920cd23821b3277def4502127a7d6ba.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “@ail31ou θα πρέπει να κατεβάσεις την πρώτη φορά την miui 11 rom από τους συνδέσμους που έχουμε αναρτήσει στο φόρουμ και να κάνεις την εγκατάσταση από το twrp recovery. Έχει η συσκευή σου τον παλιό updater και δεν μπορεί να βρει την νέα miui 11 rom. :thumbsup:” Εχω την xtrv stable που αναρτήθηκε εδω 10 Οκτ219. Συνεπως, κατεβάζω την τελευταια stable rom(λογικα αναρτήθηκε χτες-προχτες) και την βάζω σε usb stick..... Mπαινω twrp, κανω wipe delvik, cache και data και μετα φλασ…

• Κανω back up του viber στο παλιό κινητο κ αυτο το back up το περνάω στον φάκελο του titanium στο νεο κινητο.. Στην συνεχεια κανω restore αυτο το αρχειο... Κ το viber ανοιγει κανονικα με τα ολα του(συνομιλιες κλπ) στο νεο κινητο.... Αλλα μολις βγω απο viber (κατεβασω την εφαρμογή του viber)..τοτε οταν την ξανακλικαρω, ζητα αιτημα επιβεβαιωσης με sms.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γτ ανα 3 ωρες εμφανίζεται μηνυμα για update, ενω τελικα, οταν πατάω την ΛΗΨΗ, λεει οτι εχω την ενημερωμένη έκδοση? 1e74f496ab547b089a7b664ee9e7ba9d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vanni: “Αφου λοιπόν το έχεις κάνει και ξέρεις τον τρόπο για ποιο λόγο έχεις απορία πώς μπορείς να το κάνεις ;” Μα δεν γινεται πλέον... το προσπαθησα... Κ αναρωτιεμαι αν υπαρχει κάποιος αλλος τρόπος Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δύσκολο έως απίθανο. Μέσω Google γίνεται, αλλά χωρίς κάρτα πως θα επιβεβαιώσεις;” Το είχα είχα κάνει με titanium Backup up pro.... Eιχα κάνει ενα back up αρχείο του viber του παλιού κινητού, το οποίο πέρασα στο νεο Κινητο κ ουδεποτε χρειάστηκε να σταλεί sms Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Υπαρχει τρόπος να κανω κλωνο(δεδομενα, ιστορικο συνομιλιων κλπ) το viber απο το παλιό Redmi pro στο νεο redmi note 7,χωρις να απαιτηθεί η επιβεβαίωση aπο το viber του αριθμου με SMS, καθως η κάρτα sim εχεις πλεον απενεργοποιηθει..? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ok.... Το διορθωσα μεσα από το face lock Γινεται με διπλό tap να σβηνει η οθονη? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από amavroudis: “Δες στις ρυθμίσεις κλειδώματος οθόνης. ” Δεν βρισκω κατι σχετικο Στην αρχη...εβαλα δεδομενα προσωπου...κ εκανε αυτο που ηθελαΣτην συνεχεια,ομως, εκανα αφαιρεση δεδομενων προσωπου.....μετα εισαγωγη νεων δεδομενων προσωπου....αλλα πλεον ζητα κ συριμο....>>Γτ?

• ολα καλα παιδια Ευχαριστω Με διπλο κλικ ενεργοποιειται η οθονη...αναγωριζει το προσωπο μου,,,,,αλλα απαιτει να συρω προς τ απανω για να ξεκλιεδωσει Πως γινεται να αποφυγω αυτο το τελευταιο συρσιμο,ωστε με το που αναγνωριζεται το προσωπο μου, να μπαινω απευθειας στο home screen.....?

• Παράθεση από geoanto555: “Γυρνα σε twrp και κανε παλι flash την ρομ. ΔΕς αν την κανει σωστα εγκκατάσταση, Εγω εβαλα την beta εκδοση οποτε δεν εχω εικονα για αυτη την ρομ. ” την ξανακανω install και μετα κανω format data......Για να δουμε...

• μετα την εγκατασταση του twrp εκανα format data αλλα και recovery wipe>advanced wipe>dalvik-cache-data και μετα φλασαρα την ρομ XTRV-HMNote7_V11.0.2.0.PFGCNXM_v11-9.zip

• το εκανα οπως ειπες......Παλι τα ιδια

• εκανα flash την νεα ρομ....αλλα το κινητο κολλαει την οθονη υποδοχης...δλδ στο logo του remdi By xiaomi.....To δειχνει για 5 δευτερα....σβηνει η οθονη,,,,το ξαναδεινχει,,,,ξανασβηνει,,,,,,,και δεν bootαρει Τι να κανω?

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν κάνει boot το twrp στο note 7. Τώρα βάλε την ρομ και κάνε format data. ” Ti ειννοεις δεν κανει boot to twrp????Θα πρεπει καθε φορα να το συνδεω στον υπολογιστη κ να το bootαρω απο εκει? Eκανε boot στο twrp,αφου εκανα οσα ειπες Εγω τις προηγουμενες φορες που το προσπαθησα,δεν το εκανα τελικα εγκατασταση?Που εκανα λαθος? Φορματ data εκανα μετα την εγκατασταση του twrp Θελει fm και μετα την εγκατασταση της νεας rom?

• Παράθεση από geoanto555: “κανεις fastboot flash recovery xxx.img και μετά fastboot reboot με κρατημενο το vol + ” Ευχαριστω ....εκανα ο,τι μου ειπες κ μπηκα στο twrp Δλδ τις πρωτες φορες που προσπαθησα,δεν το ειχα εγκαταστησει?

• Σε νεο redmi note 7 ξεκλειδωσα επιτυχως bootloader, αλλα αδυνατω να εγκαταστησω το twrp αν κ ακολουθησα πιστα τον σχετικο οδηγο. Δειχνει οτι το εγκαθιστα,αλλα δεν τοκανει,καθως, ενω ειμαι σε fastboot δινοντας την εντολη fastboot boot TWRP_...... το κινητο κανει κανονικο boot Aκομη κ αν πατησω power&vol+ το κινητο με βγαζει στο μανισιο Recovery Tι να κανω?

• Ισοτιμια USD-Euro

Μήνυμα

Παιδιά, για την αγορα κινητου απο banggood, συμφέρει να επιλεξουμε την μετατροπή απο usd σε euros του Paypal.... ή επιλέγουμε η ισοτιμία να κριθει απο την τράπεζά στην οποια ανήκει η κάρτα μας? Paypal ή ελληνικη τραπεζα μας δίνει ευνοϊκότερη ισοτιμια? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• κανενα tip για να αποφευχθεί η αμαμονη των 168 ωρων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk