Παιδιά δεν με αφήνει να περάσω την τελευταία Global Developers rom. Την κατεβάζω επιλέγω το αρχείο αλλά δεν κάνει εγκατάσταση (βγάζει κάποιο μήνυμα δεν θυμάμαι τι ακριβός γράφει).
Παράθεση από zalaros: “Είναι η ειδοποίηση της Google για τον καιρό στην μπάρα ειδοποιήσεων. Δοκίμασε να κλείσεις την ειδοποίηση και θα δεις ότι θα φύγει η ειδοποίηση από την εφαρμογή φωνής. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” Έχεις δίκιο αυτό έκανα ευχαριστώ. =============== Ιουν 23rd 2017, 10:24am =============== Αξίζει να δοκιμάσω την beta 7.6.22. Το note 4 μου το έχω στοκ. Για να περάσω την beta δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία την βάζω και όποτε θέλω γυρνάω στην σταθερή;
Και στο redmi note 3 pro της γυναίκας μου και στο note 4 που έχω εγώ η ηχογράφηση στα video είναι τραγική. Στο video βάζω open camera για τα fps και νομίζω λειτουργεί δυο φορές που δοκίμασα παρόλα αυτά το τηλέφωνο το αγάπησα.Μια ερώτηση παιδιά έχω ένα φάκελο της Google και μέσα α την εφαρμογή φωνής συνέχεια μου βγάζει ειδοποίηση ενώ δεν βλέπω κάτι γιατί αν πατήσω πάνω βγάζει το μικρόφωνο και είναι ι σε αναμονή για ομιλία.
Παιδιά θέλω μια βοήθεια οποίος γνωρίζει. Έχω περάσει το adguard στο κινητό και ενώ έχω ρυθμίσει να μένει ανοιχτό και να εξαιρείται απο την εξοικονόμηση ενέργειας αυτό κλίνει και πρέπει συνέχεια να το ενεργοποιώ.
Ωραία χρόνια ωραία παιδικά . youtu.be/fmlSNvOQnkE youtu.be/7yeA7a0uS3A youtu.be/1xjXzwMuPJ8 youtu.be/bUe5Ugg6Iks youtu.be/EVISzBSBYnU θα σταματήσω εδώ γιατί είναι πάρα πολλά.
Παράθεση από kost.papad1980: “Θήκη εμένα μια χαρά μου έκανε του 4x που παρήγγειλα αλλά δυο τζαμακια δυστυχώς άφηναν πολυ μεγάλο κενο δεξια και αριστερά Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οταν λες κενό εννοείς οτι δεν έπιαναν όλοι την οθόνη η δεν κολλούσαν περιμετρικά ;
Καλησπέρα στην παρέα να ρωτήσω θέλω να βάλω την micro sd που έχω άλλα με προβληματίζει το οτι η sim μου είναι nano και πρέπει να βάλω ανταπτορα να την κάνω micro .Το ερώτημα μου είναι να πάρω ανταπτορα η να βάλω αυτό που δίνει απο την sim το πλαστικό με φοβίζει μήπως μείνει μέσα .
Καλησπέρα παιδιά το redmi note 3 τη γυναίκας μου από info quest φοράει την 8.1.0.1 ( MHRMIDI) και δεν βγάζει άλλη ενημέρωση σε προηγούμενη σελίδα έβαλαν κάποιο λινκ άλλα δεν λειτουργεί. Από που κατεβάζω ενημέρωση για το συγκεκριμένο κινητό; επίσης είναι πλήρως ελληνική αφισιαλ ;Και κάτι τελευταιο αν την περάσω κάνει διαγράφει δεδομένον υποχρεωτικά ; Συγνώμη αν έγινα κουραστικός με τις πολλές ερωτήσεις μου .
Καλως σας βρήκα Παιδιά ερώτηση SoS μια θήκη για την kate (θα μας έρθει απο Κωτσοβολο )έκδοση από Ελλάδα για να βάλω στης γυναίκας μου γιατί δεν το βλέπω να ζει για πολύ και ένα temperate glass υπάρχει έχει δοκιμάσει κάνεις να μου πει να πάρω;Help...