Κατσε γιατι εγω ειμαι με global κ εσυ με xtrv. Μπορει να μην παιζει σε εσενα αυτη η εκδοση... Κανε καθαρισμο εφαρμογής για να επιστρεψεις εκει που ησουν. Μαλλον ασυμβατοτητα φαινεται να ειναι.
Τον κατεβασα κ εκανα κανονικα εγκατάσταση σαν ενημερωση.... Τι εννοείς δεν σου φορτωνει τα εικονιδια??? Σιγουρα κατεβασες την εκδοση που σου ειπα??? Release 4.15.2.1466...?
Επισης ειχα κατεβασει μια εκδοση του mi cloud μου συχρονιζει κανονικα το ιστορικό κλησεων κ τα μηνυματα κ ας ειναι της Google.... Μολις την περασα ηρθαν κατευθειαν μηνυματα κ κλησεις απο παλια.... Λοιπον ειναι η εκδοση 11.0.3.31 μπορειτε να την κατεβασετε απο apkmirror
[Guide] How to Get Old Messages, Contacts & Call Log Back on Global Xiaomi Phones [Guide] How to Get Old Messages, Contacts & Call Log Back on Global Xiaomi Phones - Mi Note 10 - Mi Community - Xiaomi Εδω λεει εναν τροπο αλλα δεν τον εχω δοκιμασει...
Εχω δοκιμασει κ την pitbull που λες εδω κ καιρο... Τπτ κ αυτη μπροστα στην μαμα καμερα. Στο mi8 k mi9t pro που ειχα εκαναν τρελη διαφορα. Εδω ειναι στα ιδια επιπεδα.
Αυτο λεω. Αν δεν θες πειραματισμους η μαμα σκοτωνει εξισου... Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος για gcam περαν της σελφι για να βγαζεις κ απο πισω λεπτομερεια.
Γιωργαρα παιζεις παιχνιδια βαρια?? Αν οχι πιστεψε με δεν θα δεις καποια τρελη διαφορα που θα σε ξενισει... Εδω εγω κατεβηκα απο 855 του mi9t pro κ δεν μου εκανε αισθηση. Κ δουλευω κ μονιμα gestures. Για browsing κτλ δεν χρειαζεσαι παραπανω δυναμη θεωρω...
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από chrisnik: “Επειδη ειχα το προ.. Βραδυνες δυσκολα θα βγαλεις καλυτερες απο το mi8. Δεν εχεις σταθεροποιητη εικονας οποτε θα πρεπει να εχεις χειρουργικο χερι. Εμενα με παιδεψε να βρω gcam να βγαζει καλες φωτο παντως. Σαν κινητο παντως ειναι πολυ καλο. ” Και τώρα με ποια συσκευή είσαι,? Τώρα το είδα mi note 10 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι με το mi note 10 pro ειμαι κ θα μεινω εδω για πολυ καιρο. Εκτος αν πεσει στα μισα το mi10pro. Απ…
Εγω που πηγα απο το mi9t pro σε mi note 10pro δεν ειδα τρελη διαφορα παντως που να με πειραζει δηλαδη.Σιγουρα πιο γρηγορο το mi9t pro. Βεβαια δεν παιζω παιχνιδια. Browsing κ φωτογραφιες μονο χρησιμοποιω το κινητο.
Επειδη ειχα το προ.. Βραδυνες δυσκολα θα βγαλεις καλυτερες απο το mi8. Δεν εχεις σταθεροποιητη εικονας οποτε θα πρεπει να εχεις χειρουργικο χερι. Εμενα με παιδεψε να βρω gcam να βγαζει καλες φωτο παντως. Σαν κινητο παντως ειναι πολυ καλο.