Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 123.
-
Να εχουμε και καμια εκπληξουλα και εμεις με το Mi9? Ερωτηση.Επειδη ξεκλειδωνω σημερα και εχω σκοπο να βαλω μια Stable. Παω για 10.2.16.0 ? Η να περιμενω μηπως εχουμε καποια σταθερη για Mi9 μεσα στο Σαββατοκυριακο?
-
TWRP σε Mi9
james. - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σε λίγο θα ανέβει διορθωμένη έκδοση twrp fix usb otg . cepheus_twrp_3.3.1 ” Προλαβαινεις μεχρι αυριο που ξεκλειδωνω.Θελω την καλυτερη!
-
TWRP σε Mi9
james. - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ο μηνας απο συσκευη σε συσκευή μετράει ημερολογιακά δλδ Μαιο ξεκλειδώνεις ένα και Ιουνιο άλλο. Ξεκλείδωσε με το καλό και δοκιμάζεις. ΝΟμιζω ειναι οκ και αυτο με περισσότερα partitions.. Αν θέλει διορθώσεις εδώ είμαστε να το μάσουμε.... ” Το πρωτο το ειχα ξεκλειδωσει Μαιο.Αρα πιθανοτατα δεν θα εχω θεμα.Ευχαριστω Γιωργαρα.
-
TWRP σε Mi9
james. - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με την πρώτη ευκαρία δοκίμασε και το πιο νέο... Λογικά το τελευταίο θα ειναι οκ με κάποιες διορθώσεις αυτου που δουλεύει. ” Γιωργο μεθαυριο θα φλασαρω ενα mi9 και θα το δοκιμασω εγω. 1 του Ιουνη εχω υπολογισει απο τις ωρες οτι ξεκλειδωνω.Δεν εχει περασει ομως μηνας απο τοτε που ξεκλειδωσα την πρωτη συσκευη και φοβαμαι μην εχω θεμα. Το τελευταιο Miunlock οποτε το τρεξω μου βγαζει σωστα τις ωρες που απομενουν, αλλα δοκιμασα μια παλαιοτερη εκδοση επειδη σκεφτηκα μπας και ξ…
-
TWRP σε Mi9
james. - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔωσε λινκ να υπαρχει.Ωστε να βοηθηθουν και αλλοι συμφορουμητες μας.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από vanni: “Όσο και να ζητάει το κινητό οι θύρες usb 2.0 δίνουν στάνταρ 500mA και οι 3.0 900mA ” Παράθεση από james.: “Και ο φορτιστης ο οργοστασιακος δινει 1Α? Παντως στον υπολογιστη φορτιζει πολυυυυ πιο αργα απο το iphone 6s που ειχα. ” Οτι λέει ο @vanni ισχύει. ” Δε διαφωνω
-
Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από james.: “Εγω στο 90% των περιπτωσεων το φορτιζω απο την θυρα usb 2.0 του υπολογιστη. ” Καλά βασανίζεις τις θύρες usb του υπολογιστή σου γιατί η μπαταρία του κινητού ζητάει αρκετό ρευματακι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τις βαζω να εργαζονται σκληρα Ενταξει το συνδυαζω αφου καθομαι που καθομαι στο pc, φορτιζω κιολα.
-
Παράθεση από amavroudis: “Google it What is DC Dimming & Why it's Important for AMOLED Smartphones? - Gizmochina ” Αρα με δυο λογια, κραταει το επιπεδο τον χρωματων σε σωστοτερο επιπεδο καθως χαμηλωνει η φωτεινοτητα της οθονης. Με το dc dimming λοιπον, ρυθμιζεται η φωτεινοτητα ριχνοντας το voltage της οθονης, σωστα? Αν τα λεω καλα, αυτο θα σημαινει και καλυτερη καταναλωση.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
james. - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από lef79: “Παράθεση από johnny_red: “Να 'μαι και 'γω. Το πήρα χθες από Πλαίσιο, 6/128 μπλε, 549€. Aυτή τη φορά προτίμησα κυρίως τα 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά και τις πολλές άτοκες δόσεις (με αντάλλαγμα 130€ παραπάνω από τον κινέζο). Πρώτες εντυπώσεις εννοείται θετικότατες. Οθόνη γήπεδο, ισχύς ξεχειλίζει, κάμερα άπαιχτη. Δεν θα μπω στο τρυπάκι antutu, dxomark, γιατί δεν έχει OIS, γιατί αυτό, γιατί το άλλο... με καλύπτει με το παραπάνω όπως είναι και θέλω απλά να το ευχαριστηθώ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
james. - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από johnny_red: “Να 'μαι και 'γω. Το πήρα χθες από Πλαίσιο, 6/128 μπλε, 549€. Aυτή τη φορά προτίμησα κυρίως τα 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά και τις πολλές άτοκες δόσεις (με αντάλλαγμα 130€ παραπάνω από τον κινέζο). Πρώτες εντυπώσεις εννοείται θετικότατες. Οθόνη γήπεδο, ισχύς ξεχειλίζει, κάμερα άπαιχτη. Δεν θα μπω στο τρυπάκι antutu, dxomark, γιατί δεν έχει OIS, γιατί αυτό, γιατί το άλλο... με καλύπτει με το παραπάνω όπως είναι και θέλω απλά να το ευχαριστηθώ. Χρειάζομαι επειγόντ…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμα[Recovery][Mi 9][Cepheus]Unofficial TWRP Rec… | Xiaomi Mi 9 Για να βοηθηθουν και αλλα παιδια με το mi9 Με το twrp που ειναι στο παραπανω link επαιξε.Υπ' οψιν ειναι σε Κινεζικα και Αγγλικα μονο. Ευχαριστω το συνονοματο Δημητρη που μου το υπεδειξε και με βοηθησε.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Από εδώ και πέρα μη το χρησιμοποιείς όταν το έχεις το λίγο χρόνο στη μπριζα. ” Δεν εχει να κανει με την rom, ετσι? Επειδη καπου διαβαζα χτες για υπερθερμανση στην τελευταια Xtrv developer απο κατι παιδια στο mi9.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Για πρώην iphonάκιας με την μία στα βαθιά του android - xiaomi, Μπράβο σου. ” Παλιος jailbreak user ομως.Αλλα εδω ομολογω ναι, ηταν πιο δυσκολο! Ευχαριστω και παλι!Παω να κανω καμια δουλεια γιατι απο το μεσημερι παιδευομαι.