Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 197.
-
Ίντερνετ σε άλλο όροφο
BearMan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Θέλω σε μονοκατοικία, από τον πάνω όροφο που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, να έχω σήμα στον κάτω όροφο. Η λύση του καλωδίου είναι ανέφικτη, οπότε θα ήθελα μια πρόταση με κάποιο repeater, access point ή ό,τι νομίζετε εσείς. Κάτι έχω ακούσει για συσκευές που μπαίνουν στην πρίζα και μεταφέρουν το σήμα του ίντερνετ. Το παίζει με αυτές;
-
Ορισμός/αλλαγή default pdf app
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Προσπαθώ στο Redmi Note 11 (Android 12) να ορίσω default pdf app (Adobe) αλλά δεν τα καταφέρνω. Απεγκατέστησα το Mi Document Viewer αλλά κάθε φορά που ανοίγω αρχείο pdf δίνει πάντα τις ίδιες επιλογές και πάντα πρέπει να επιλέξω απ' την αρχή. Γίνεται να ορίσω default επιλογή σε Android 12; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα σε όλους. Έδωσα το προηγούμενο Note 7 που είχα στον γιο μου κι ενώ πέρασα τον δικό του Google account κι έσβησα ό,τι άλλο δικό μου, δεν μπόρεσα να καταργήσω τον λογαριασμό μου MIUI. Συγκεκριμένα, βγαίνει συνέχεια αυτό το μήνυμα: "Σφάλμα Σύνδεσης για τον λογαριασμό MIUI..." κλπ. Όταν δίνω το μέιλ του γιου μου για να περάσω το password του δικού του λογαριασμού MIUI, ενώ έρχεται στο μέιλ, πάω να τον καταχωρίσω, αλλά δεν υπάρχει η κάρτα πλέον να το εισαγάγω και πάλι τα ίδια κάθε φορά που …
-
Καλησπέρα, παιδιά. Θέλω να κάνω αντιγραφή αρχείων από ένα Redmi Note 8T με σπασμένη οθόνη. Τα αρχεία είναι σημαντικά. Τα θέλει ο γιος μου που είναι μουσικός. Δεν τα είχε στην κάρτα SD αλλά στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (δεν ήξερε, δεν ρώτησε...). Συνδέω το κινητό με το καλώδιο στο PC αλλά δεν μπορώ να κάνω μεταφορά των αρχείων λόγω της οθόνης. Υπάρχει τρόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα σε όλους. Μετά πό περίπου 3,5 χρόνια με το Redmi Note 7, σκέφτομαι αν είναι ώρα για αναβάθμιση. Το πιο προσιτό στα λεφτά που δίνω για κινητό είναι το Redmi Note 11. Βλέποντας τις κριτικές πανταχόθεν, φαίνεται κατάλληλο για τη δουλειά που το θέλω. Παρ' όλα αυτά, θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν θέματα που μπορούν να αποτρέψουν κάποιον από το να αγοράσει το εν λόγω μοντέλο ή αν υπάρχει κάτι άλλο που να αξίζει εκεί στα €210. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Φορητή κεραία (εσωτερική) για TV
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ.
-
ΜήνυμαΦαντάζομαι δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί σε κανένα μπαλκόνι... Στέκεται μόνη της ή θέλει στερέωση σε τοίχο;
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Ψάχνω για μία εσωτερική κεραία (φορητή) για TV, εννοείται ψηφιακού σήματος. Αν ξέρει κάποιος μία αποδεδειγμένα να πιάνει, και ει δυνατόν HD, ας προτείνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.