Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 197.
-
Καλησπέρα, παιδιά. Προσπαθώ να βάλω το App Drawer στο Redmi Note 7 με MIUI Global 12.5.1.0 και δεν μπαίνει με τίποτα. Ξέρει κανείς σχετικά; Επίσης, επειδή υποπτεύομαι πως δεν έχει κάτσει καλά η αναβάθμιση αυτή, μπορώ να την εγκαταστήσω πλήρως με κάποιο τρόπο; Δεν έχω ρουταρισμένο το κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις αγόρασα ένα Honor Band 6 κι ενώ είμαι καθ' όλα ευχαριστημένος αναλογικά με το τι προσφέρει και την τιμή του, βλέπω πως τα βήματα μετριούνται λανθασμένα, δηλαδή μετράει πάντα παραπάνω από όσα γίνονται. Κάπου διάβασα (επειδή το συνδέω με το Redmi Note 7) πως αν αφαιρέσω τα permissions από το app Digital Well Being στο κινητό, θα είναι ΟΚ. Δεν είναι, όμως. Ακόμα μετράει αρκετά παραπάνω. Είναι λίγο σπάσιμο, καθώς είναι μια χρήσιμη λειτουργία. Γνωρίζει κανείς σχετικά; Ευχαρι…
-
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις πήρα την 12.5.1.0 στο Redmi Note 7 και από ό,τι είδα δεν περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που έχω δει σε παρουσιάσεις και διάφορα βίντεο. Ας πούμε, δεν γίνεται το swipe μεταξύ notifications και Control Center, δεν στοιχίζει τις ανοιχτές εφαρμογές τη μία δίπλα στην άλλη, κλπ. Επίσης, δείχνει να καταλαμβάνει 38 GB Storage ενώ πριν την αναβάθμιση καταλάμβανε 28 GB. Πήρα την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ. Ξέρει κάποιος σχετικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα, παιδιά. Κάτι που θέλω καιρό να ρωτήσω αφορά τις ρυθμίσεις ήχου στο Redmi Note 7 που έχω πάνω στην MIUI Global 12.0.3. Υπάρχουν τρεις ρυθμίσεις ήχου όταν πατάμε το πλαϊνό κουμπί έντασης: Η μουσική νότα, η καμπάνα και το ξυπνητήρι. Απ' όσο ξέρω, το πρώτο ρυθμίζει ένταση μουσικής αναπαραγωγής, το δεύτερο ένταση ήχου κλήσης αλλά και ειδοποιήσεις ταυτόχρονα, και το τρίτο το ξυπνητήρι. Πώς μπορώ να έχω π.χ. δυνατά τον ήχο κλήσης αλλά χωρίς ταυτόχρονα να είναι πολύ δυνατά και οι ειδοποιήσεις…
-
Καλημέρα σε όλους. Ξαναγράφω επειδή η κάμερα ενώ έχει ήχο, δεν δείχνει καθόλου εικόνα. Ξαναπέρασα τους drivers που ανέφερα πιο πάνω, αλλά τίποτα. Άκουσα αυτό το θέμα να συμβαίνει μετά από update σε Windows. Παρ' όλα αυτά, όλα τα permissions έχουν δοθεί και δεν μπορώ να βρω τι παίζει. Μήπως ξέρει κανείς σχετικά;
-
Περίεργο ήταν (και ξέχασα να το αναφέρω) ότι προσπαθούσα με το πλήκτρο ESC να βγω από το BIOS αλλά δεν γινόταν. Σήμερα πήγα το λάπτοπ στην Oktabit που είναι η εταιρία που το εισάγει και μου είπαν ότι μάλλον έχει κολλήσει πλήκτρο (υποθέτω το ESC). Θα ενημερώσω σχετικά. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk