Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 197.
-
Ρε παιδιά, όχι... Δεν έχει πέσει τίποτα. Αν όπως λέτε έχει κολλήσει κουμπί, όταν μπαίνω στα Windows δεν θα έπρεπε κι εκεί να φαίνεται το κολλημένο κουμπί; Αν ήταν το DEL ή το F2 δεν θα έκαναν κάτι μέσα στο λειτουργικό; Δεν θα φαινόταν κάτι να πατιέται με παράξενη συμπεριφορά στον file explorer, ίσως; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
RE:
BearMan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εδώ είσαι ήδη μέσα στο bios... Κάθε επανεκκίνηση σε βάζει εκεί; Δεν είναι λογικό...” Εννοείται... Μόνο αν πατήσω YES με πάει Windows. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Όχι, δεν είναι κολλημένο κανένα πλήκτρο. Επίσης, αν στην οθόνη που μπαίνει το BIOS στο βίντεο δεν πατήσω YES, δεν μπαίνει στα Windows. Αν, ας πούμε, πατήσω NO και πάω να αλλάξω Boot Sequence ή κάτι άλλο και κάνω SAVE & EXIT, με ξαναπάει στην οθόνη του βίντεο, δεν μπαίνει Windows. Τι γίνεται, ρε παιδιά...;
-
Καλησπέρα σε όλους. Σε ένα λάπτοπ Vero K146 που αγοράστηκε πριν περίπου δύο χρόνια, όταν πάτησα το κουμπί να εκκινήσει, η οθόνη ήταν μαύρη χωρίς κανένα μήνυμα. Ψυλλιάστηκα και πάτησα FN+το κουμπί με το φεγγάρι (φαντάστηκα μην είχε πατήσει κανείς να μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας). Όντως, η οθόνη ενεργοποιήθηκε και μπήκα στα Windows. Ξανακάνοντας boot up, όμως, με πέταξε στο BIOS λέγοντας κάτι. Πατώντας ΟΚ, μπαίνει κανονικά στα Windows. Αυτό, όμως, δεν το έκανε παλιά. Είναι πρόσφατη συμπεριφορά,…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “πρέπει να ρυθμίσεις και τα δικαιώματα του file system συν τοις άλλοις. ” Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν εννοείς να δεξιοκλικάρω στον Χ δίσκο, π.χ., και να δώσω δικαιώματα Advenced File Sharing, το έχω ήδη κάνει. Είναι ρυθμισμένα σε everyone/read. Η σελίδα που παρέθεσες δεν έδωσε λύση. Κάτι άλλο; Κάπου διάβασα για μια εντολή net view. Τρέχοντάς την, λέει: You can't connect to the file share because it's not secure. This share requires the obsolete SMB1 protocol, w…
-
Καλησπέρα σε όλους. Παλιότερα δεν είχα θέμα διαμοιρασμού στο οικιακό δίκτυο εφόσον "έβλεπα" κανονικά και το λάπτοπ και το desktop PC που έχω. Μετά από τα νεότερα Windows 10 (δεν ξέρω ακριβώς πώς και πότε) το πάλαι ποτέ Homegroup έπαψε να υφίσταται και προσπαθώ να πετύχω την προγενέστερη κατάσταση. προσπάθησα και έπαιξα με το Advanced Sharing Settings και αφού τα έβαλα όλα στο "Turn on...", "βλέπω" κανονικά το λάπτοπ από το desktop PC αλλά όχι και το αντίθετο, δηλαδή από το λάπτοπ δεν "βλέπω" τίπ…
-
Καλησπέρα, παιδιά. Εδώ και μέρες, η κατά τα άλλα μια χαρά ενσωματωμένη webcam του Dell 5558 που έχω, κάνει ναζάκια και δεν παίζει στο Skype. Όταν κάνω stream στο VLC, όμως, παίζει μια χαρά. Την απεγκατέστησα μέσω Device Manager αλλά και πάλι, στο επόμενο boot τίποτα, τα ίδια. Εν τω μεταξύ, σε Viber και messenger παίζει ΟΚ. Τι στο καλό; Γνωρίζει κάποιος σχετικά;
-
Σε ευχαριστώ πολύ. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Πώς μπαίνω εκεί; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους. Σε ένα Redmi 7 προσπαθώ εδώ και ώρα να κάνω ό,τι και στο Note 7 το δικό μου. Θέλω να μπορώ να έχω κλειδωμένες κάποιες εφαρμογές με ευαίσθητα δεδομένα και να τις ξεκλειδώνω μόνο με το Face Unlock. Το πέτυχα, εν μέρει, αλλά κάτι έκανα μάλλον και μου βγάζει μαζί με το face unlock και το pattern unlock. Πώς μπορώ να κάνω το δεύτερο να μην εμφανίζεται; Ευχαριστώ.
-
RE:
BearMan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Από όσο θυμάμαι, ταυτόχρονα στον ίδιο browser δύο διαφορετικούς συνδεδεμένους λογαριασμούς όχι, δεν μπορείς να έχεις...σε διαφορετικούς browser δεν υπάρχει θέμα :/” Μπορείς, κι εγώ το είδα σε βίντεο το οποίο πόσταρα πιο πάνω. Ίσως δεν το έκανα σαφές ότι το δεύτερο θέμα (το πρώτο λύθηκε, όπως είπα) είναι ότι δεν με αφήνει να προσθέσω το λογαριασμό αυτό πουθενά. Θα ήθελα να τον βάλω στο Mail app των Windows 10, ας πούμε. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk