Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 197.

• MIUI 11 σε Redmi Note 7

BearMan - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Καλημέρα, παιδιά. Μιλάμε για το επίσημο update (global version); Πώς γίνεται αρκετοί να έχουν αναβαθμίσει και άλλοι όχι ενώ ήταν από τα πρώτα που θα λάμβαναν MIUI 11; Το link που έδωσες για αυτό είναι ή κάτι άλλο; Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Redmi Note 7 & USB OTG?

Μήνυμα

Με ένα ανταπτοράκι που πήρα από το Πλαίσιο, παίζει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά.

Μήνυμα

Στο Redmi Note 7 δεν το δοκίμασα ακόμα, δεν έχω τον αντάπτορα. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Λέει στα specs ότι στικάκια και εξωτερικοί σκληροί δίσκοι παίζουν κανονικά.

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Το ερώτημα είναι αν υποστηρίζονται usb sticks στο Redmi Note 7 και Redmi 7 (USB OTG). Λογικά, θα πρέπει, αλλά ένα που συνέδεσα στο Redmi 7 δεν το είδε. Nα φανταστώ ότι θα πρέπει να υπάρχει καλώδιο-αντάπτορας από usb-c σε απλό usb για το Note 7, σωστά; Edit: Με την αναβάθμιση σε MIUI 11, έχει την επιλογή USB OTG στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις, οπότε το Redmi 7 είναι ΟΚ.

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Χρησιμοποιώ μία πολύ βολική εφαρμογή εδώ και καιρό, το CamScanner. Με βάση όσα ειπώθηκαν, όμως, τις τελευταίες μέρες περί malware, θέλω να ρωτήσω αν ενδείκνυται η απεγκατάστασή του και η χρησιμοποίηση άλλης εφαρμογής. Ευχαριστώ.

• Σε ευχαριστώ πολύ. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• Αν προτείνατε κάποιο modem router αυτή τη στιγμή, ποιο θα ήταν; Κάτι που να να μπορεί να βρει κάποιος στα μαγαζιά, γιατί είδα ότι το ρούτερ της Xiaomi δεν είναι πια ευρέως διαθέσιμο. Αν υποθέταμε ότι σκέφτομαι να αλλάξω το modem router της εταιρίας, ποιο θα προτείνατε βάσει της γραμμής (Fiber 100) ώστε να καλύπτει το δίκτυο πλήρως και να υπάρχει ανάλογο Wi-Fi σε αξιοπρεπή ταχύτητα; Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παίξε λίγο με τα κανάλια εκπομπής από το ρουτερ σου να δεις ποια ρύθμιση πάει καλύτερα. ” Τι είναι αυτό και πού είναι στο ρούτερ; Εκεί που λέει channel; Η Wind είπε ότι δεν δίνουν ρούτερ 5 GHz κι είπαν να βεβαιωθώ πως οι λοιπές συσκευές μου στο δίκτυο υποστηρίζουν 5 GHz. Φαντάζομαι ότι το Dell το υποστηρίζει (εικόνες παραπάνω).

• Μίλησα με την Τεχνική Υποστήριξη της Wind και μου είπαν ότι το ZTE είναι 2,4 GHz. Έπαιξαν με μια εφαρμογή που μου είπαν να κατεβάσω από το Play Store αλλά δεν άλλαξε κάτι. Είπαν ότι θα κάνουν αίτημα να σταλεί router που να υποστηρίζει 5 GHz. Ευχαριστώ άπαντες για τις απαντήσεις, παιδιά.

• Δεν ξέρω αν είναι αυτό που παραθέτω, αλλά βάζοντάς το στη θέση 1 δεν είχα καθόλου ίντερνετ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63203/ Οι άλλες επιλογές είναι αυτές: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63204/ Μόνο όταν είναι στο 802.11a/b/g Wireless Mode έχει σύνδεση (στην επιλογή 5). Στη σελίδα του ZTE λέει αυτά: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63205/ Στο Πλαίσιο μού πρότειναν αυτό.

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά. Πώς βλέπω αν είναι dual band; Είναι Dell Inspiron 5558. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μιλάμε για σαλόνι με ανοιχτό χώρο και απόσταση λάπτοπ περίπου 8 μ. από το ρούτερ. Μπορείς να δώσεις λίγες λεπτομέρειες για το τι ρούτερ είναι αυτό, τιμή, κλπ; Άρα δεν υπάρχει κάποια κρυφή ρύθμιση που δεν έχω κάνει στο υπάρχον ρούτερ; Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους. Αναβαθμίστηκε η γραμμή σε Fiber 100 κι ενώ όταν τα PC είναι συνδεδεμένα στο ethernet η ταχύτητα είναι ΟΚ, όταν συνδέομαι στο λάπτοπ μόνο με WiFi τότε η ταχύτητα είναι η μισή. Να υποθέσω είναι φυσιολογικό; Τα χαρακτηριστικά του ZTE (ZXHN H168N) λένε ότι σηκώνει μέχρι 300 Μbps. Είναι θέμα router; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είναι ακριβώς αυτό που ήθελα, αλλά σε ευχαριστώ όπως και να έχει. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να διαγράψω τις προτεινόμενες επαφές που εμφανίζονται στο taskbar στο People app μια και είναι επαφές παλιές και κάποιες από αυτές ήδη διαγραμμένες αλλά ακόμη και reset που έκανα στο app, πάλι εμφανίζονται. Μπορεί να γίνει κάτι άλλο; Δεν με αφήνει να απεγκαταστήσω και να επανεγκαταστήσω την εφαρμογή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Το cloning πέτυχε. Το έκανα με το Mini Tool που είχα κάνει το migrate του OS από τον HDD του λάπτοπ στον Toshiba SSD. Στην αρχή κάτι ειπώθηκε για AHCI (τα έλεγε το Samsung Magician) αλλά το άφησα απενεργοποιημένο και πέρασα το OS με το Mini Tool. Εγγύηση για τέτοιες δουλειές. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, παιδιά. Υ.Γ. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τα Windows 10 αναγνωρίζουν τον SSD ως "Toshiba" αλλά το Samsung Magician τον βλέπει ως Samsung...

• Ευελπιστώ να κάνω clone τον υπάρχοντα δίσκο στον SSD. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

• Ευχαριστώ για τη βοήθεια, παιδιά. Τώρα, 2-3 φορές μπήκε, δηλαδή έβγαλε την οθόνη της μητρικής και με DEl, F2 ή F11 μπήκα κανονικά. Το site της MSI το είδα πριν ποστάρω εδώ, αλλά δεν έλεγε κάτι για SSD. Κάποιοι αλλού λένε ότι χρειάστηκε να βγάλουν τη μπαταρία της MB και να την ξαναβάλουν για να δει τον SSD. Τι να πω... Φίλε makisfz, έτσι θα το κάνω και θα δούμε. Υ.Γ. Φυσικά εγκατέστησα το latest firmware που είναι από το 2011...

• Φυσικά. Δεν αποκρίνεται καθόλου. Η οθόνη παραμένει μαύρη.