Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 197.
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να εγκαταστήσω έναν SSD σε desktop PC με μητρική την MSI 770-C45 (MS-7599). Πρόκειται για μητρική επταετίας στην οποία δεν έχει ξαναμπεί SSD. Ερώτηση 1η: Προσπαθώ να μπω στο BIOS και δεν μπορώ. Ούτε με το F11 μπαίνει. Καμία πρόταση; Ερώτηση 2η: Θα "δει" τον SSD; Ή μήπως επειδή είναι παλιά δεν θα τον βλέπει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Συνδρομητής ων της Vodafone, ήρθε η ώρα της ανανέωσης συμβολαίου με μία επιχορήγηση €100. Είμαι ήδη κάτοχος του Redmi 4X και θέλω να ρωτήσω ποιο προτείνετε ως αναβάθμιση της παρούσας συσκευής σε ένα ανώτατο όριο τιμής ως τα €180. Με ενδιαφέρει μια κάμερα ίση ή και καλύτερη από του 4Χ και 5,5 ή 6 ίντσες οθόνη. Αν έχει και Oreo, καλό θα είναι. Είδα το Redmi 6 και άλλα, αλλά είναι αναβάθμιση από το 4Χ; Είχα και το Redmi 5 Plus υπ' όψιν αλλά δεν το βρίσκω στα κατα…
-
Καλησπέρα, φίλε μου. Δεν απαντώ ως ειδικός, αλλά όσον αφορά το 1ο που ανέφερες, δεν ήξερα ότι γίνεται καν. Για το 2ο δεν το δοκίμασα, αλλά όταν έβαλα σε MIUI 9 region->India, κατέβαιναν θέματα κανονικά. Για το 3ο, σ' εμένα δεν ισχύει. Έχω κανονικά τα κλασικά wallpapers που είχα και πριν. Για το 4ο, πάντα έτσι δεν γινόταν; Νομίζω αυτό που έχω δει σε βίντεο ότι κάνοντας swipe προς τα πάνω από το κεντρικό κουμπί, είναι ότι πηγαίνει σε κάποιες ρυθμίσεις, αλλά μάλλον μόνο σε Android 8.
-
Switch για σύνδεση VDSL;
BearMan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ. Θα το δω. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
Switch για σύνδεση VDSL;
ΜήνυμαΚαλησπέρα, παιδιά. Μετά από καιρό που είχα ένα switch (Netgear FS605 v3 - 5 port 10/100 Mbps) μέσω του οποίου έδινα ενσύρματο ίντερνετ σε δύο desktop PCs, άρχισε το ίντερνετ στο ένα από αυτά να κάνει νάζια (ίσως και στο άλλο, τώρα που το σκέφτομαι). Διαρκώς ήμουν μία εντός-μία εκτός σύνδεσης. Το τσέκαρα συνδέοντας απευθείας το κεντρικό καλώδιο ethernet στο desktop με το θέμα και το ίντερνετ δουλεύει μια χαρά. Οπότε, μάλλον πάω για άλλο switch. Ιδού η ερώτηση, λοιπόν: Λόγω της σύνδεσης VDSL που έ…
-
Προτάσεις για μικρό λάπτοπ
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Θα τις μελετήσω. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις, παιδιά. Σε τάμπλετ όχι, νομίζω, αλλά ναι σε Chromebook δεν ξέρω σε τι θα συνέφερε. Έχω δει διάφορα μέχρι €250, ακόμα και χωρίς OS, καθώς παίζω με Λίνουξ, οπότε μπορώ να βάλω μια διανομή. Ας είναι από 13 ίντσες και πάνω, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε...;) Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, παιδιά. Έχετε κάποιες προτάσεις για μικρό και άκρως φορητό λάπτοπ μόνο για χρήση ίντερνετ; Μιλάμε για κάτι λογικό σε τιμή αλλά ταυτόχρονα ιδανικό για αυτή τη δουλειά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
Στο Redmi 4X δούλεψε άψογα. Καλή συνέχεια, Γιώργο. Αναμένουμε και για λοιπές εφαρμογές.
-
Ευχαριστούμε, Γιώργο. Πολύ καλή προσπάθεια. Keep up the good work. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
Καλησπέρα, παιδιά. Λαμβάνω το θάρρος και ζητώ τα φώτα σας για ένα θέμα στο desktop PC με Windows 10 32-bit. Ζητώ συγγνώμη αν δεν είναι το σωστό μέρος να ρωτήσω, αλλά είστε όλοι τόσο καταδεκτικοί και φιλότιμοι, που είπα να προσπαθήσω. Θέλω να σβήσω κάτι από το right-click context menu του Windows Explorer και συγκεκριμένα την καταχώρηση "CDCheck" που έμεινε από ένα πρόγραμμα που είχα εγκαταστήσει παλιά. Δοκίμασα διάφορους Editors αλλά είναι μόνο μέχρι Windows 8. Δεν θέλω να μπω registry μην κάνω …